ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n
Body of water, Cloud, Sky, Plant, Light, Nature, Building, Tree, Sunlight

Søker ny virksomhetsleder: – En actionfylt jobb med kort vei til beslutningene

Frøya kommune er i vekst, og med mange spennende planer for fremtiden søker de nå etter en leder som vil få en viktig rolle i utviklingen av kommunen.

Emil Krokan og Aimée Leistad kommer begge fra Trondheim, men jobber i dag for Frøya kommune. Førstnevnte som arealplanlegger og sistnevnte er konstituert virksomhetsleder for plan, miljø og forvaltning.

Begge forteller at de havnet i øykommunen for å få en fin start på arbeidslivet etter utdanningen, og de er ikke i tvil om de valgte rett da de flyttet til Frøya.

– Vi trives utrolig godt her. På jobb er vi en gjeng som har det morsomt sammen, og vi har funnet et godt nettverk utenom arbeidstid også. Frøya er en liten kommune, men det er utrolig mye som skjer her og mange fritidstilbud. Det er lett å føle seg hjemme, sier Aimée.

Aimée Leistad forteller at det er lett å føle seg hjemme i Frøya kommune.

Forehead, Nose, Cheek, Skin, Lip, Eyelash, Mouth, Smile, Jaw, Makeover

– Jeg er helt enig. I tillegg må vi nevne den fantastiske naturen her. For min del er det svært viktig. Det er nok å gjøre her – tiden flyr, legger Emil til.

Nå håper de at flere gjør som dem og tar sjansen på Frøya. Kommunen er nemlig på jakt etter en som skal ta over lederstillingen til Aimée på fast basis.

Og de er klar på at dette er en jobbmulighet det ikke finnes mange av.

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Rekrutteringsselskapet Fremogruppen oppfordrer potensielle søkere til å ta kontakt. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver hvis ønskelig.

Fremogruppen har vært med å rekruttere flere fagansvarlige og ledere både i privat næringsliv og i kommunal sektor, og opplever at nettopp den sparringen potensielle kandidater har med oss i Fremo, kan være avgjørende.

Ta gjerne kontakt med seniorrådgiver og partner Jorunn Løseth på tlf. 907 90 311.

Forme fremtidens Frøya

Hos Plan, miljø og forvaltning i Frøya kommune jobber det i dag 13 mennesker. De forteller at det er et utrolig bredt spekter med arbeidsoppgaver i virksomheten.

– Du får lede et veldig bredt fagfelt. Frøya kommune er jo i vekst – og du får satt ditt preg på samfunnsutviklingen. Det er en utrolig spennende jobb, sier Aimée.

De trekker blant annet frem planene om et nytt badeland og den kontinuerlige utviklingen av havbruksnæringen.

Havet og blå næring er viktig for Frøya kommune.

Coastal and oceanic landforms, Natural landscape, Cloud, Water, Sky, Atmosphere, Light, Wood, Highland, Sunlight

I tillegg er de i gang med å utarbeide en ny sentrumsplan for Sistranda, noe som får mye å si for fremtiden til kommunens innbyggere.

– Man får et stort eierforhold til det man jobber med. Vi får jo se og oppleve konsekvensene av det vi gjør på nært hold, sier Emil.

– Også samarbeider vi mye på tvers. Vi får god innsikt i hverandres fagfelt og utvikler oss mye på den måten. Som virksomhetsleder jobber du tett opp mot administrasjonen, politikerne og innbyggerne. Det er en actionfylt jobb med kort vei til beslutningene, legger Aimée til.

Som virksomhetsleder har du helhetlig ansvar for økonomi, personal og HMS. Du har månedlig rapporteringsansvar og er ellers delaktig i utviklingsarbeidet med øvrige ledere innen allmenne og teknisk tjenester.

Det er kommunalsjef Thomas E. Sandvik som vil være overordnet ny virksomhetsleder.

På grunn av stor vekst og høyt aktivitetsnivå på Frøya er det en virksomhet som ofte er veldig synlig i politiske møter. Derfor er det viktig med dialog med innbyggere og andre offentlige instanser som statsforvalter, fylkeskommunen og andre sektormyndigheter.

Emil Krokan, arealplanlegger i Frøya kommune, forteller at du får utviklet deg i denne jobben.

Bør ikke være konfliktsky

Begge sier at det er høyt under taket og en uformell stemning på jobb.

– Vi har en åpen dør-policy, og vi diskuterer og hjelper hverandre hele tiden. Det er en kjempegod arena for å lære og utvikle seg. Du får mye erfaring fra mange varierte prosjekter, spesielt innenfor den blå næringen.

Nå gleder de seg til å få på plass en ny virksomhetsleder, og forteller at de ser for seg en leder med erfaring fra kommunalt arbeid.

Arbeidsoppgavene er veldig spennende og givende, men det beste med å jobbe her er kollegene.

Aimée Leistad, konstituert virksomhetsleder

Faglige diskusjoner og mange varierte prosjekter er en stor del av arbeidshverdagen.

Interior design, Joint, Shoulder, Plant, Houseplant, Comfort

Med så mange spennende og store prosjekter, kan det tidvis bli høyt tempo og litt temperatur.

– Du bør ikke være konfliktsky. Frøyværinger er direkte, så du må tåle å stå litt i det. Det er flott at folk er engasjerte, og det meste løser seg ved å være fremoverlent og løsningsorientert, sier Aimée.

Hun forteller om en fin tid i kommunen, men at nå er tiden inne for å flytte hjem til Trondheim.

– Det er litt blandede følelser, medgir Aimée.

– Jeg har trivdes fra første stund her – og det er jeg sikker på at vedkommende som får jobben også kommer til å gjøre. Her blir du tatt godt imot, legger hun til.

Fremogruppen har vært med å rekruttere flere fagansvarlige og ledere både i privat næringsliv og i kommunal sektor, og opplever at nettopp den sparringen potensielle kandidater har med oss i Fremo, kan være avgjørende.

Ta gjerne kontakt med seniorrådgiver og partner Jorunn Løseth i Fremogruppen på tlf. 907 90 311.

DENNE SAKEN ER PRODUSERT AV
ADRESSEAVISEN BRAND STUDIO I SAMARBEID MED FRØYA KOMMUNE.

TEKST/DESIGN: ADRESSEAVISEN BRAND STUDIO

FOTO: FRØYA KOMMUNE

Om artiklene fra Brandstudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brandstudio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brandstudio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media

placeholder_logo_pm_n_disc