Material property, Pink, Font, Violet

ANNONSØRINNHOLD

Azure, Font

Trine hadde aldri trodd hun skulle jobbe her i over ti år:

– Fått spennende arbeidsoppgaver og muligheter til å utvikle meg

Planen var å studere videre, men Trine Ljøkjell fant fort ut at arbeidslivet hos KL Økonomi og HR var å foretrekke. Med gode kolleger og store utviklingsmuligheter ble det et enkelt valg.

Bor du i Trondheim har du nærmest garantert kjørt forbi det karakteristiske bygget Trekanten, som ligger på Tiller.

– Vi har egne parkeringsplasser, og det er veldig raskt og enkelt å komme seg på jobb, forteller Trine Ljøkjell.

Hun har jobbet hos KL Økonomi og HR siden 2012, da hun var ferdig med en bachelorgrad i regnskap. Nå har det gått over ti år, og Trine forteller at hun ikke hadde trodd at hun skulle bli værende så lenge.

– Planen var å ta en mastergrad etter hvert, men jeg fant fort ut at det er morsommere å jobbe. Jeg fikk interessante arbeidsoppgaver fra start og har fått lov til å utvikle meg hele veien, legger Trine til.

– Men av en eller annen mystisk grunn har jeg bare blitt her, sier Trine med et smil.

Vil du jobbe her?

Vi er et kompetansehus med kort vei til beslutningene. Det gjør at vi kan jobbe på en kreativ og sømløs måte for kundene våre

Trine ljøkjell

Husk lyd!

– Utvikler nye tjenester

Legger til rette for utvikling

Da hun kom til KL Økonomi og HR, startet hun med regnskap, og etter hvert ble hun også statsautorisert regnskapsfører gjennom bedriften.

I dag jobber hun derimot ikke med tall.

– For meg er det viktig å få utfordringer i jobbhverdagen. Det får jeg hos KL Økonomi og HR. Jeg liker å ta ansvar og få tildelt nye ansvarsområder, sier Trine.

– Det ble lagt til rette for at jeg kunne gå over til å jobbe mer med lønn og HR. Jeg synes det er morsommere og mer givende å jobbe mer med menneskene bak tallene. Her får du muligheten til å utvikle deg i den retningen du ønsker, og jobbe med ting du trives med, legger hun til.

Trine jobber nå som teamleder/rådgiver HR og lønn, og beskriver en svært variert arbeidshverdag med mye kundekontakt, caser og utvikling av prosjekter.

– Vi har kunder i alle bransjer og størrelser. Fra små bedrifter til store børsnoterte selskap. Den variasjonen liker jeg godt og gir meg innblikk i mange forskjellige typer bedrifter og miljø. Dette lærer jeg veldig mye av, sier Trine.

Med en stor variasjon av kunder og oppgaver er det fint å ha gode kolleger å støtte seg på.

– Arbeidsmiljøet er veldig bra. Hvis jeg har et problem, så får jeg alltid den hjelpen jeg trenger. Vi sitter ikke på hver vår tue. Vi har et felles mål om å få til noe bra sammen, det er ingen som kan bli skikkelig god alene, sier Trine.

Vil du jobbe i dette arbeidsmiljøet?

Godt fellesskap

Jostein Gundersen, økonomirådgiver i KL Økonomi og HR, sier seg helt enig med Trine. Godt arbeidsmiljø var faktisk en av grunnene til at han søkte seg hit i 2019.

– Jeg ble anbefalt av tidligere kolleger og bekjente om å søke meg hit. De fortalte at det var et helt fantastisk arbeidsmiljø og spennende arbeidsoppgaver. Det viste seg å stemme, sier Jostein.

– De fleste sier at det er bra arbeidsmiljø der de jobber, men her er det virkelig det. Det er en god sammensetning av folk, der alle lever og ånder for å få til gode resultater for kundene sammen, legger Jostein til.

I likhet med Trine har han også fått muligheten til å forme sin egen utvikling. Han er blant annet teknologiinteressert og er en del av IT-gruppa på huset. Gruppa jobber med å finne nye og smarte løsninger, som gjør driften enda mer effektiv. I tillegg deler de kunnskap og hjelper kollegene sine når det trengs.

– Om du er fersk eller veteran i faget, så får du alltid nye utfordringer her – hvis du ønsker det, selvsagt. En ting er sikkert; du kjeder deg ikke på jobb, sier Jostein.

Han har en spesiell bakgrunn, og har blant annet jobbet 16 år som økonomioffiser i Forsvaret. Han forteller at han har tatt med seg noen av de erfaringene med seg i sin sivile jobb.

– Tiden i Forsvaret var veldig lærerik. Lojalitet, ærlighet og evnen til å ta raske beslutninger er noe av det jeg har tatt med meg. Men det aller nyttigste jeg har lært er hvor viktig det er med et godt fellesskap, sier Jostein.

I tillegg finner du både shuffleboard, bordtennis og sjoelbak i kontorlokalet, som har blitt et populært avbrekk blant kollegene.

Hver fredag har de også Kahoot som et fast innslag i lunsjen.

Derfor gjør han sitt for fellesskapet hos KL Økonomi og HR. Han er blant annet primus motor i bedriftsidrettslaget der det gjerne går i kanonball, styrketrening og yoga.

Uansett hvilken aktivitet, er det én ting som er i fokus;

– Det viktigste er å gjøre noe sammen og dele opplevelser. Det gjør noe med samholdet og kulturen, mener Jostein.

Husk lyd!

– Har levert på alle punkter

En arbeidsplass for deg?

Stopper ikke opp

KL Økonomi og HR ønsker å legge til rette for at de ansatte skal ha muligheten til å utvikle se via spennende arbeidsoppgaver, læring og kunnskapsdeling.

Kontoret er fremoverlent og jobber fremtidsrettet , både digitalt og faglig. De kan levere skreddersydde tjenester innen lønn, regnskap, HR og IT – og er med det et fullverdig kompetansehus.

– Vi har masse kontakter ute i næringslivet og tar imot innspill fra kundene våre. Vi er ikke bare opptatt av å levere det de ønsker i dag, men vi skal også levere de tjenestene de ønsker i fremtiden, sier Jostein.

– Hos oss er det endringsvilje. Vi stopper ikke opp og vi har mulighet til å tilpasse oss endringene i bransjen raskt. Her er det kort vei til beslutningene, slik at vi kan jobbe på en kreativ og sømløs måte, legger Trine til avslutningsvis.

Høres dette ut som en arbeidsplass for deg?

ANNONSØRINNHOLD

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Informasjon om bruk av personopplysninger og informasjonskapsler.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Font