Ny sørlending klar for Team Joker Icopal

Andreas Vangstad følger etter Herman Dahl, og har signert for «fienden».

Andreas Vangstad skal sykle for Team Joker Icopal de neste sesongene.  Foto: Herman Folvik

Saken oppdateres.

Duoen har syklet for Team Sparebanken Sør de siste sesongene. I august ble det klart at kontinentallaget legger ned satsingen etter VM i Bergen. Bakgrunnen er at en stor sponsor trakk seg, meldte eier Thor Hushovd da nyheten sprakk.

Team Joker Icopal har allerede sikret seg Herman Dahl. Nå er det klart at også Andreas Vangstad skal sykle for Kristoffer Halvorsens klubb. Det skriver procycling.no.

– Det føles litt som spesielt. Det er laget man i gåseøyne har hatet de siste sesongene, og når man nå skal kle på seg den drakta, så føles det litt feil. Jeg får håpe det blir litt lettere utover neste sesong, sier Vangstad til sykkelnettstedet.

– Ett løp igjen

Kristiansanderen ble nylig tatt ut i VM-troppen til Norge. Han skal sykle tempoen sammen med Edvald Boasson Hagen i Bergen 20. september, i tillegg til lagtempoen med Team Sparebanken Sør noen dager tidligere.

– Det er ett løp igjen. Det har gått så fort nå. Man må bare prøve å være Sparebanken-syklist så lenge som mulig før man bytter, sier Vangstad til procycling.no.

25-åringen sier at han takket nei til Team Joker tidligere i år. Da ville han sykle videre med Hushovds lag.

Etter at det ble avviklet, rådførte han seg med Carl Fredrik Hagen, som også skal sykle for Team Joker fra og med kommende sesong, før han tok den endelige avgjørelsen.

– Carl Fredrik har bare kommet med positive ting om laget, og det har hjulpet på min avgjørelse. Det er godt å få litt svar på hvordan ting er på innsiden av laget, sier Vangstad.

Team Coop skal også ha ønsket seg Vangstad.

PS: Kristoffer Halvorsen er inne i sin siste sesong med Team Joke Icopal. Han er klar for verdens beste sykkellag, Team Sky.

§
Vis debatt
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå