ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n

– Spennende å jobbe i en kjede som er i så stor utvikling

Det skjer mye hos Intakt Bilskade, og det popper stadig opp nye verksteder i både Norge og Sverige. Nå trenger de noen flinke regnskapsfolk til hovedkontoret i Trondheim, som kan være med på ferden videre.

Etter at gamle Prøven Bil og en rekke lokale verksteder gikk sammen for å skape Intakt Bilskade, har det bare gått oppover for selskapet. I dag er de en av landets største i sitt felt, og reisen har knapt begynt.

– Det går så det suser. Nå er vi landsdekkende og vi synes jo det er ekstra morsomt at Intakt Bilskade startet her i Trondheim, sier daglig leder Håvard Syrstad ved Intakt Bilskade i Trondheim.

De har verksteder over hele landet, og har også etablert seg flere steder i Sverige.

Veksten er så stor at de nå trenger flere regnskapsfolk - eller tallknusere, som Håvard kaller dem med et smil - på hovedkontoret i Trondheim.

Håvard Syrstad, daglig leder ved Intakt Bilskade i Trondheim.

Motor vehicle, Automotive design, Smile, Car

Latteren sitter løst

Vi møter regnskapsmedarbeider Anne Eggen i Intakt AS sitt hovedkvarter på Tunga. Hun har vært med på laget siden Prøven Bil-tiden.

– Det har vært tolv lærerike år. Det har jo vært en enorm utvikling i regnskapsbransjen og hos Intakt. Det er interessant å være med på denne reisen, sier Anne.

På hovedkontoret jobber hun sammen med åtte andre ansatte. Nå skal de bli enda flere, noe hun og resten av gjengen ser frem til.

– De nye vil bli tatt veldig godt imot. Vi er en gruppe som jobber tett og har det hyggelig sammen. Latteren sitter løst, for å si det slik, smiler Anne.

God kjemi blant de ansatte har vært en suksessfaktor for Intakt, og ett av grepene de har gjort på Tunga er å sørge for at alle får en fin start på uka.

– Hver mandag samles vi på kontoret og prater litt løst og fast om hva vi har gjort i helga, og hvordan arbeidsuka ser ut. Vi jobber jo stort sett ganske selvstendig, så det er fint å ta en liten prat og få et overblikk over hva de andre holder på med, sier Anne.

– Alle har en god tone med hverandre

Intakt Bilskade har som nevnt verksteder i Norge og i Sverige, men det er verkstedet på Selsbakk i Trondheim som er den største lokasjonen i konsernet.

Her har vi 42 ansatte som jobber med bilskader – stort og smått, sier Håvard, som har jobbet her i 20 år.

Jeg startet som lærling, deretter jobbet jeg som biloppretter og i 2022 tok jeg over som daglig leder, forteller han.

Her har han fått muligheten til å utvikle seg, og han forteller at kulturen er en viktig trivselsfaktor. Ikke bare i verkstedet på Selsbakk, men også hos konsernledelsen.

Det er nesten ingen som slutter. Det må jo være et godt tegn på at folk trives her, sier han med et smil.

– Alle har en god tone med hverandre. Du er ikke i et firkantet system der noen står over skuldrene dine og følger med. Det er rom for å gjøre feil, og du får god støtte av dine kolleger og ledelsen, legger han til.

Det kan Oddbjørn Brå skrive under på. Han er en av selskapets mest rutinerte ansatte med sine 49 år i bedriften.

Han hadde nemlig sin første arbeidsdag i 1974 som hjelpearbeider på verkstedet i det som den gang het Prøven Bil.

– Onkelen min jobbet her og jeg kjente godt til Prøven Bil. Det var også her bilinteressen min startet, sier Oddbjørn, som i dag har stillingen verkstedformann.

Oddbjørn Brå har jobbet på verkstedet i nesten 50 år. Gode kolleger og tillit fra ledelsen har vært viktig gjennom disse årene.

Automotive design, Motor vehicle, Glasses, Shirt, Smile

Smitter over på de ansatte

Det er mye som har endret seg i løpet av de nesten 50 årene Oddbjørn har jobbet her. Teknologien i bilene, internett og ikke minst selskapet han jobber for.

Men én ting har vært en bærebjelke i alle årene; et godt arbeidsmiljø.

Han forteller at akkurat det har kjennetegnet arbeidsplassen så lenge han kan huske.

– Det starter i toppen. Her blir du sett og hørt av ledelsen, og det smitter over på de ansatte, mener han.

Kulturen og arbeidsmiljøet fra verkstedet, finner du igjen i hovedkontoret på Tunga der Anne og gjengen jobber.

Hvis du ønsker å bli en del av dette miljøet er det mange gode grunner til å sende inn en søknad, sier Anne:

Automotive design

– Det er utrolig spennende å jobbe i en kjede som er i så stor utvikling. Butikken går svært bra, det er varierte arbeidsdager med fleksitid og gode kolleger. Dette er en unik sjanse!

Vil du jobbe her? Les mer om stillingene!

Rekrutteringsprosessen kjøres av Bjørg Fjell Rekruttering

Om artiklene fra Brandstudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brandstudio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brandstudio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media

placeholder_logo_pm_n_disc