ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n

– Det blåser en god vind i kommunen

Leka kommune har mye å by på til den som ønsker å bo med livets lekegrind som nærmeste nabo. Kommunen er i vekst og har mange spennende prosjekter på trappene. Nå søker de en leder som kan sørge for kontroll på tallene.

Beathe Mårvik flyttet til Trøndelags nordligste kommune for over 30 år siden. Leka er kanskje en av landets minste, men hun forteller at det er mye fart i kommunen.

– Jeg føler at det blåser en god vind i kommunen nå om dagen. Det er mye spennende som skjer, sier Beate.

Hun har jobbet her siden 90-tallet og har testet ut mange forskjellige områder i kommunen. I dag har hun tittelen formannskapssekretær i Leka kommune.

– Jeg tror jeg har rekord i å skifte kontor her på bruket, sier hun med et smil.

– Det tror jeg sier mye om hvordan det er å jobbe her. Jeg har vært heldig og fått lov til å prøve mange forskjellige områder og lært veldig mye, legger hun til.

Beathe Mårvik har bodd og jobbet i Leka kommune i over 30 år.

I tillegg hjelper hun også kommunens økonomiansatte med noen oppgaver når det trengs.

Det er flere spennende stillinger ledig i kommunen:

– Viktig område

Økonomilederen kommer til å rapportere til kommunedirektør Oddvar Aardahl. Han ser veldig frem til å få den rette personen på plass i økonomilederrollen.

– Vedkommende blir leder for et stort og viktig område i kommunen. Det er jo snakk om budsjettarbeid, oppfølging av budsjett og rapportering. Men det er også viktig med et analytisk hode, sier Oddvar.

– Økonomilederen går jo inn i et lederteam, der en sentral oppgave er å utvikle kommunen. Har du lyst til å tenke strategisk, taktisk og operativt, har du muligheten til å være med på å sette ting ut i livet her, legger Oddvar til.

Kommunedirektør Oddvar Aardahl ser frem til å få på plass en ny økonomileder.

Det er med andre ord en spennende mulighet for den rette personen. Oddvar sier at det er viktig med rett faglig bakgrunn, men han tenker også at personlig egnethet blir en viktig faktor.

– Jeg tenker det er en fordel at du er utadvendt og liker å jobbe med folk, sier Oddvar.

– Du skal jo i hovedsak jobbe med tall, men av og til må du også stå foran et kommunestyre. Det er en lederstilling, og da er det viktig at du er tillitsvekkende, legger han til.

Det er flere spennende stillinger ledig i kommunen:

Hav på alle kanter

Oddvar er født og oppvokst på Leka, men har bodd hele sitt voksne liv i Trondheim. Det var ikke før i 2019 at han kom tilbake og tok rollen som kommunedirektør.

– Jeg er glad i kommunen og har familie her som jeg ønsket å komme nærmere, men først og fremst virket det som en veldig spennende og givende mulighet. Jeg er glad jeg tok sjansen, sier Oddvar.

Beathe tok sjansen på Leka for 30 år siden. Hun forteller at det er mange gode grunner til at hun ble værende.

– Det er en fantastisk kommune å bo i, sier Beate.

Her har du hav på alle kanter, med kort avstand til alt du trenger i hverdagen. Naturen er fabelaktig, og vi har over 50 flotte turløyper i nærheten. Du har naturens lekegrind som nærmeste nabo.

BEATHE MÅRVIK

Oddvar trekker frem at kommunen er i vekst – befolkningstallet øker og barnehagen, som ble bygget ut i 2018, skal nok en gang utvides.

– Det er en fin plass for familier med mange gode tilbud for barna, sier Oddvar, og trekker frem idrettslaget og frivilligheten i kommunen som gode eksempler.

En annen grunn til at Oddvar og Beathe trives på Leka er arbeidsplassen. I dag er de elleve ansatte på rådhuset, og Beathe forteller om et godt og åpenhjertig arbeidsmiljø.

– Vi er en tett liten gjeng, så det er en lett tone med mye latter, sier Beate.

– Vi jobber mye på tvers. Her på kommunehuset har vi egentlig ikke noen avdelinger. Vi er en gjeng som jobber i lag og samarbeider for å gjøre kommunen til et best mulig sted for alle, legger hun til.

Det er flere spennende stillinger ledig i kommunen:

Det er en en liten og samlet gjeng som jobber i Leka kommune.

Picture frame, Table, Outerwear, Bird, Tableware

Det er rundt 570 innbyggere i Leka kommune. 50 av dem bor i Gutvik som er fastlandsdelen i kommunen. På øya Leka bor det 520 innbyggere. Oddvar forteller om en patriotisk og gjestfri befolkning.

– Vi er stolt av kommunen og har troa på det vi holder på med. For vår del setter vi pris på alle som velger Leka, og gjør alt vi kan for at nye tilflyttere skal føle seg velkommen fra første stund, sier Oddvar.

Hvis du ønsker å velge Leka og teste ut rollen som økonomileder, forteller Oddvar og Beathe at det er bare å ta kontakt for å lære mer om kommunen og stillingen. De er ikke i tvil om at dette er en spennende mulighet for den rette kandidaten.

– Her får du muligheten til å benytte hele deg og det du har av kunnskap. Du får muligheten til å påvirke en kommune i utvikling og får teste deg på mange ulike utfordringer og oppgaver. Vi ser i hvert fall veldig frem til å få deg med på laget, sier de avslutningsvis.

DENNE SAKEN ER PRODUSERT AV
ADRESSEAVISEN BRAND STUDIO I SAMARBEID MED LEKA KOMMUNE.

TEKST/DESIGN: ADRESSEAVISEN BRAND STUDIO

FOTO: LEKA KOMMUNE

Om artiklene fra Brandstudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brandstudio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brandstudio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media

placeholder_logo_pm_n_disc