ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n
Water resources, Urban design, Sky, Building, Cityscape

Søker en strategisk leder: – Her får du mye påvirkningskraft

En kommune med et rikt næringsliv og sterk dugnadsånd er på jakt etter en kommunalsjef for helse og velferd, som skal utvikle tjenestene og være med på å utvikle Nærøysund fremover.

Nærøysund kommune ble til 1. januar 2020 da Nærøy og Vikna ble sammenslått, og ble med det en kommune med nærmere 10.000 innbyggere.

Nå har kommunen lyst ut en spennende lederstilling, som gir deg muligheten til å være med på å stake ut den videre kursen for Nærøysund.

– Vi er på jakt etter en person som er i stand til å utvikle og videreutvikle helse- og velferdssektoren i Nærøysund. En person som kan være med på å dra dette feltet inn i fremtiden, sier kommunedirektør Karl-Anton Swensen.

– Vi ønsker en strategisk, strukturert og tydelig leder – som kan skape oppslutning og motivasjon både internt og eksternt, legger han til.

Karl-Anton Swensen, kommunedirektør i Nærøysund kommune, forteller at den nye kommunalsjefen vil få en svært viktig rolle.

Dress shirt, Outerwear, Smile, Collar

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Rekrutteringsselskapet Fremogruppen oppfordrer potensielle søkere til å ta kontakt. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver hvis ønskelig.

Fremogruppen har vært med å rekruttere flere fagansvarlige og ledere både i privat næringsliv og i kommunal sektor, og opplever at nettopp den sparringen potensielle kandidater har med oss i Fremo, kan være avgjørende.

Ta gjerne kontakt med seniorrådgiver og partner Jorunn Løseth på tlf. 907 90 311.

Velferdsteknologi blir viktig

Som kommunalsjef for helse og velferd havner du i ledergruppa til kommunedirektøren, og vil få en viktig rolle i dette fellesskapet. Du vil være en bidragsyter i den strategiske utviklingen av kommunen, og vil blant annet kunne danne og utvikle fremtidige tjenester i samarbeid med både ansatte og brukere.

– Sammen skal vi skape en bærekraftig drift i Nærøysund kommune. Vi har jo en av landets nyeste kommuner, så organisasjonen må fortsatt finjusteres en god del. Der vil den nye kommunalsjefen ha muligheter til å påvirke en god del, sier Karl-Anton.

Som leder for helse og velferd får du det overordnende ansvaret for over 400 årsverk i kommunen, men du har flinke folk rundt deg.

Helse og velferd er nemlig organisert med fem enheter, som hver har sin leder og avdelingsledere.

Én av disse lederne er Anita Hansen, enhetsleder for hjemmebaserte tjenester.

– Pilene peker oppover i alle våre tjenester. Vi har en økning hvert år. Det er et tegn på at kommunen er i vekst, noe som selvsagt er positivt, men som også kan by på noen interessante utfordringer for kommunalsjefen, sier Anita.

Som kommunalsjef vil du lede en sektor som skal levere gode og fremtidsrettede tjenester, og legge til rette for at folk selv kan mestre egne liv.

Anita Hansen, enhetsleder for hjemmebaserte tjenester i Nærøysund kommune, ser frem til å få på plass en ny kommunalsjef helse og velferd.

Vision care, Human body, Glasses, Face, Smile, Cheek, Eyebrow, Jaw, Wrap, Sleeve
Vi satser mye på velferdsteknologi i Nærøysund. Det mener vi blir svært viktig i årene fremover. Kommunalsjefen vil være en nøkkelperson på denne utviklingen.

anita hansen, enhetsleder i nærøysund kommune

Anita sier at en av utfordringene ved å være er en kommune i sterk vekst, er å imøtekomme den økende tjensteetterspørselsen som oppstår.

– Vi jobber derfor med turnusplanlegginger som er fleksible etter behovet og som tar hensyn til ressursene vi har tilgjengelig, sier Anita.

Hun forteller videre at det er viktig for Nærøysund kommune å legge til rette for en god heltidskultur.

Det vil si at de strekker seg langt for å tilby fulle stillinger og stabilitet hos de ansatte i kommunen.

Godt sted å vokse opp

I Nærøysund er du nær kysten, fjord og fjell. HR-leder Jens Reidar Husby mener at Nærøysund er nært det meste.

– Du kan jo ta morgenflyet fra Rørvik og rekke en Tottenham-kamp i London på kveldstid, sier han med et smil.

Nærheten til kysten er kanskje det viktigste for kommunen. Nærøysund er faktisk landets nest største havbrukskommune, og er kjent for et yrende næringsliv. Det kommer også innbyggerne til gode, mener Jens Reidar og Anita.

– Oppdrettsbransjen og næringslivet gjør mye bra for lokalsamfunnet og er en viktig samfunnsaktør. De bidrar sterkt til at Nærøysund er en god kommune å vokse opp i.

Jens Reidar Husby, HR-sjef i Nærøysund kommune, forteller at det er kort vei til det meste i kommunen.

– Vi har blant annet fem splitter nye idrettshallflater og en kulturskole som virkelig har blomstret de siste årene, legger han til.

Å være en vekst-kommune gir også gode muligheter til menneskene rundt den nye kommunlasjefen.

– Det er også alltid behov for folk og ansatte i næringslivet og i kommunen. Det vil si at det er enkelt for en samboer å finne seg en jobb Nærøysund, for eksempel.

Kommunalsjef helse og velferd vil få det overordnede ansvaret for 400 årsverk. Her er noen av de dyktige menneskene i kommunen!

Jens Reidar, Anita og Karl-Anton forteller at de ser frem til å få på plass en fremoverlent kommunalsjef, som virkelig ønsker å bidra i utviklingen av kommunen.

De er som nevnt en helt ny kommune, og det gir noen ekstra muligheter, mener trioen.

– Det gjør det jo ekstra spennende. Her kan du være med på å stake ut en ny kurs og bidra til å skape en felles kultur i kommunen.

– Vi håper det kommer inn en leder som ønsker å se fremover, utvikle tjenestene våre og sørge for at holder en høy kvalitet.

Høres dette ut som en lederjobb for deg? Eller noen du kjenner?

Om artiklene fra Brandstudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brandstudio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brandstudio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media

placeholder_logo_pm_n_disc