Font

ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n

– Vi skal lage tidenes bilfest i Trondheim

Over 150 nybilmodeller, 44 bilmerker, en flyvende (!) bil og flust av aktiviteter for store og små – det er mange gode grunner til å ta turen til Autopia. Her er alt du må vite om bilfesten i Trondheim Spektrum.

Det er hektiske dager for Stian Isaksen, daglig leder av Crazy Coyote Events. Sammen med nybilbransjen i Trondheim skal de nemlig arrangere bilmessen Autopia – som kan bli årets høydepunkt for alle med et fnugg av bilinteresse.

– Det fnugget trenger ikke å være stort – her er alle hjertelig velkomne! Vi skal skape skikkelig folkeliv, og forventer at det skal komme folk i alle aldre. Her er det noe å gjøre og oppleve om du er helt bilfrelst eller ikke har lappen, sier Stian.

Arrangementet finner sted i Trondheim Spektrum fra 12. til 14. mai. Når Stian forteller at de ønsker seg et folkeliv, overdriver han ikke. Ambisjonen er å samle mange folk i Trondheim Spektrum disse mai-dagene. Veldig mange folk.

Stian Isaksen forteller at Autopia skal skape god stemning i Trondheim Spektrum.

Cloud, Sky, Blue, Beard, Sleeve, Happy

– Vi drømmer om mellom 15.000 og 20.000 mennesker. Stavanger klarte rett under 15.000 besøkende, så det bør være mulig. Vi skal lage tidenes bilfest i Trondheim og fylle Spektrum med liv, sier han med et smil.

Noe for alle

Hvorfor burde så mange ta turen til Autopia? Stian forteller at bilfesten skal ha noe å tilby alle – om de så er autofil eller ikke vet forskjellen på gass og revers.

– Her skal det være noe som fenger både små og store, sier Stian.

Det er et bredt spekter med blant 44 ulike bilmerker og mangfoldet er stort. Hos Autopia kan du se og oppleve alt fra praktiske familiebiler til spreke sportsbiler.

– Under Autopia finner du 150 nybilmodeller. Er du på biljakt har du muligheten til å teste flere modeller i løpet av arrangementet – det er ganske unikt, sier Stian.

– Du har også muligheten til å se noen helt råe biler på nært hold. Det kuleste er nok at McLaren kommer hit for å vise frem neste generasjons superbil, sier Stian.

Det som nok blir en snakkis for både store og små er Xpeng X2. Mange har kanskje siden barndommen drømt om å se en flyvende bil. På Autopia kan du oppfylle den drømmen.

– Xpeng har laget verdens første flyvende bil – en dronebil – som vil bli vist på messa. Den ser helt spektakulær ut, og vi gleder oss til å vise den frem, sier Stian.

Lanseringene står i kø denne helga og mange er nok ekstra spent på Volkswagens nye flaggskip ID.7, som vil få en forventet rekkevidde opp mot hele 700 km. Volvo EX90 er det også stor interesse for, forteller Stian.

Xpeng X2, verdens første flyvende bil, kommer til Autopia.

Aerospace manufacturer, Air travel, Sky, Cloud, Atmosphere, Vehicle, Mountain, Aircraft, Monoplane, Propeller

– Nå får du endelig oppleve Volvo sin nye, helelektriske familie-SUV på nært hold. Lexus første helelektriske SUV Lexus RZ450e lanseres også på messen og bør oppleves.

– I tillegg kan du oppleve nye bilmerker som JAC og Ineos Grenadier. JAC er en av verdens største el-bil produsenter, men kanskje ikke så kjent i Norge enda. Ineos Grenadier er en rå terrengbil, som virkelig vekker oppsikt.

Han forteller at det er flere spennende overraskelser som vil bli annonsert før Autopia sparkes i gang.

På Autopias hjemmeside kan du få med deg siste nytt

I bildekarusellen under kan du sveipe og få noen smakebiter av det du kan se på messen:

Automotive parking light, Motor vehicle, Tire, Wheel, Hood, Car
Land vehicle, Automotive lighting, Wheel, Tire, Sky, Cloud, Car, Hood, Mountain
Land vehicle, Automotive tire, Alloy wheel, Car, Hood
Automotive tire, Wheel, Sky, Vehicle, Snow, Cloud, Hood, Tread, Tree
Automotive parking light, Land vehicle, Wheel, Tire, Cloud, Sky, Car
Automotive parking light, Motor vehicle, Tire, Wheel, Car

Mer enn bare bil

Autopia er mer enn bare et bilshow. Her blir det også lagt opp til spennende diskusjoner rundt bilens fremtid, bærekraft, teknologi og innovasjon.

På åpningsdagen blir det også ekstra fokus på alle de spennende jobbmulighetene bilbransjen har å by på.

– Målet er å vekke interesse og gi ny innsikt i hva bilfaget kan gi av opplevelser og utdanning. Bilene våre og denne bransjen er i stor endring. Det er mye spennende teknologi, og det ønsker vi å belyse, sier Stian.

Se alt det spennende som skjer på åpningsdagen!

Brannbamsen Bjørnis tar turen til Autopia.

Purple, Pink, Happy, Toy

Det blir en helg i bilens tegn i Trøndelag – og alt ligger til rette for god stemning og folkeliv i Trondheim Spektrum 12.-14. mai.

– Vi ser frem til å ta imot folk til en sosial og fin helg. Trondheim Spektrum ligger veldig sentralt, så det er jo mulig å kombinere Autopia med en bytur sammen med familien, sier Stian.

– Det er også lagt opp til aktiviteter for barna. De kan prøvekjøre elektriske minibiler, prøve seg på VR og møte brannbamsen Bjørnis, legger han til.

Han opplyser om at det ikke er mulig å parkere ved Trondheim Spektrum, men det er lagt opp til parkering på Piren og på Sluppen. Ved sistnevnte er det satt opp shuttlebuss hvert kvarter, som frakter deg og dine til Autopia.

– Vi gleder oss skikkelig til åpningen av Autopia og ser frem til å ta imot alle som tar turen til Trondheim Spektrum. Vi skal gjøre alt for gi små og store besøkende en fantastisk opplevelse, sier han avslutningsvis.

Om artiklene fra Brandstudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brandstudio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brandstudio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media

placeholder_logo_pm_n_disc