Gesture, Font

ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n
Grey
Grey

Denne bydelen har noe til alle og enhver

Med sjø og strand, skog og natur, samt shopping og restauranter like utenfor døra, er det kanskje ikke så rart at Vegard og familien ville bosette seg på Lade. For han og samboeren Maja føles det både trygt og enkelt å tilhøre denne bydelen.

Sola står høyt på himmelen og varmer godt i Ringvebukta på Lade. Familien Iversen har tatt turen til en av de mange buktene i nærområdet, og er klar for å nyte trøndersommeren til det fulle.

Is, lek og moro står på menyen for familien på fem.

– Det er noe spesielt med å bo på Lade. Man får bo nært både skogen og sjøen, samtidig som man har bypuls og kultur like i nærheten, forteller Vegard Iversen.

Vegard har selv vokst opp på Lade, og kunne ikke tenke seg å bo noe annet sted da han selv skulle stifte familie.

– Det er nesten vanskelig å beskrive hva som gjør Lade til et så godt sted for oss og familien, smiler han.

– Jeg tror at når man først virkelig har opplevd, og fått smaken på livet på Lade, er det umulig å bosette seg noe annet sted, legger han til.

Husk lyd!

– Et fint område for barn

Enkelt og nært

Til vanlig jobber Vegard som fysioterapeut ved Ladeklinikken, kun en liten spasertur unna hjemmet.

­– Livet på Lade er veldig enkelt for oss, barna har skole og barnehage like i nærheten, og det er lett for meg å hente dem på vei hjem fra jobb.

I tillegg til å ha kort vei til jobb og gode turmuligheter som nærmeste nabo, har familien på Lade også fått et betydelig bedre shopping- og bespisningstilbud den siste tiden.

– Tid er jo for mange småbarnsfamilier kjent som en mangelvare, og det gjelder for oss også, forklarer Vegard.

Familien setter stor pris på det brede shoppingtilbudet som nå er å finne i bydelen.

– Det har jo skjedd utrolig mye i bydelen her de siste årene, og det kommer mye positivt ut av det, forteller Vegard.

Et av tilbudene de setter spesielt godt pris på, er restaurantrekka på City Lade.

– Det har liksom vært den ene tingen som har manglet for å gjøre Lade «komplett» for oss, mener han.

City Lade har noe for alle og enhver. Her finner du ost og skinker i helgeposen fra Alma Mater, friske buketter fra Lavendel blomster, gummistøvler på Falkanger og elektronikk fra Kjell & Company eller Clas Ohlson, for å nevne noe.

– Her får man alt man trenger til en travel hverdag, i tillegg til det man trenger for en rolig dag med familien. Man trenger ikke nødvendigvis å reise ned til byen for å få tak i det man trenger, og det er utrolig praktisk for oss, legger han til.

Dette skjer på City Lade i sommer:

Husk lyd!

Perfekt sted for familiehygge

– Her har vi alt vi trenger

Familien forteller at de titt og ofte benytter nærsenteret til store og små anledninger.

– Det er praktisk og vi kan gjøre alt her, enten det er snakk om ukeshandel på Obs, service på syklene eller shopping til ny sesong for barna.

– I tillegg er det veldig enkelt å komme seg til City Lade. Vi kan gå eller sykle, eller om vi skal handle mye, er det masse gratis parkeringsplasser, legger Vegard til.

Han forteller at de dagene hvor sola ikke skinner, blir senteret flittig brukt.

– Da tar vi oss gjerne en hyggelig lunsj ved et av spisestedene på Solrekka, også hender det jo at sentret har ulike aktiviteter for de minste, noe som alltid er populært.

I tillegg har bydelen Lade mange ulike fritidsaktiviteter for både innendørs- og utendørs lek og moro. Når det kommer til sommeraktiviteter på Lade, har Vegard mange gode tips til de som måtte ønske å utforske bydelen nærmere.

– Besøk en av de mange buktene for bading i havet på varme sommerdager, kjøp en is på Sponhuset eller en fin spasertur langs Ladestien.

– Her finner man også Ladekaia, hvor det arrangeres konserter og ulike arrangementer gjennom hele sommeren.

– På regnværsdager er det fint å ta turen til klatresenteret eller til lekelandet, samt en trivelig shoppingtur på City Lade, avslutter han med et smil.

Om artiklene fra Brandstudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brandstudio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brandstudio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media

placeholder_logo_pm_n_disc