Oilers-børsen: Holms erstatter Oilers’ beste

Målvakt Henrik Holm ute med sykdom. Da tok Jakob Opsahl ansvar.

Henrik Holm var ute med sykdom mot Vålerenga. Jakob Opsahl kom inn og gjorde sine saker bra.  Foto: Carina Johansen, NTB scanpix

Saken oppdateres.

OSLO: Oilers er ikke friskmeldt. Lørdag ble det tap for Vålerenga i Oslo.

TOPPEN:

Jakob Opsahl sto sin første seriekamp fra start for Oilers. Henrik Holm er førstevalget mellom stengene i Oilers, men besto ikke testen på morgentreningen hjemme i Stavanger lørdag grunnet sykdom. Da fikk Opsahl sjansen. Han leverte en god kamp og ble fortjent kåret til Oilers’ beste spiller i Furuset Forum.

FLOPPEN:

De to første perioden var «flate», slik beskrev Oilers-trener Pål Gulbrandsen det. Det er en god beskrivelse. Selv om 3. perioden lyste av vilje og tæl, så var det for sent. Vålerenga scoret to ganger da Oilers slet. Og det holdt til seier. I tillegg må Oilers sette sjansene de får. Det klarte de ikke mot Vålerenga.

OVERRASKELSEN:

Tirsdag var Oilers gode og slo Storhamar. Men allerede torsdag var det flatt batteri igjen. De lå under med to mål hjemme mot Kongsvinger. Da er bunnen nådd. Og mot Vålerenga ble det en ny kamp under pari. Det svinger så til de grader i prestasjonene. Nå er vi kommet et godt stykke ut i sesongen, nå skulle man tro at spillet hadde begynt å sette seg. Det er ikke tilfellet i Oilers.

§
Vis debatt
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå