ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n
Residential area, Cloud, Sky, Building, Window, House, Dusk, Afterglow

Nå kan du lede og utvikle en prisvinnende virksomhet

Frøya kommune satser på sine ansatte og gir dem muligheten til å utvikle seg. Derfor er de nå på jakt etter en ny virksomhetsleder for pleie og omsorg – som skal være med på å forme fremtidens tjenester.

Ann Kristin Sandvik fikk sin første jobb i Frøya kommune som vikar på sykehjemmet i 1997. Siden den gang har hun blitt værende i en rekke ulike roller.

Siden 2016 har hun jobbet som virksomhetsleder for pleie og omsorg i kommunen. En jobb hun oppsummerer på denne måten:

– Det er en utrolig spennende og givende jobb med et fantastisk arbeidsmiljø. Trivselen er stor, sier hun med et smil.

I Frøya kommune ligger alt til rette for at de ansatte skal få utvikle seg. Et bevis på det er Ann Kristin, som i løpet av årene har fått videreutdannet seg og prøvd seg i mange forskjellige roller.

Nå har hun også fått en ny jobb i kommunen, noe som betyr at de trenger noen til å fylle hennes sko.

– Jeg stortrives som virksomhetsleder, så det var ingen lett beslutning. Men den nye stillingen jeg virket så spennende at jeg bestemte meg for at jeg ville ha nye utfordringer, sier Ann Kristin.

Ann Kristin Sandvik skal prøve seg i en ny rolle i kommunen.

Picture frame, Human body, Face, Smile, Plant, Leg, Flowerpot, Sleeve, Houseplant, Waist

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Rekrutteringsselskapet Fremogruppen oppfordrer potensielle søkere til å ta kontakt. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver hvis ønskelig.

Fremogruppen har vært med å rekruttere flere fagansvarlige og ledere både i privat næringsliv og i kommunal sektor, og opplever at nettopp den sparringen potensielle kandidater har med oss i Fremo, kan være avgjørende.

Ta gjerne kontakt med seniorrådgiver og partner Jorunn Løseth på tlf. 907 90 311.

– Lønner seg å være fleksibel

Hva er det som gjør det så vanskelig for Ann Kristin å gå over til en ny jobb? Hun forklarer at de varierte arbeidsoppgavene er en viktig faktor.

Det finnes ingen standardoppskrift på en vanlig arbeidsdag. Det er jo en del møtevirksomhet og planlagte ting, men ofte dukker det opp uforutsette ting. Det lønner seg å være litt fleksibel og løsningsorientert i denne jobben, sier Ann Kristin.

Virksomheten har rundt 115 årsverk, og er med det den største i kommunen. Hun forteller at de ansatte kanskje er den viktigste grunnen til at hun trives såpass godt.

Det gode arbeidsmiljøet er noe som blir trukket frem som en viktig trivselsfaktor av Ann Kristin Sandvik.

Interior design, Table, Furniture

Det er grunn nummer én til at dette er en så bra jobb, sier Ann Kristin.

– Folkene du jobber med her, på alle nivå, er dyktige og engasjerte. Det er en utrolig god stemning, noe medarbeiderundersøkelsene våre gjenspeiler, legger hun til.

Noe som har løftet arbeidsmiljøet til nye høyder er Frøya Helsetun, som åpnet dørene januar 2022. Her er virksomheten samlet i et nytt, moderne og lekkert signalbygg ved Sistranda, noe som betyr mye for gjengen som jobber her.

– Vi trivdes jo også der vi var tidligere, men Frøya Helsetun har uten tvil gitt oss en ekstra boost i hverdagen, sier Ann Kristin.

På Facebook-siden til Frøya Helsetun kan du få et innblikk i hverdagen på jobb – og det gode arbeidsmiljøet!

Frøya Helsetun har gitt hele kommunen et løft.

Ledestjerne

Frøya Helsetun er et Livsgledehjem og vant faktisk Livsgledeprisen i 2022. De mener at det nye helsetunet har mye å si for suksessen.

– Flyttingen har vært en suksess fra første stund, sier Renate Loktu, kommunalsjef for helse og mestring i Frøya kommune.

Det at vi er så sentralt på Frøya har gjort at vi kan inkluderes mye mer i samfunnet rundt oss. Det er mye liv her, legger hun til.

På spørsmål om hva hun ønsker seg i en virksomhetsleder, svarer hun følgende.

Renate Loktu, kommunalsjef for helse og mestring i Frøya kommune.

Smile, Joint, Shoulder, Neck, Sleeve, Waist

– Som virksomhetsleder skal du på mange måter være ledestjerna for de ansatte. Du skal være en rollemodell som skaper gode relasjoner rundt deg, og samtidig bidra til å skape gode tjenester og ikke minst utvikle dem for fremtiden, sier Renate.

– Jeg tenker at det er en fordel at virksomhetslederen også er sosial og omgjengelig, og trives i samarbeid med andre. Selv om vi har vunnet Livsgledeprisen, ønsker vi jo hele tiden å bli bedre. Det klarer man kun gjennom godt samarbeid, legger hun til.

Renate Loktu og Ann Kristin Sandvik har jobbet i Frøya kommune i en årrekke, og forteller om en god arbeidsgiver som satser på sine ansatte.

Interior design, Coffee table, Smile, Plant, Furniture, Comfort, Houseplant, Flowerpot, Community

Ta nye steg

Ann Kristin og Renate er ikke i tvil om at dette er en spennende jobb med mye ansvar. Men du skal ikke føle deg alene, kan de betrygge deg med.

– Du får jo utvikle den største virksomheten i kommunen – pleie og omsorgstjenesten. Det blir mer og mer tverrfaglig jobbing på tvers av virksomhetene. Du blir en del av kommunaldirektørens stab og får med det påvirkningskraft og mange rutinerte støttespillere rundt deg, sier Ann Kristin

Begge har jobbet for Frøya kommune i mange år, og de forteller at det er en god arbeidsgiver som satser på sine ansatte.

– Her får du muligheten til å heve kompetansen din og ta nye steg innenfor ledelse, avslutter Renate.

Fremogruppen har vært med å rekruttere flere fagansvarlige og ledere både i privat næringsliv og i kommunal sektor, og opplever at nettopp den sparringen potensielle kandidater har med oss i Fremo, kan være avgjørende.

Ta gjerne kontakt med seniorrådgiver og partner Jorunn Løseth i Fremogruppen på tlf. 907 90 311.

DENNE SAKEN ER PRODUSERT AV
ADRESSEAVISEN BRAND STUDIO I SAMARBEID MED FRØYA KOMMUNE.

TEKST/DESIGN: ADRESSEAVISEN BRAND STUDIO

FOTO: FRØYA KOMMUNE

Om artiklene fra Brandstudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brandstudio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brandstudio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media

placeholder_logo_pm_n_disc