Font

ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n

– Vi ser at det knyttes sterke bånd

Det er ikke bare de sportslige resultatene som feires i Kolstad Håndball om dagen. Den årlige partnerundersøkelsen til klubben viser at også bedriftsnettverket deres holder en svært høy standard. 

Nettverket til Kolstad Håndball består av 75 bedrifter, og akkurat denne dagen er flesteparten samlet hos K.U.K i Trondheim sentrum.

Hvert år gjennomføres en partnerundersøkelse, og nå skal resultatene for 2022 avsløres.  

Praten og latteren sitter løst mens lokalene fylles opp.

Før middagen serveres, går de oppmøtte rundt i de ulike gallerirommene og ser på kunsten.   

Partnerundersøkelsen har avdekket at hele 100 prosent av partnerne vil anbefale nettverket videre. 

Mange ulike bedrifter er representert, og det virker som at alle er enige om at Kolstad Håndball har etablert et folkelig og nyttig nettverk – uansett hvilken bransje du kommer fra.  

Husk lyd!

– Utrolig mange dyktige folk

Ønsker du å bli partner med Kolstad Håndball?

– Vært en døråpner for oss

Big Bite har vært partner i en årrekke, og markedssjef Sebastian Johansen sier at Kolstad Håndball er en perfekt aktør for dem å samarbeide med.   

Han beskriver nettverket til håndballklubben som et «nedpå» miljø, med genuine folk.   

– Man føler på vinn og tap sammen, og får et bredere innblikk i næringslivet i byen. I tillegg får vi knyttet gode relasjoner på tvers av bransjer. For vår del resulterer det i leveringer til for eksempel bedriftsarrangementer, møter og slike ting, forteller han.

Sebastian tror at med så mange forskjellige partnerbedrifter, vil også motivasjonen for å knytte seg til nettverket variere noe fra bedrift til bedrift.  

Dress shirt, Forehead, Smile, Lip, Chin, Hairstyle, Eyebrow, Neck, Jaw, Sleeve
Automotive design, Table, Red, Flooring

Foto: Robert Magnussen / Nidarosfoto

– For oss har partnerskapet først og fremst vært en døråpner inn mot idrettsmiljøene. Vi har levert mat til Kolstad-spillerne, de frivillige – og sendt med bortelagene mat når de drar. Dette har ført til at andre bredde- og elitelag lag har skjønt at Big Bite kan tilby raske og næringsrike måltider til idrettsutøvere, sier Sebastian, som selv har fulgt Kolstad lenge før de tok steget opp i eliteserien.  

– Det er noe med den lokale tilhørigheten man opplever med Kolstad Håndball, og den jordnære og folkelige holdningen – som jeg personlig selvfølgelig liker, men som Big Bite også gjerne vil knytte seg opp mot, sier han. 

– Bedriftsnettverket har blitt en solid, åpen og lydhør gruppe. Vi merker også at det er viktig for klubben å legge til rette for at vi skal få noe ut av partnerskapet og lykkes. Jeg syns Kolstad Håndball har en veldig fin tilnærmingsmåte, smiler Sebastian.   

Scorer høyt på partnertilfredshet  

Det Sebastian sier resonnerer godt med svarene resten av bedriftene har gitt i partnerundersøkelsen.  

Undersøkelsen er gjennomført av Posisjon, som selv har vært partner med Kolstad Håndball siden 2017. Daglig leder Hanne Walstad forteller at det blir en fest å dele resultatene med resten av nettverket.  

En stor del av undersøkelsen rapporteres på indeks, hvor 100 er toppscore, og 0 er bunn. 

Hanne sier at årets indeksscore på 87 på generell tilfredshet, er et svært godt resultat.  

Høres dette partnernettverket spennende ut?

– Det er ingen selvfølgelighet at sportslig suksess gjenspeiles i tallene for denne type undersøkelse, men her var det ingen tvil om at Kolstad Håndball står stødig også på nettverkspallen, sier hun, og legger til:  

– De scorer også høyt på etterlevelse av verdiene, og det liker jeg spesielt godt. Høy svarprosent vitner i tillegg om stort engasjement.  

Hanne forteller at Posisjon har følt seg godt ivaretatt som partner hele veien, og beskriver en kultur hvor det er lett å ta kontakt og bli hørt.  

– Gjennom vårt partnerskap oppnår vi høy synlighet i byen og regionen. Med god salgsinnsats overfor øvrige partnere fra vår egen side, så får vi også en økonomisk gevinst av å være en del av nettverket. 

Vegard Selven smiler fornøyd. Han er markedssjef i Kolstad Håndball, og sier at han er utrolig takknemlig for de gode tilbakemeldingene som har kommet frem i undersøkelsen.  

Husk lyd!

– Viser at vi er på rett vei

Et partnerskap alle kan dra nytte av

Vegard forteller at de legger til rette for at partnerne skal få møtes på forskjellige typer arenaer gjennom hele året. Han nevner blant annet nettverksarrangement av typen de har denne kvelden på K.U.K, frokostmøter, innenlandstur på våren, og «avkast»-fest når sesongen starter. 

– Vi ser at det knyttes sterke bånd blant partnerne som er med oss. Poenget med disse aktivitetene er at det skal bli lettere å ta opp telefonen og takke for sist – og kanskje da finne noe å samarbeide om, sier Vegard.  

Som Sebastian tidligere var inne på, er det mange grunner til at bedrifter ønsker å bli partner med Kolstad Håndball. Dette er Vegard klar over, og understreker at de kan tilby det meste til sine partnere.  

– Man kan selvsagt bygge nettverk eller merkevare her. Vil du gi opplevelser til ansatte og familiene deres, eller til kundene dine – så har vi den muligheten også, forklarer han, og sier at mange av partnerne har valgt VIP-plasser på hjemmekamper som en del av avtalen sin.  

– Partnerne i undersøkelsen trekker frem at Kolstad er spesielt dyktig på å tilrettelegge for nettverk, og at de er gode på kamparrangement, skyter Hanne inn.  

Husk lyd!

– Det skal være en opplevelse

Foto: Robert Magnussen / Nidarosfoto

– Skal oppleves som en investering

– Vi vet at Kolstad bruker innsikten fra undersøkelsen aktivt og gjør nødvendige tiltak der det er behov. Det gjør at vi partnere føler oss både sett og hørt, sier Hanne.    

Hun forteller at Posisjon har vært med i flere av byens nettverk, og at de gjerne trekker frem Kolstad Håndball som et meget godt alternativ hvis man er på utkikk etter et bedriftsnettverk. 

– Kanskje til og med et opplagt førstevalg. Vi er svært fornøyde med hvordan klubben har klart å utvikle nettverket i takt med at det har vokst, og føler oss fremdeles som en viktig del av familien, smiler hun.  

Hvis det høres interessant ut å bli en del av dette nettverket, oppfordrer Vegard til å ta direkte kontakt med han, Markus Jønland eller Adrian Aalberg i markedsavdelingen.

– Nettverk er kjempeviktig for mange bedrifter, og derfor er det viktig for oss at det skal være bra kvalitet og oppleves som en investering å være partner her. Partnerundersøkelsen viser at vi er på rett vei, sier Vegard. 

– Her er alle hjertelig velkommen!  

Om artiklene fra Brandstudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brandstudio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brandstudio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media

placeholder_logo_pm_n_disc