ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n

– Dette gir sprekere ansatte, sterkere samhold og økt lønnsomhet

For de ansatte hos Itema og Heimdal Eiendomsmegling har fysisk aktivitet blitt et kinderegg; bedre helse, sterkere samhold og økt lønnsomhet. Det er gode grunner til å bli en SPREK bedrift med 3T.

IT-konsulentene hos Itema i Trondheim skal tilby tjenester i verdensklasse – og da er det lurt at også kropp og sinn fungerer like godt.

Jobben de utfører er stillesittende av natur, og daglig leder Lone Madsen i Itema mener at det bør legges til rette for at de ansatte enkelt skal kunne få seg en treningsøkt – hvis de ønsker det.

– Jeg føler at vi som arbeidsgiver har et ansvar å tilby våre ansatte trening i en eller annen form. Vi beveger oss så lite i løpet av en arbeidsdag, og det bør kompenseres på et vis, sier Lone.

Derfor har de blitt en SPREK bedrift med 3T - noe som har hatt en god effekt for Itema og folkene som jobber her

Lone Madsen, daglig leder hos Itema i Trondheim, forteller at gruppetrening har gjort et godt arbeidsmiljø enda bedre.

Interior design, Smile, Plant

Dette er SPREK bedrift med 3T

  • SPREK bedrift er en rekke tjenester som 3T tilbyr til arbeidsplasser, for å tilrettelegge for en mer aktiv livsstil blant de ansatte.
  • Alle tjenester kan skreddersys til ulike behov. Målet er å fremme aktivitet, god helse og godt sosialt arbeidsmiljø
  • Gjennom SPREK bedrift vil dine ansatte få en mer aktiv og sunn hverdag, økt energi, mer kapasitet og større overskudd til både jobb og fritid. 
  • Les mer om SPREK bedrift!

Betyr mye for oss

For Lone er helse og trening knyttet svært tett sammen, og noe hun har vært opptatt av i flere år.

– For min egen del har trening hjulpet meg utrolig mye med mine helseplager. Det har vært en god medisin for meg, og håper det kan hjelpe andre på jobb også, legger hun til.

Gjennom SPREK bedrift-programmet har de fellestreninger med personlig trener der de som vil samles og trener sammen.

– Medarbeidertilfredshet har alltid stått høyt i kurs hos oss i Itema, og vi merker at dette hjelper veldig på, sier Lone.

– Jobben vår gjør jo at vi sitter litt spredt rundt omkring til forskjellige kunder. Med slike gruppetreninger får man jo også en sosial møteplass utenom jobb, som betyr mye for oss. Det har uten tvil økt trivselen, legger hun til.

Treningsiveren har spredt seg blant de ansatte, og Lone forteller at flere går sammen og melder seg på andre aktiviteter sammen – som for eksempel klatring og Trondheim Maraton.

– Det er morsomt at dette fører til at folk finner tonen sammen. Et godt eksempel er jo Trondheim Maraton – der over 18 personer fra selskapet skal løpe sammen. Det er veldig fint å se, sier Lone med et smil.

Husk lyd!

– Veldig lett å si ja

Sterkere samhold

En annen SPREK bedrift i Trondheim er Heimdal Eiendomsmegling. Administrerende direktør Jon-Sigve Bang forteller at deres faste gruppetime hos 3T har blitt et kjært samlingspunkt for de ansatte.

– Det skaper jo en helt annen relasjon mellom de ansatte – og gir et mye sterkere samhold i bedriften, sier Jon-Sigve.

Han trekker frem økt effektivitet, samt gladere og sunnere ansatte – som igjen gir lavere sykefravær – som noen av de positive ringvirkningene av å være en SPREK bedrift.

Men det viktigste er hva gruppetreningene gjør for arbeidsmiljøet.

Jon-Sigve Bang, administrerende direktør i Heimdal Eiendomsmegling, sier at gruppetimene hos 3T skaper et unikt samhold.

Smile, Flowerpot, Lighting, Plant
Trening gir et annet grunnlag for samhold og et bedre sosialt miljø. Det er det viktigste denne arenaen gir. Vi mener at det er kjempeviktig for å oppnå suksess på arbeidsplassen.

jon-sigve bang, adm. dirEKTØR i hem

Hos 3T er det spinning de har valgt som gruppetime for sine ansatte. Jon-Sigve forteller at de er svært fornøyde med denne treningsformen.

– Det er en treningsform som er spesielt godt egnet for alle – uansett fysisk og mental form – noe som gjør det enkelt for de ansatte å være med uansett alder og på tvers av avdelingene, sier Jon-Sigve.

I likhet med Lone, mener Jon-Sigve at de som arbeidsgiver bør gjøre det enkelt for de ansatte å holde seg i aktivitet i en hektisk hverdag.

– Om jeg som leder kan bidra med fleksibilitet som gjør at våre ansatte trener mer, som igjen gir dem bedre overskudd - både på jobb og på hjemmebane - så er det noe jeg helt klart vil legge til rette for, sier Jon-Sigve.

Husk lyd!

– Gir veldig mye til bedriften

Øker lønnsomheten

Gjengen hos Itema setter også stor pris på fellestreningene med personlig trener.

I tillegg legger de også til rette for trening ved å støtte treningsaktivitet – og de dekker blant annet 3T-medlemsskap til sine ansatte.

– Både det og trening med personlig trener har blitt tatt veldig godt imot. Over 70 prosent av gjengen her får dekt trening på et eller annet vis, og så er det utrolig godt oppmøte på fellestreningene våre, sier Lone.

Lone trekker også frem det sosiale aspektet og arbeidsmiljøet som den største og viktigste grunnen til å bli en SPREK bedrift med 3T.

– Trivselen omsettes i fornøyde medarbeidere. Bedre helse gir en bedre hverdag, og kan også føre til mer og bedre tilstedeværelse på jobb, sier Lone.

– Uten at vi har målt det i kroner og øre, så er det ingen tvil om at det også øker lønnsomheten vår, legger hun til.

På spørsmålet om hun vil anbefale andre til å bli en SPREK bedrift er hun ikke i tvil;

– Det er vanskelig ikke å anbefale SPREK bedrift med 3T, sier Lone.

– Det gir de ansatte bedre helse, skaper et bedre arbeidsmiljø og trivsel og i tillegg fører det til økt lønnsomhet. Det er dumt å gå glipp av noe slikt, legger hun til avslutningsvis.

Om artiklene fra Brandstudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brandstudio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brandstudio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media

placeholder_logo_pm_n_disc