Rosenborg Ishockey inngikk forlik

Ryddejobben i Rosenborg Ishockeyklubb fortsetter.

FORLIK: Administrerende direktør Per Jørgensen ønsker tidligere daglig leder Lee Davidson velkommen tilbake som en del av klubbens markedsavdeling etter at partene er kommet frem til et forlik.  Foto: EINAR KRISTENGÅRD

Saken oppdateres.

Nå er det inngått forlik med to tidligere ansatte for å unngå at sakene havnet i rettsapparatet.

Tidligere daglig leder Lee Davidson og rekruttlagstrener Jim Webster fikk begge sine arbeidsforhold med RIHK avsluttet sist høst, noe begge var sterkt uenige i. Nå har partene kommet til enighet uten at sakene havner i retten. Det er administrerende direktør Per Jørgensen fornøyd med.

Runder med samtaler

– Det er kommet frem til et forlik etter noen runder med samtaler. Rosenborg Hockey har ikke håndtert sakene på en god måte, og det har vært konflikter klubben helst skulle vært foruten. Derfor er vi alle fornøyd med at alle konfliktsakene nå er ryddet av veien.

— Når det gjelder Lee Davidson så er han tilbake i klubben fra og med 1. februar, men med nye arbeidsoppgaver. Med Jim Webster er vi kommet frem til en enighet om at han får betalt det han rettsmessig har krav på, sier Per Jørgensen, som nå kan konsentrere seg om å få orden på økonomien i klubben.

Lee Davidson, som fortsatt skal være en del av administrasjonen, skal fremover være tilknyttet markedsavdelingen i klubben. Noen av hans hovedoppgaver vil bli å utnytte den ressursen Rosenborg Hockey har i spillergruppen. Utvikling av ulike tiltak med og rundt disse, samt det å videreutvikle ulike konsepter rundt kampdager. Her ligger blant annet utnyttelse av salg innenfor kiosk og supporterutstyr.

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå