Det florerer av pølser, vafler og kaker på idrettsarrangement. Slik påvirker det barnas prestasjon.

Kioskene er fremdeles fylt med usunn mat med mye fett og sukker. Det kan få konsekvenser for prestasjonen, ifølge ekspert.

Under Ski Storsenter Cup kjempet barn og unge i 13-15-årsalderen om å komme til topps i fotballturneringen den nest siste helgen i November. For spillerne på KFUM G05 handlet det blant annet om å tenke på kostholdet. F.v.: Jacob Sandnes (14), Elias Oulad (13) og Marius Gøbel (14).  Foto: Signe Dons

Marius Gøbel (14), Elias Oulad (13) og Jacob Sandnes (14) står i kø i kiosken under den siste dagen av Ski Storsenter Cup. Der serveres alt fra kebab, pølser og vafler til smoothies, bananer og energibarer. De blå- og rødkledde guttene fra KFUM går for de tre siste alternativene.