Konkurssak mot Rosenborg utsatt

– Hvis Rosenborg ishockey skal komme i dialog med Jim Webster, må klubben legge an en annen tone, sier advokat Jørund Tuveng.

Jim Webster fotografert mens han var ansatt i Rosenborg under en trening i Leangen Ishall.   Foto: RUNE PETTER NESS

Saken oppdateres.

Da partene i dag møttes i skifteretten, ble de enige om å utsette behandligen til 8. juli.

– Bakgrunnen for utsettelsen er lisenssaken. Mister Rosenborg Ishockey lisensen, blir det konkurs uansett og Webster vil få i hvertall deler av sitt lønnskrav. Derfor går vi med på å vente, sier advokaten til Jim Webster, Jørund Tuveng.

Den tidligere spillutvikleren i Rosenborg ishockey, Jim Webster, har begjært klubben konkurs fordi han mener han har et lønnskrav på 220 000 kroner.

Rosenborg ishockey har scoret under en kamp mot Lørenskog i februar.   Foto: RICHARD SAGEN

– Jeg oppfattet at ishockeyklubben nå er innstilt på dialog. Men vi ga uttrykk for at det er en forutsetning at klubben da legger an en ny tone. Vi kan ikke godta at Thomas Wiggen påstår at Webster lyver og at kravene hans er fabrikert.

Ønsker dialog

– Vil dere kreve en unnskyldning?

– Vi tar uansett ikke påstandene på alvor. Men skal klubben få oss i dialog, kan man ikke prosedere på denne måten i media. Vi stilte som forutsetning for å godta utsettelsene at disse påstandene tar slutt og at man tar har en konstruktiv tilnærming til Webster, sier advokat Jøran Tuveng.

Advokaten til Rosenborg ishockey, Ståle Spjøtvold, bekrefter at konkursbegjæringen er utsatt til 8. juli i påvente av lisensbehandlingen i ishockeyforbundets appellutvalg. På spørsmål om klubben nå ønsker dialog med sin tidligere ansatte, svarer Spjøtvold:

– Klubben ønsker dialog med alle sine kreditorer og vil jobbe for best mulig løsninger.

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå