Anders Myrvold gir seg etter én kamp

Ishockeyspilleren Anders Myrvold (42) gjorde comeback for Vålerenga og spilte mot Storhamar fredag. Det ble med den ene kampen på isen.

Anders Myrvold er ferdig som Vålerenga-spiller - etter bare en kamp på isen.  Foto: Mette Bugge

Saken oppdateres.

42-åringen skriver i en pressemelding sendt TV 2 om hvorfor det ikke blir mer spill for Vålerenga i ishockeyens eliteserie.'

– Jeg driver en business hvor jeg trener firmaer. Dette har jeg prøvd å kombinere 100 prosent ved siden av og komme tilbake på hockeybanen. Jeg har også en familie med lille Emilia på to år i spissen som jeg knapt har fått sett i denne perioden. Det er på ingen måte optimalt, forklarer Myrvold.

Vålerengas Anders Myrvold under eliteseriekampen i ishockey mellom Vålerenga og Storhamar i Gjøvik fjellhall fredag.  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix.

Comebacket ble klart 1. september. Da var det seks år siden forrige kamp. Myrvold sier at han fikk en verdig avslutning.

– Åpningskvelden med 5500 tilskuere i Gjøviks Fjellhall føler jeg er en verdig og god avslutning på en lang hockeykarriere med både nedturer og masse oppturer, forteller Myrvold.

§
Vis debatt
Utforsk tema:
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå