Material property, Font

ANNONSØRINNHOLD

Azure, Font

Bli med inn i Drømmekjøkkenet Tiller sine nye lokaler:

Her finner du 600 kvm med kjøkkeninspirasjon

Da Adrian pusset opp kjøkkenet sitt for åtte år siden, ble interessen for kjøkkendesign vekket. Nå er han daglig leder for Drømmekjøkkenets avdeling på Tiller, hvor de hjelper både privatkunder og bedrifter med å realisere kjøkkendrømmen.

I flere tiår har design, kvalitet og funksjonalitet vært kjennetegnet på produktene til Drømmekjøkkenet. Med håndverkstradisjoner som har gått i arv, og vakker skandinavisk design levert rett fra fabrikken og hjem, er det kanskje ikke så rart at mange faller for Drømmekjøkkenet.

Nå har den tidligere Heimdal-avdelingen flyttet inn i nye lokaler på Tiller, og daglig leder Adrian Bolsø Stenersen gleder seg stort til å ta imot nye og gamle kunder. Her byr de på hele 600 kvadratmeter med kjøkkeninspirasjon.

– Jeg har alltid drømt om å gjøre om et stort lager til butikklokale. Det er noe med takhøyden og den industrielle looken som passer utrolig godt med kjøkkendesign. Det skaper en ubeskrivelig atmosfære, forteller Adrian stolt.

Adrian Bolsø Stenersen er daglig leder for Drømmekjøkkenets avdeling på Tiller. Han gleder seg til å ønske nye og gamle kunder velkomne i deres nye lokaler.

Stor lidenskap for faget

De ansatte på Drømmekjøkkenets avdeling på Tiller har alle stor interesse for kvalitet og design, noe som kommer kunden til gode. Stine Broholm Sæther er kjøkkenselger for Drømmekjøkkenet, og forteller at hun alltid har vært opptatt av bolig og interiør.

– Det å kunne gi god kunderådgivning har alltid vært veldig gøy og givende for meg, så det å få kombinere interessen min for boligdesign med kundeoppfølging er utrolig morsomt, smiler hun.

Stine forteller at det unike med Drømmekjøkkenet er den høye kvaliteten på produktene.

– Dette er kjøkken som kan vare i generasjoner, og det merker man, forteller hun.

Hennes beste tips når man skal tegne nytt kjøkken, er å velge det kjøkkenet som passer best med din bruk, og til din stil.

– Kjøkkentrender kommer og går, og når man skal ha kjøkkenet i mange, mange år, er det viktig å velge et du vil trives med lenge, råder Stine.

Inga Bongo nikker med.

– Vi sier jo ofte at kjøkkenet er husets hjerte, og mange planlegger i dag boligen sin med utgangspunkt i nettopp kjøkkenet. Derfor er vi opptatt av å få mest ut av kjøkkenløsningene, og vi har et genuint ønske om å lage nettopp ditt drømmekjøkken, smiler Inga.

God rådgiving hele veien

Inga Bongo har lang erfaring med salg og kunderådgivning, og en brennende lidenskap for hvordan man kan utnytte rommet best. Hun forklarer at god kartlegging av ønsker, behov og muligheter i rommet, er viktige når man skal planlegge et nytt kjøkken.

– Når kunder kommer til oss får de god rådgiving fra første stund, enten de ønsker inspirasjonstips, kun ønsker en titt på utstillingene, eller ønsker en tegnetime, forteller Inga.

Hun forteller at de også tilbyr hjemmebesøk for kundene sine. Dette kan være en fin måte å sikre en helhetlig stil hvor kjøkkenet harmonerer godt med resten av rommet rundt.

– Vi starter alltid med en prat for å høre hva de ser etter. Ofte har kundene hentet inspirasjon på nettet i forkant, og har litt tanker og ideer om hva de ønsker seg, forklarer Inga.

– Deretter er det vår jobb å tegne opp forslag til stil, design og utseende, til vi sitter igjen med kunden sitt drømmekjøkken, smiler hun.

Kjøkkenekspertenes favoritter!

Med et bredt utvalg kjøkken både i utforming, stiler og farger, er det nærmest utallige løsninger å finne i Drømmekjøkkenets sortiment. Både Adrian, Stine og Inga innrømmer at det er vanskelig å kun velge seg ett favorittkjøkken, da alle har noe unikt ved seg.

– Hvis jeg blir nødt til å velge kun ett kjøkken, må jeg nesten si malt peppergrått i kombinasjon med hvitpigmentert eik. Det er noe med den mørke grå fargen i kombinasjon med eik som bare passer så fint. Stilmessig liker jeg den glatte og stilren utførelse, slik som frontene våre Bistro og Line, forteller Adrian.

Inga holder også en knapp på den slette kjøkkenfronten Bistro, men liker også å inkludere elementer av natur i kjøkkenet.

– Et sort, matt Fenix-kjøkken har vært en stor favoritt hos meg i lengre tid, men nå har jeg begynt å falle mer og mer for jordfargede toner. Der syns jeg Wood og Bistro Østersbeige harmonerer fint, smiler Inga.

– Men alt i alt kommer det helt an på løsningen kjøkkenet har. Det handler om helheten, de små detaljene og miljøet kjøkkenet står i, legger hun til.

Til tross for at slette, matte fronter har vært i vinden over lengre tid, er fremdeles den klassiske herregårdstilen en favoritt hos mange. Dette er noe Stine setter pris på.

– Mitt favorittkjøkken er Gastro. Jeg liker det eksklusive utrykket man får av de profilerte frontene. Til tross for at det har et klassisk preg, passer det godt inn i både tradisjonelle og moderne hjem, forklarer Stine.

Velg ditt Drømmekjøkken

Gjennom snart 100 år har Drømmekjøkkenet designet kvalitetskjøkken med tradisjonsrikt håndverk. Alt produseres lokalt på deres fabrikk i Sverige, og kjøkkenskrogene kommer ferdig montert hjem til kunden.

– Det betyr at kjøkkenet er kortreist, samtidig som det gir en større trygghet og garanti for kunden, forteller Inga, og utdyper:

– At skrogene monteres på fabrikken, sikrer den beste kvaliteten, og er med på å gi lang levetid til produktet.

Teamet på Tiller har lang erfaring med å hjelpe kunder å bygge et drømmekjøkken som inviterer til både trivsel og hverdagsglede. Gode råd og tips til smarte løsninger er det mange av.

Ett av tipsene Adrian har er platetopp med integrert ventilator.

– Det som virkelig hever kjøkkenopplevelsen for meg er en platetopp med integrert ventilator. Det er en selvfølge dersom du ønsker patetopp på kjøkkenøy, men er også veldig fint dersom platetoppen er mot veggen, mener Adrian.

– Med en slik platetopp skaper man en behagelig, åpen og luftig atmosfære på kjøkkenet.

Inga er enig, løfter også frem viktigheten av god kvalitet på benkeplaten.

– En benkeplate skal tåle litt juling, så for meg hever en Dekton benkeplate virkelig kjøkkenopplevelsen! Den har livsgaranti, og er et godt valg for de som ønsker en benkeplate som tåler «alt», smiler hun.

– På en Dekon benkeplate kan du skjære brød rett på benkeplaten. Det er kniven som blir slitt, ikke benkeplaten, legger hun til, og ler.

Smarte løsninger for oppbevaring er viktig for mange, og her leverer Drømmekjøkkenet mange muligheter.

– Med uttrekkbare løsninger i høyskap og hjørneskap blir kjøkkenet med en gang mye mer funksjonelt, samtidig som det gir bedre oppbevaringsplass, forklarer Stine.

For å få best mulig løsning til ditt kjøkken har Stine et klart råd:

– Det er viktig å tenke på hvor mange som skal oppholde seg på kjøkkenet, hvor mye plass trenger man, og hvordan jobber man på kjøkkenet. Er det alene eller lager man ofte mat sammen? Slike ting er lurt å vurdere, råder hun.

Er du nysgjerrig på hvordan denne gjengen kan hjelpe deg å designe ditt Drømmekjøkken?

ANNONSØRINNHOLD

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Informasjon om bruk av personopplysninger og informasjonskapsler.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Font