Font

ANNONSØRINNHOLD

Font
Grey
Grey

– Kjøper du en av disse leilighetene, har du gjort et kupp 

Allerede nå i høst vil de første beboerne av det nye Melhustorget flytte inn. Slår du til nå, vil også du kunne sikre deg noe så sjeldent som en leilighet til 2021-pris.  

– Melhustorget er et prosjekt som vil transformere hele Melhus sentrum, forteller Thomas Løbakk.

Han er eiendomsmegler i Heimdal Eiendomsmegling og prosjektansvarlig for Melhustorget.  

Melhustorget har lenge vært et kjøpesenter omgitt av store parkeringsflater. Når kjøpesenteret nå skal utvides og fornyes, bygges det nye og moderne leiligheter på toppen av byggene – og omgivelsene vil endres totalt.  

Parkeringsplassene som tidligere dominerte området, skal flyttes under bakken for å gjøre plass til grøntområder og sosiale soner. 

Merk også at du har mulighet for husbankfinanisering til gunstig rente. Gjelder hus C og D.

Beboerne i Melhustorgets leiligheter er bare en heistur unna flunkende nye restaurant- og kafélokaler, treningssenter, apotek og alle servicefasiliteter man ellers trenger i hverdagen.  

Leiligheter til 2021-priser 

Det som er spesielt med leilighetene som er til salgs akkurat nå, er at de selges til 2021-priser. Årsaken til de gunstige prisene, er rett og slett at de ble låst før prisstigningen virkelig tok fart. 

I dag er Thomas inne i Melhustorgets første ferdigstilte leilighet, for å se resultatet med egne øyne.

Denne leiligheten ligger i Bygg A – bygget som blir innflytningsklart allerede nå i høst. Her det fremdeles flere ledige leiligheter til salgs, opplyser han.  

Totalt blir 149 leiligheter bygget direkte over kjøpesenteret, fordelt på fire forskjellige bygg. Mange er allerede solgt, men du har fremdeles mulighet til å sikre deg en av de 16 som fremdeles står ledig. 

– De siste årene har det skjedd mye, og byggekostnadene har økt med om lag 20 prosent. Vi ser det også på bruktboligpriser her i Melhus, som har steget 8 prosent i samme periode, forklarer Thomas.  

– Hvis du kjøper en av disse leilighetene med to år gamle priser, har du med andre ord gjort et skikkelig kupp.  

Husk lyd!

– Lyse og luftige leiligheter

En av kollegaene til Thomas, er eiendomsmegler Martin Havdal. Han mener at Melhustorget har den beste beliggenheten man kan få på Melhus.

– Du har ennå mulighet til å sikre deg denne nydelige leiligheten med tre soverom og en fantastisk beliggenhet i 5. etasje. Leiligheten har bod og fast parkeringsplass i oppvarmet kjeller. Fra kjeller kan du ta heisen helt opp til din nye leilighet. Fra stuen er det utgang til en stor sydvestvendt balkong med gode solforhold, forteller han.

– Leiligheten varmes opp med vannbåren varme, og kjøkkenet leveres fra HTH med Siemens hvitevarer. Med leiligheten følger det med fast parkeringsplass i oppvarmet kjeller, forklarer Martin.

– Vi har også en 3-roms leilighet til 83 kvadratmeter med sydvestvendt balkong. Stue/kjøkken løsningen er på hele 42 kvm. Hovedsoverommet er romslig, og det andre soverommet har også en fin utforming som gjør rommet møbleringsvennlig.

Solforholdene er gode på Melhustorget, og Martin og Thomas forteller at man kan forvente seg en god og behagelig bo-atmosfære i alle leilighetene.

Det er høyt under taket og svært godt lysinnslipp. I tillegg har alle beboere takhagen rett utenfor døren, og der skinner solen allerede fra morgenen av.   

– Dette er gode leiligheter for de fleste, og passer for dem som ønsker seg en lettvint hverdag. Både unge par i etableringsfasen, og godt voksne som ønsker å slippe snømåking og bil eller buss til butikken, vil trives her, sier Thomas.  

En transformasjon for hele Melhus sentrum

– På Melhustorget har du som beboer alt du trenger, sier Thomas og fortsetter: 

– Andre og spennende leietakere flytter inn og blir nye tilskudd til Melhus sentrum. Her finner du apotek, nye og velkjente butikker – i det hele tatt vil kjøpesenteret ha et fullverdig tilbud til de som skal bo her.

Kollektivknutepunktet i sentrum ligger et steinkast unna, og der går det hyppige avganger til Trondheim med både buss og tog. Tar du bilen, er du på Tiller og kjøpesentrene der i løpet av et lite kvarter.

Torg på bakkeplan og en innbydende takterrasse vil bidra til å skape positive og sosiale oppholdssteder for både beboere av Melhustorget og øvrige innbyggere.

– Torget blir en plass som folk i hele kommunen kan nyte godt av. 17. mai-toget skal starte og avslutte her, og takhagen vil bli et felles samlingspunkt for Melhustorgets egne beboere, forklarer megleren.  

– Det er også bare å ta på seg turskoene og gå ned til elva eller opp i skogen, sette seg ned med naboene på takhagen eller ta med seg piknik-kurven ned til torget, smiler han. 

Ta kontakt for mer informasjon

Så langt er 133 leiligheter solgt fra det første byggetrinnet, men det er altså fremdeles muligheter for deg som ønsker å sikre deg en av de 16 gjenværende leilighetene. 

Like utenfor byggjerdene ligger også visningslokalet til Heimdal Eiendomsmegling.  

To dager i uka sitter det noen her, klar for å prate med de som er nysgjerrige.

Det er åpent på onsdager kl. 14-15 og på torsdager kl. 12-13. 

Heimdal Eiendomsmegling har åtte meglere som står tilgjengelig for deg som er interessert og vil høre mer om leilighetene på Melhustorget. Du finner mye informasjon på melhustorget.no, med både oppdateringer underveis og planene for prosjektet.  

– Enten går man inn der, kikker litt og tar kontakt med en av oss meglerne, eller så ringer du Heimdal Eiendomsmegling på 73 871 500, oppfordrer Thomas avslutningsvis.   

Natural landscape, Building, Daytime, Cloud, Property, Sky, Mountain, Tree, Plant, House

Om artiklene fra Brand studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brand Studio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brand Studio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media

Font