ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n
Grey
Grey

– Alle er velkommen hit

Hos David-Andersen bugner det av vakre skatter. Derfor er det også den perfekte plassen å besøke når du skal smykke deg til den store dagen.

– Det er ingen andre som har så fine ting som David-Andersen, utbryter Mona Grudt begeistret.

Hun lener seg smilende mot et glassmonter for å studere smykkene på innsiden, mens hun forteller hvor glad hun er for at butikken har etablert seg i trønderhovedstaden.

– Det er jo en unik butikk, med en bredde og et utvalg som har manglet her i byen. Det er løft for hele Nordre gate at de har kommet hit!

Selv har Mona en lang historie med David-Andersen.

Som bryllupsekspert, seremonimester og årlig konferansier på Din Bryllupsmesse - Grand Hotel i Oslo, har hun gjennom årenes løp knyttet sterke bånd med gullsmeden.

Nå som snøen smelter og bryllupssesongen nærmer seg, stiller hun derfor gjerne opp for å dele sine erfaringer til kommende brudepar – og for å peke ut noen av sine favorittsmykker hos David-Andersen denne sesongen.

– Virkelig noe byen trengte

Husk lyd!

Finn helheten

– Mange er usikre på hvordan de skal sette sammen antrekkene til bryllupsdagen, sier Mona, og påpeker at det er mange detaljer å ta hensyn til – spesielt for bruden. Hvilke smykker er fine til kjolen, hvilken ørepynt passer til frisyren?

­– Det viktigste er vel å finne balansen, innleder Mona.

Hun mener at rekkefølgen på valgene man tar, er nøkkelen til en helhetlig og perfekt sammensatt «look» på bryllupsdagen.

Kjolen er det første man bør velge, og deretter om man skal ha slør eller ikke. Når dette er gjort, anbefaler hun å bestille en prøvetime hos frisør for å bestemme seg for frisyre.

– Ta bilder av deg selv både i kjolen og når du er hos frisøren. Det kan nemlig være til stor hjelp når du skal plukke ut smykker og annet tilbehør, ved å vise de frem hos gullsmeden, tipser Mona.

­– Hos David-Andersen er de ansatte eksperter på bryllup. De ser hvilke smykker som passer til utringningen, hvilken ørepynt som gjør seg til frisyren, hvordan smykkene komplementerer detaljene på kjolen, om du kler sølv eller gull best – ja, alle de tingene som mange bruder er usikre på selv, smiler hun.

­– Dessuten er de veldig behjelpelige hvis du ønsker å designe noe selv, legger hun til.

Smykker til bruden:

– Spesielle detaljer
– Jeg er klassisk av meg, og når det kommer til perlekjeder ville jeg nok gått for et som dette, men én perle. De spesielle detaljene gjør at det vil vises, i tillegg til at det har noen diamanter som blinker.
– Helt nydelige og unike
– Med en gang jeg så dem, slo det meg hvor spesielle de var. Disse kan brukes når man virkelig skal pynte seg, men kan like gjerne stå for seg selv til et enklere antrekk.
– Unge og freshe
– Jeg liker det spesielle, og disse er spesielle med sitt unge og sommerlige preg. Du kan jo bare sitte og se på dem – de er jo noen små kunstverk!
– En drømmering!
– Jeg elsker fasongen og fargetonene. Den er litt «statement», samtidig som den har et eksklusivt preg. Her har vi en champagnefarget diamant, omgitt av mange små stener – noe jeg syns er veldig fint.

Monas favoritter akkurat nå

Elegante smykker som varer evig

Mona understreker at alle har forskjellig smak, og at det derfor er vanskelig å peke ut noe i butikken og si at det er perfekt til en brud.

­– Det jeg likevel kan si er at det aldri er feil å velge noe tidløst og elegant, slik at oppmerksomheten ikke blir dratt vekk fra kjolen. Perler er alltid en vinner, og noe mange går for, forteller hun.

Hun påpeker også at bryllupet ikke trenger å være den eneste gangen man bruker smykkene man kjøper.

– Det kan være en investering og noe du får glede av resten av livet. Smykkene kan brukes til alle slags anledninger senere. Jeg vet at noen bruker de på bryllupsdagen sin hvert år, for eksempel, forteller hun.

– Vi ser at bruden gjerne vil ha det klassiske, fremfor skrikende smykker. De velger ofte hvitt gull, diamanter, sølv eller perler, bekrefter han.

Gemmolog Hallvar Sagøy nikker. Han har kjent Mona i en årrekke, og er David-Andersens egen diamantekspert. Han jobber med innkjøp og er ansvarlig for verkstedet deres i Oslo, hvor han også er med på å utvikle smykker sammen med gullsmedene.

Stort utvalg forlovelses- og gifteringer

Hallvar er i likhet med Mona, svært fornøyd med å ha fått på plass en så flott butikk i Trondheim.

– Det er en veldig stor butikk hvor det er god plass til å titte på de forskjellige universene som er utstilt her. Vi har en fantastisk beliggenhet, og man skal ikke føle at man må kjøpe noe for å komme innom, forsikrer han smilende.

– Jeg håper at folk som kommer til sentrum i vår, tar seg tid til å besøke oss. Det er bare å stikke innom for å nyte synet av vakre ting og godt håndverk – alle er velkommen hit!

– Veldig flinke folk

Husk lyd!

Han forteller at de har smykker til alle anledninger, men at bryllup utvilsomt er en viktig del av sortimentet deres.

­– Vi er veldig stolte av å ha så mange gifteringer i forskjellige utførelser, og ikke minst at vi har muligheten til å la kundene få prøve alle ringene i ekte gull. Det får man ikke hos alle gullsmeder.

– Her får du kjent på vekten, sett fargen og virkelig føle hvordan den er å ha på fingeren. Du velger jo en som skal sitte der resten av livet – forhåpentligvis, og da er det greit å ta seg god tid og få veiledning av eksperter, sier Hallvar.

Han forteller at David–Andersen også har et stort utvalg av både klassiske og mer moderne forlovelsesringer. For dem som har planer om å fri, har han noen gode tips man kan ta med seg på veien.

Slik velger du den perfekte forlovelsesringen

Tenk over stilen og personligheten til din utkårede:

  • Er stilen minimalistisk, eller mer prangende?
  • Skal ringen sitte på fingeren til en veldig aktiv person, eller en med roligere livsstil?
  • Finn bilder som viser hvilke smykker og ringer vedkommende pleier å bruke.

Ta med denne informasjonen til ekspertene hos David-Andersen, så hjelper de deg med å finne den perfekte forlovelsesringen!

– Hvis du er den som venter på et frieri, vil jeg anbefale diskré hint om ringpreferanser, smiler Hallvar.

Hos David-Andersen kan man booke timer for veiledning når man skal velge forlovelses- og gifteringer, slik at man er sikker på å få nok avsatt tid.

– Kom innom, ta en kaffe og bare bruk tida til å se og prøve. Gjerne kom flere ganger, for dette skal ikke være en forhastet avgjørelse.

– Jeg vil anslå at 98 prosent av kundene våre blir strålende fornøyde med valget vi hjelper dem med å ta, sier han.

Har noe til enhver anledning

Både Mona og Hallvar mener at David-Andersen i Nordre gate kan by på noe for alle og enhver. Med et bredt utvalg fra store, først og fremst skandinaviske, merkevarer, i tillegg til sine egne håndlagde kolleksjoner – finner man garantert noe som faller i smak.

– De ansatte er oppdatert på både faget og de nyeste smykketrendene, og vi har et fantastisk flott utvalg av diamanter, edelstener og perler. Uansett hva du kjøper her, har du funnet noe som varer evig, sier Hallvar.

– Det er en utrolig bredde i utvalget her. Du finner alt fra bunadssølv og bestikk, til gaver til store anledninger som dåp, konfirmasjon, bryllup og jubileer, samtykker Mona entusiastisk.

­– Du vil alltid finne noen skatter når du besøker David-Andersen, legger hun til med et smil.

Om artiklene fra Brandstudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brandstudio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brandstudio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media

placeholder_logo_pm_n_disc