ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n

Smaken av byliv

Grey
Grey

Smaken av byliv

I et fredelig kvartal mellom Rosendal og Solsiden, kommer Basseløkka. Her har du nærhet til Trondheims energiske bykjerne, samtidig som du skjermes fra sentrumslivets støy og trafikk.

I et fredelig kvartal mellom Rosendal og Solsiden, kommer Basseløkka til å stå når det er ferdig. Her har man nærhet til Trondheims energiske bykjerne, samtidig som man er skjermet fra sentrumslivets støy og trafikk.

For pensjonist Brit Yvonne Moe er dette helt perfekt.

Hun har bodd ved Buran og Lademoen i nærmere 25 år, bare et steinkast unna tomten Basseløkka skal bygges på. At det skulle bygges nye leiligheter i nabolaget, oppdaget hun ved en tilfeldighet.

På en av sine søndagsturer fikk Brit Yvonne øye på det som viste seg å være visningsbrakka til Basseløkka. Utenfor møtte hun Silje Skog fra Meglerhuset Nylander.

Da Brit Yvonne ruslet hjemover en stund senere, hadde hun Basseløkkas prospekt i vesken og noen viktige avgjørelser å ta.

– Jeg hadde overhodet ikke planlagt å kjøpe ny leilighet, men slik ble det, smiler Brit Yvonne.

Kommunen har nå besluttet byggestart for prosjektet, og i sommer kommer det et nytt salgstrinn for salg.

Høres dette spennende ut? Meld din interesse i dag!

Et komfortabelt valg

Etter å ha hørt hvor flott Basseløkka kom til å bli, skjønte Brit Yvonne at dette var en unik mulighet for å tilrettelegge for fremtiden. Tanken på en moderne leilighet i et helt nytt bygg, var fristende. Hun trengte ikke en gang forlate bydelen hun var blitt så glad i.

– Jeg fant ut at jeg ville ta denne avgjørelsen nå, mens jeg er i stand til å gjennomføre ting selv. Det er godt å vite at jeg har kjøpt en leilighet jeg kan bo mange år i, og at jeg kan være selvhjulpen der, forklarer 72-åringen.

Selv om hun bare har sett illustrasjoner og tegninger, kan hun enkelt forestille seg hvordan livet på Basseløkka vil bli.

Treromsleiligheten hun har kjøpt er lys og luftig, med åpen kjøkkenløsning og soverom vendt mot en rolig gate.

– Balkongen er mye større enn den jeg har nå, så jeg gleder meg veldig til å ta imot besøk av venner og familie der, eller lese en god bok i finværet, sier hun.

Brit Yvonne syns likevel at det aller beste med leiligheten er den 11 kvadratmeter store balkongen.

Eiendomsmegler Silje forteller at de aller fleste leilighetene på Basseløkka vil ha private uteplasser av god størrelse, og at dette er et sjeldent gode i sentrumsnære leilighetsbygg.

– I tillegg blir det en felles takterrasse og bakgård for beboerne. Her blir det hyggelige sittegrupper i rolige omgivelser. Du får følelsen av å være i en park midt i byen, samtidig som du er rett utenfor din egen leilighet, legger hun til.

Smile, Plant, Tree, Sleeve

Finn din leilighet her:

En bydel med sjel

Basseløkka blir liggende som en stille oase mellom pulserende bydeler, med fine turmuligheter til den nylig oppgraderte Buranbanen, Lademoparken, Ladestien og Festningen. I tillegg er det kort vei til restauranter, shopping og uteliv.

Her kan man gå ut porten hjemmefra og tre inn i hverdagsrytmen til en autentisk bydel med sjel. I dette området finner man gammelt og nytt, spennende nisjebutikker, spisesteder, kulturliv og folkeliv.

Brit Yvonne legger ikke skjul på at bydelen er helt spesiell for henne.

– Jeg opplever dette området som et rolig og trygt nabolag, og er veldig glad i å rusle rundt i området og de fine parkene her, forteller hun.

Buran og Lademoen ligger midt mellom Solsiden og Midtbyen på den ene siden, og Lilleby og Lade på den andre siden. Dette er travle plasser som Brit Yvonne liker å besøke, men helst ikke vil bo på.

En annen som har falt for både bydelen og Basseløkka, er legen Martin Skaanes. Han har alltid bodd sentrumsnært i Trondheim, men aldri på denne kanten av byen. Han gleder seg til å flytte inn i Basseløkka med kjæresten sin.

– Vi ser frem til å flytte inn i en leilighet hvor alt er nytt og ordentlig. Det er også nærhet til alt byen har å by på, så det blir fint å ikke være avhengig av buss eller bil, smiler han.

– Vi bor dessuten nære folk jeg kjenner på Lilleby, Nyhavna og Solsiden. Det gjør det enklere å være sosiale og få besøk, sier Martin.

Spesielt boligprosjekt

Martin forteller at det var flere grunner til at han falt for boligprosjektet. Bygget så fint ut og romløsningene var gode. I tillegg virket standarden så bra at han ikke trodde det ville bli nødvendig med noe særlig justeringer eller tilvalg.

– Dessuten er Fredensborg Bolig en utbygger fra Oslo som ikke har hatt så mange prosjekter her i byen, noe jeg syns er litt kult. Det gjør Basseløkka spesiell og vil kanskje skille den ut fra mengden nybyggprosjekter, sier Martin.

Fasaden får ulike farger hentet fra nærområdet og skaper et spennende uttrykk som spiller godt sammen med nabobebyggelsen. Det vil være en variasjon i materialer fra tre, tegl og murpuss.

Martin har kjøpt leilighet i samme bygg som Brit Yvonne, og inntrykket han har av leiligheten er at den er ren og fin i stilen. Han skryter av badet som han syns var veldig flott med de store flisene.

I likhet med Brit Yvonne, er han svært fornøyd med den romslige balkongen.

– Balkongen har sol mesteparten av dagen, og det er et veldig hyggelig utsyn derfra. Jeg er veldig glad for at jeg fikk tak i denne leiligheten, sier han fornøyd.

Populært fra start

Silje forteller at interessen for Basseløkka har vært veldig god siden de første leilighetene ble lagt ut for salg. Man kan velge mellom 2- til 4-roms leiligheter fra 32-102 kvadratmeter, og så langt er 70 prosent av leilighetene solgt.

– Leilighetene har ulike planløsninger som alle kjennetegnes av lyse oppholdsrom, gode kvaliteter som blant annet en-stavs eikeparkett med gulvvarme, moderne kjøkken og delikate baderom, forteller Silje.

– Interiørstilen har et moderne uttrykk og appellerer til både yngre og voksne kjøpere, legger hun til.

Utbygger Fredensborg Bolig ønsker at de som kjøper leilighet på Basseløkka får friheten til å velge sin personlige stil. Derfor har de utarbeidet tre ulike interiørkonsepter. Interiørkonseptet som leveres som standard er av god kvalitet, og i tillegg tilbys det ytterligere to interiørpakker som tilvalg.

For de som syns Basseløkka høres interessant ut, er det bare å ta kontakt med Meglerhuset Nylander og avtale tid for en prat. Meglerne møter deg gjerne på sitt kontor eller på tomten for en gjennomgang av prosjektet, og for å finne en passende leilighet.

– Nå har vi fått byggetillatelse, og enda flere leiligheter kommer for salg i løpet av sommeren – så det er bare å følge med i tiden fremover, avslutter Silje med et smil.

Martin Bjerkaker
95 22 43 93

Dress shirt, Flash photography, Forehead, Smile, Chin, Eyebrow, Sleeve, Gesture, Collar

Silje Skog
90 88 54 24

Flash photography, Cheek, Lip, Chin, Smile, Outerwear, Eyebrow, Shoulder, Eyelash, Jaw

Ta kontakt med megler

Om artiklene fra Brandstudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brandstudio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brandstudio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media

placeholder_logo_pm_n_disc