ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n

Nardo Bil åpner ny avdeling:

– Nå kan du se og prøvekjøre bilene «alle» snakker om

Nardo Bil ser frem til å ønske velkommen til ny avdeling på Sandmoen og spennende bilnyheter. Her vil du blant annet finne et av landets mest ettertraktede bilmerker.

Nylig ble det kjent at Nardo Bil har inngått agentavtale med XPENG. Det vil si at hvis du er nysgjerrig på merket, er det Nardo Bil som er det rette stedet å besøke.

I bresjen står Fredrik Wilberg. Han er daglig leder for Nardo Bil Sandmoen, som åpner dørene i løpet av sommeren.

Dette blir utrolig spennende. Ikke bare fordi det er et nytt merke, men XPENG har så mange gode egenskaper at det nesten er for godt til være sant. Merket har fått mye positiv oppmerksomhet den siste tida og svært gode anmeldelser, sier Fredrik.

De har truffet veldig godt på designet av bilene. Hos XPENG får du god plass, høy ytelse og lang elektrisk rekkevidde i en premium innpakning. Når du kombinerer det med en svært god pris, da får du en utrolig god totalpakke, legger han til.

Fredrik Wilberg, daglig leder for Nardo Bil Sandmoen, forteller at interessen for XPENG er svært stor i Trøndelag.

Dress shirt, Facial hair, Forehead, Eyebrow, Beard, Jaw, Sleeve, Collar

– «Game changer»

Fredrik forteller at interessen for XPENG har vært over all forventing. Ikke så rart når spesielt G9 huker av de fleste boksene til en nordmanns bilbehov.

Dette er en av de mest spennende elbilnyhetene i år. Den er pen, romslig, har et stort bagasjerom og hengerfeste. Noe som er svært viktig for folk flest, sier Fredrik.

Men nå har jeg ikke sagt noe om teknologien og kjøreopplevelsen til XPENG. Det de leverer som totalpakke er en game changer i markedet, legger han til.

Xpeng G9 er en premium SUV til en folkelig pris, sier Fredrik. Han forteller videre at bilen kommer i tre ulike varianter, der alle er særdeles velutstyrte. Det finnes selvsagt tilvalg, men det aller meste er inkludert.

Det gjelder også den superkjappe ladetiden.

Fem minutter lading gir deg 100 kilometer rekkevidde. Den korte ladetiden endrer jo vanene til folk når du er på veien. Du rekker knapt å hente deg en ventepølse før bilen er ferdigladet, sier Fredrik.

– Sterk utfordrer

I tillegg til G9, kommer også Xpeng med en kraftig oppgradering av luksuriøse P7 i år.

XPENG P7 er en elegant og sportslig sedan med et utpreget aerodynamisk design.

Dette er en uhyre sterk utfordrer i markedet, mener Fredrik.

Her får du panaromasoltak og du kan velge mellom flere farger og versjoner tilpasset deg og dine behov. Liker du det ekstra sportslig velger du XPENG P7 Wing Edition som har vingedører, legger han til.

Utsiden er flott, og innsiden følger i samme stil. Her er du omgitt av luksuriøse sportsseter med varme og ventilasjonsfunksjoner. Mediesystemet XOPERA skal også gi deg en lytteropplevelse utover det vanlige.

God lyd fra høyttalerne kommer godt med, for det kan bli veldig stille på veien.

Noe av det jeg synes er mest imponerende med bilene fra XPENG er støynivået. Det er så lite støy, både fra kupeen og hjulene, at det løfter opplevelsen og kjøregleden. Jeg skjønner ikke hvordan de har fått det til, sier Fredrik.

Showroom på Solsiden

Nardo Bil Sandmoen kommer til å ha et flott showroom kun for XPENG, og Fredrik forteller at han gleder seg stort til å ta imot kunder der når de åpner dørene om ikke så altfor lenge.

I tillegg til å være showroom for XPENG, skal avdelingen på Sandmoen markedsføre brukte biler fra mange ulike merker, forteller Fredrik.

Mens du venter på at showroomet åpner i sommer, kan du allerede nå se og prøvekjøre både XPENG G9 og XPENG P7 fra deres midlertidige showroom på Solsiden i Trondheim.

Det er selvsagt bare å komme innom for å ta en kikk på disse spennende bilene. Vi er her for å hjelpe deg, sier Fredrik, og legger til at det også er mulig å bli bedre kjent med XPENG på nardobil.no.

XPENG kommer i nyoppussede lokaler hos Nardo Bil Sandmoen i løpet av sommeren 2023.

Street light, Road surface, Cloud, Sky, Building, Tree, Asphalt

Om artiklene fra Brandstudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brandstudio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brandstudio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media

placeholder_logo_pm_n_disc