Jørgensen ferdig i Rosenborg hockey

Har fått selve «drømmejobben» .

GIR SEG: Administrerende direktør Per Jørgensen i Rosenborg Ishockeyklubb.  Foto: PETTER RASMUS

Saken oppdateres.

Etter omtrent ni måneder i klubben, slutter Per Jørgensen i jobben som administrerende direktør for Rosenborg hockey elite.

— Det var overhodet ikke planlagt å slutt nå. Men jeg har fått tilbud om en meget spennende og bra jobb som passer meg perfekt. Så enkelt var det. For meg var det ikke noe annet alternativ enn å si ja, sier han.

Ingen ekte hockeymann

Jørgensen vil foreløpig ikke si hva slags jobb det er snakk om, annet enn at han blir i Trondheim.

— Det er bare en annen arena enn Rosenborg Ballklub som er spennende for meg, og den nye jobben er perfekt. Rosenborg hockey var et prosjekt hvor jeg var leid inn for å gjøre en jobb. Jeg kunne ha kjørt prosjektet ett år til, men på et eller aller annet tidspunkt ville jeg ha gitt meg uansett. For jeg er så langt unna hockey som det går an å komme, sier han .

Fornøyd med jobben

Jørgensen ble da han startet i jobben solgt inn som «den eneste mannen for jobben» av styreleder Thomas Wiggen. Det bruker han få kalorier på nå.

— Jeg har levd såpass lenge at jeg vet at det er ingen som er uunnværlig. Men jeg er godt fornøyd med jobben som er gjort. Det mener jeg oppriktig, sier han.

Mange borte

Selv om Jørgensen flere ganger har uttalt at han har opplevd stor slitasje i jobben, kommer avgangen ganske så overraskende. Det gjør den nok også for deler av den indre kjernen i klubben.

— Jeg har signalisert på de to siste styremøtene at det ikke er noen selvfølge at jeg fortsetter. Så de skal være godt informert. Men samtidig har mange vært borte på reise, og påska kom også imellom nå. Så det har kanskje ikke vært kommunisert veldig bra, sier han.

SPORTSDØGNET

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå