- Rosenborg vil trenge en ny ishall

Per Jørgensen er overbevist om at Rosenborg hockey vil vokse seg ut av Leangen.

Saken oppdateres.

Den tidligere «blæstsjefen» i RBK er hentet inn av byens topplag i ishockey for å fylle hallen og hente inn friske sponsorpenger.

Jørgensen er overbevist om at han vil lykkes.

— Jeg vet at vi vil lykkes, og vi vil lykkes stort. Med det potensialet som ishockey har i Trondheim, vil Leangen ishall være for liten om ikke mange år. De har snakket om ny hall i 16 år, men lite skjer. Det er ikke lenge til jeg vil begynne å røre på planene om en ny ishall, varsler han.

Søker samarbeid med RBK

Savnet av jobben i RBK gjorde at Jørgensen ikke trengte veldig lang betenkningstid da styreleder i RIHK, Jørund Gullikstad tilbød stillingen som markedssjef.

Og koblingen til fotball og RBK aldri langt unna når Jørgensen doserer sine vyer og visjoner for hockeyframtiden i byen.

— Det vil være naturlig for meg å se mot RBK og søke et tettere samarbeid med dem. Det er en lang historikk mellom hockey og fotball i byen, og det er mange måter å samarbeide på. Det kan jo være et pluss for RBK også å ha et samarbeid med Rosenborg hockey, sier han.

Frir til Kjernen

Også på supportersida har Jørgensen planer om å fri til fotballfolket.

— Det blir «steikviktig» å, i enda større grad, få med seg Kjernen. Jeg har tanker og ideer om å videreutvikle det samarbeidet, og de er en naturlig samtalepartner framover. Det må gjøres allerede før sesongstart, sier han.

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå