ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n

– Butikken har blitt løftet til et helt nytt nivå

Etter seks måneder med oppussing, er HTH Alnabru klare for å ønske kundene velkommen tilbake ­– til det som har blitt et storslagent utstillingsvindu for kjøkken og hjem.

– Vi åpner lørdag 13. mai. Det blir massevis av åpningstilbud, og vi kommer til å lodde ut verdier for 250 000 kroner, blant annet et kjøkken fra HTH til en verdi av 75 000 kroner, sier daglig leder Gøran Magerøy entusiastisk.

– Vi gir også bort en Quooker for anledningen – en kokende vannkran som vi vet mange kunder setter pris på. Nylig lanserte de en kran som kan levere 4 graders kaldt vann med kullsyre også!

Butikken på Alnabru har vært gjennom en totaloppussing. Den har blitt optimalisert med tanke på utstillingsarealer, og er tilrettelagt for både privatkunder og proffkunder.

– Vi ønsker å inspirere kundene fra det øyeblikket de kommer inn dørene, forteller Gøran.

Ikke gå glipp av åpningsfesten!

– Vi har begynt å føre møbler fra det danske merket BoConcept, så kundene får nå muligheten til å tenke totalløsninger til hele huset når de kommer til oss, forklarer Gøran.

En annen stor nyhet, er at du nå kan finne mye mer enn kjøkkenløsninger her.

– Vel så viktig er likevel den hjemmekoselige atmosfæren som er skapt her. Nå kan du sette deg ned og nyte en god kopp kaffe og nystekt bakst i kaféområdet vårt, eller slå deg ned i en av loungene for å diskutere eller reflektere over det du ser rundt deg, legger han smilende til.

Et utvalg som passer alle

Hos HTH Alnabru møter du dyktige og erfarne interiørselgere som er eksperter på å se og forstå behovene til kundene sine. De kan hjelpe deg med å navigere utvalget og veilede deg mot varige beslutninger du vil trives med.

Her finner du kjøkken i alle prisklasser, og et enormt sortiment.

I tillegg til kjøkken og møbler, kan du også kjøpe baderomsinventar og garderobeløsninger.

– De er et anerkjent hvitevaremerke som er kjent for god, tysk kvalitet. De har mange innovative produkter.

– Vi har selvfølgelig også et utrolig bredt utvalg innen hvitevarer, blant annet fra AEG, forteller Gøran.

Han forteller at det som har vært spesielt populært fra AEG den siste tiden er de sorte og matte hvitevarene. De lanserte også nylig en koketopp med ventilator, som har vært en publikumssuksess.

I det hele tatt finnes det noe for enhver smak og stil.

Kristin Løvstad gleder seg til å vise frem den nye butikken på Alnabru.

Joint, Shoulder, Smile, Plant, Textile, Sleeve, Flowerpot

Slik bør du planlegge et nytt kjøkken

Kristin Løvstad har jobbet som interiørselger i butikken i tre år, og har over 10 års erfaring med kjøkken og hvitevarer. Hun er en av dem du kan komme til å møte på neste gang du besøker HTH Alnabru.

– Det er veldig artig å ha en helt ny butikk å presentere! Det at vi også har fått inn møbler, gjør lokalene veldig hjemmekoselige, sier hun blidt.

– Det hjelper også kunden å se møbleringsmuligheter i sammenheng med kjøkkenet, som ofte har en åpen løsning nå for tiden, tilføyer hun.

Slik bør du planlegge et nytt kjøkken

Kristin Løvstad har jobbet som interiørselger i butikken i tre år, og er en av dem du kan komme til å møte på neste gang du besøker HTH Alnabru.

– Det er veldig artig å ha en helt ny butikk å presentere! Det at vi også har fått inn møbler, gjør lokalene veldig hjemmekoselige, sier hun blidt.

– Det hjelper også kunden å se møbleringsmuligheter i sammenheng med kjøkkenet, som ofte har en åpen løsning nå for tiden, tilføyer hun.

Kristin Løvstad gleder seg til å vise frem den nye butikken på Alnabru.

Joint, Shoulder, Smile, Plant, Textile, Sleeve, Flowerpot

Kristin forteller at det er utrolig viktig å tenke gjennom bruksbehov når man skal planlegge nytt kjøkken. Man må også ta hensyn til den plassen man har – så om man har et lite kjøkken, gjelder det å prioritere riktig.

– Vi syns det er veldig fint at kundene kommer med alle sine ønsker, så ser vi fort hva de beste løsningene vil være for akkurat det rommet.

Kristins planleggingstips
for nytt kjøkken

  • Lag en liste over ting du ønsker på kjøkkenet ditt
  • Ikke heng deg opp i plasseringen av disse tingene eller utformingen av kjøkkenet, før du møter interiørselger
  • Er det noe du savner i ditt nåværende kjøkken, som er viktig å nevne?
  • Tenk over hvordan kjøkkenet brukes:
    - Lager du mest mat alene? Baker du mye med barna? Skal kjøkkenet være en sosial sone, eller en arbeidsplass?
  • Lager du mye mat fra bunn, slik at du trenger god plass i kjøleskap og fryser – eller holder det med et kombiskap?
  • Se for deg en stil på kjøkkenet, hvis du kan. Vil du ha noe moderne eller mer klassisk? Er det noen spesielle farger du ønsker?

Når det gjelder hva som er populært innen kjøkkendesign, har Kristin lagt merke til en tydelig tendens.

– Det går mot varmere farger og trestrukturer på kjøkken nå. Jeg vil anslå at åtte av ti kjøkken vi leverer, har flere farger. Sort er fremdeles populært som en kontrastfarge, og mange henter for eksempel igjen fargen på benkeplatene i overskapene, forklarer Kristin.

Interior design, Tap, Cabinetry, Plant, Countertop, Furniture, Sink, Wood, Kitchen, Houseplant
Interior design, Flooring, Floor, Wood

Utstillingsvindu for prosjektkundene

At HTH’s Proffavdeling for Oslo og Akershus sitter på Alnabru, betyr at HTH Alnabru har kompetansen som også entreprenører og utbyggere trenger.­

HTHs Direktør Proff Oslo Akershus, Tor Harald Strømsnes, er i likhet med Gøran og Kristin, svært fornøyd med hvordan butikken har blitt.

– HTH Alnabru blir et unikt inspirasjonssenter for kundene på proff. Butikken har blitt løftet til et helt nytt nivå – det er utrolig fint og fresht, sier han.

Tor Harald forteller at de nye lokalene er luftige og romslige, noe som legger fint til rette for at proffkundene kan sette seg ned i sofaområdene for å prate med de ansatte før de begynner på visningsrunden.

– Dette passer spesielt godt for våre kunder, som ikke skal se på alt mulig – men gjerne er interesserte i tilleggsutstyr som kan være interessant for dem til sine kjøkken.

Viser frem de viktige detaljene

Proffavdelingen har en egen sone i butikken, hvor de har stilt ut løsninger som kun er relevant for prosjektkundene, for eksempel små og smale bad.

– Vi har manglet en plass å vise frem den type bad tidligere, så det blir veldig fint for både oss og kundene våre at vi kan gjøre dette nå, forklarer han.

Underleverandørene de selv bruker på prosjekt, er også godt eksponert i butikken.

­– AEG er et eksempel på en underleverandør som gjennom prising og leveringsmodeller, fremstår som en av de sikreste underleverandørene for oss. De forskjellige prisgruppene deres gjør at vi ofte velger å bruke de i prosjektene våre, skryter han.

Tor Harald ser for seg at sluttkunder på boligprosjekter kan få stor nytte av å besøke HTH Alnabru når de starter med tilvalgsprosesser. Her vil det være demonstrasjoner av ulike løsninger, og kvalitetsforskjellene på de ulike valgene vil komme tydelig frem.

– Når noen har kjøpt leilighet i et boligprosjekt vi er leverandør for, blir de invitert hit. Da er alt tilrettelagt for at vi kan se på ulike løsninger sammen og eventuelt gjøre tilpasninger, forteller Tor Harald.

Et naturlig valg når du vurderer oppussing

Både Tor Harald og Gøran ser frem til å ta imot kunder i de nye lokalene. HTH Alnabru kan tilby noe til alle som er på utkikk etter kjøkken, bad og garderobe – og ikke minst totalløsninger for hele boligen.

– Vi vil at butikken skal være en naturlig arena å stikke innom når du tenker på oppussing, sier Gøran og legger til;

– Vi gleder oss til å ønske folk velkommen hjem til oss, og inspirere kundene våre. Det er en entusiastisk gjeng som står klar på åpningsdag!

Om artiklene fra Brandstudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brandstudio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brandstudio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media

placeholder_logo_pm_n_disc