Oilers har hentet ny angriper: - Han er liten, kjapp og målfarlig

Amerikaner skal forsterke laget offensivt.

Oilers-trener Pål Gulbransen har fått inn ytterligere en forsterkning.  Foto: Pål Christensen

Saken oppdateres.

STAVANGER: Oilers har signert amerikaneren William Rapuzzi (27) for resten av sesongen. 27-åringen var klubbløs og kommer til Stavanger i helgen. Rapuzzi har spilt de tre siste sesongene i sveitsiske Visp, klubben Dan Kissel og Mark van Guilder havnet i etter Oilers-karrieren.

– Rapuzzi er en liten, kjapp og målfarlig spiller med et godt skudd. Han har fysikken i orden også, sier Pål Higson til Aftenbladet.

Rapuzzi har ikke spilt hockey denne sesongen, ifølge Higson er årsaken at han håpet på kontrakt i en bedre liga, men ikke lyktes. Higson avviser at det gambling med en arbeidsløs spiller.

– Jeg så Rapuzzi allerede i 2010 da han spilte collegehockey, da noterte jeg meg at han kunne bli en spiller som kunne få suksess i Europa. Han er en bra hockeyspiller, det er ikke unormalt at spillere havner i en situasjon slik han har gjort, forklarer Higson.

– Han ble også kåret til Rookie of the Year da han spilte ett år i East Coast-ligaen, legger Higson til om Rapuzzi som scoret 24, 26 og 26 mål i sine tre sesonger for Visp.

Oilers jakter fortsatt en back som skal forsterke laget resten av sesongen.

Neste seriekamp for Oilers er hjemme mot Frisk Asker tirsdag 14. november. Det er usikkert om UDI klarer å ferdigbehandle arbeidstillatelsen innen den tid for Rapuzzi. Som kjent signerte Oilers også Philippe Cornet nylig.

§
Vis debatt
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå