Gesture, Font

ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n

Bli med bak kulissene på Trøndelags største kjøpesenter

Hver morgen fra klokken sju, ligger lukten av nystekte boller og en følelse av ro og forventning over City Lade.

De ansatte jobber flittig for å gi deg en best mulig handleopplevelse – og da må man være tidlig på.

Hos alle senterets spisesteder står kokker, bakere og servitører klare fra tidlig morgen for å smøre dagens rundstykker og sørge for at kaffen er varm og fersk. De butikkansatte bretter klær med tellekant, og forsikrer seg om at alt henger pent på hengeren før stativet trilles ut i butikkens døråpning.

Likevel finner noen tid til en deilig kopp kaffe før dagen starter for fullt. Blant de som starter dagen her, finner vi Gro Løkken. Hun jobber på klesbutikken Match, en butikk hun selv var med å åpne på City Lade en maidag for snart 20 år siden.

– Det har vært utrolig gøy og spennende å jobbe på senteret i så mange år. Vår butikk har jo vært i alle etasjene opp gjennom årene, så jeg er godt kjent her, ler hun.

Gode kolleger og flotte kunder

– Arbeidsoppgavene kan kanskje virke ganske like og rutinepreget på papiret, men i realiteten er ingen dag lik den neste, smiler Gro.

Hun forklarer at dagen vanligvis starter med å dele oppgaver mellom de to på vakt, pakke ut nye varer og kanskje gjøre klar nye kampanjer. De finner også tid til en kopp kaffe og litt småprat.

– Det er jo de gode kollegene og de flotte kundene som gjør at man trives på samme arbeidsplass så lenge som jeg har gjort.

Til tross for at City Lade har vokst til å bli Trøndelags største kjøpesenter, har mange av de ansatte på tvers av butikker og kafeer et tett samhold.

– Mange møtes i butikkåpningene for å slå av en prat med nabobutikken. Det er felles sosiale samlinger på fritiden, og flere som møtes for en ekstra hyggelig fredagskaffe før helga starter, forteller Gro.

En jobb med mening

Gro og resten av gjengen på Match er opptatt av å alltid møte kundene med et smil og et vennlig «hei». Det er kanskje noe av årsaken til at Gro har så mange stamkunder?

– Jeg tenker ikke så mye over det til vanlig, men det er jo alltid hyggelig å få høre at jobben man gjør settes pris på, smiler hun.

En annen som har et tett forhold til sine kunder, er daglig leder Sonja Hildrum på Obs! Kafé.

Husk lyd!

Full fart hele dagen

Fra tidlig om morgenen står hun og resten av de ansatte klare på kjøkkenet for å tilberede dagens varmretter, bake kaker og smøre ferske rundstykker til kaféens mange gjester.

– Jeg stortrives her, og gleder meg til å komme på jobb hver dag, smiler Sonja.

Så snart dørene til senteret åpner klokken ni, står dagens første gjester klare for en smak av Sonjas nystekte vafler og en god kopp kaffe.

­– Det å ha så flotte gjester innom hver eneste dag, og å få muligheten til å skape et hyggelig og godt samlingspunkt for dem, gir jobben mening, forteller Sonja.

Tradisjonskost og nytenking

Sonja forteller at tempoet på kaféen er høyt gjennom hele dagen, men at de ikke vil ha det på noen annen måte. Selv jobber hun hele tiden med å finne nye og spennende retter som vil friste og mette alle deres gjester.

– Jeg elsker å tenke nytt, og leter hele tiden etter måter vi kan forbedre oss på. Det tror jeg er godt både for gjestene, og for oss som jobber her, forteller hun.

I disse dager er de i full gang med å teste ut to nye retter på menyen, og Sonja kan røpe at første dag ble en stor suksess.

– I tillegg serverer vi god gammeldags husmanskost hver dag. Dette er noe vi vet mange setter pris på, og det er jo dette som gjør oss unike på senteret, sier Sonja.

­– Det skjer jo store ting både her på senteret, men også i området rundt. Da kommer de som jobber med utbyggingen til oss for å få seg en skikkelig middag, smiler hun.

Til alle anledninger

At det skjer mye på senteret, kan Linda Klett også være enig i. Like før jul fikk hun og Kristin Marie Lykke Båtvik tilbud om å åpne en ny avdeling for deres blomsterbutikk, Lavendel Blomster, på City Lade.

Hver dag før åpning står Linda bak disken og lager de vakreste blomsterbuketter, nå for tiden i vårens farger. Det dufter behagelig av ulike sorter blomster, samtidig som en subtil duft av nystekte boller siver inn fra bakeriet Snurr like nedi gangen.

Husk lyd!

Godt samhold

– Her er ingen dag lik, smiler Linda og fortsetter: ­– Noen dager setter vi opp store borddekorasjoner til et festbord, andre dager trenger noen en oppsats til begravelse.

Hun forteller at den første tiden på City Lade har vært veldig gøy, og det er et fint fellesskap mellom butikkene.

­– Da vi nettopp hadde åpnet, var det flere av nabobutikkene som kom innom for å ønske oss velkommen, og gjengen på Snurr kom med kaffe til oss. Det var utrolig koselig, smiler Linda.

Overgangen til kjøpesenter har vært fin for Lavendel blomster, og de merker at kundegruppen utvider seg. Der det før var mest større bestillinger, får de nå kunder som ønsker en fin bukett til helga.

Hos Lavendel blomster setter de fag-kompetanse høyt. Det garanterer kvalitet og service i alle ledd, forteller Linda.

– Det er fint for oss å kunne kombinere ulike typer kunder. De kundene som vil ha bukett eller grønnplanter finner oss på City Lade, og for dem som ønsker større dekorasjoner har vi fortsatt et stort verksted på Ranheim, forklarer hun.

– Blomster er en ferskvare, så når vi får store bestillinger krever det at vi står på til jobben er gjort. Det kan være krevende til tider, men det er også veldig givende og gøy.

Nå som våren endelig er her, er det mange som gleder seg til å ta fatt på uterommet. Linda har noen tips på lur til dem som føler seg litt grønn.

– Dersom man er mye borte på sommerstid, er det smart å velge noen hardføre blomster som tåler å stå litt for seg selv. Her har vi et stort utvalg å ta av, alt fra grønnplanter til vakre blomster.

– Nå tidlig på våren er margeritter, stemor og vårlyng veldig populære, smiler Linda.

Uansett hvem du vil besøke, eller når på dagen du er der, står City Lades ansatte klare til å ta imot deg og dine- Velkommen til en trivelig handel.

Om artiklene fra Brandstudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brandstudio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brandstudio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media

placeholder_logo_pm_n_disc