ANNONSØRINNHOLD

Lyser ut ny stilling:

– Vi regner med stor aktivitet i årene som kommer

Det grønne skiftet er på vei, og daglig leder Rune Evjen ved Norsk Transformator forteller at det kommer til å bli mye aktivitet i fabrikken i tiden fremover. Derfor søker de nå etter en ny ordrekoordinator.

Siden Norsk Transformator ble til i 2008, har pilene bare pekt én vei – oppover!

Daglig leder Rune Evjen sier det er liten grunn til å tro at akkurat dette vil endre seg i årene som kommer. Snarere tvert imot.

– Vi regner jo med enda større aktivitet fremover. Det grønne skiftet er godt i gang og det meste skal elektrifiseres, og da trenger Norge det vi kan levere, sier Rune.

Det er med andre ord nok å gjøre. Derfor er de på jakt etter en person som skal være med på å spille kundene og produksjonen gode.

– Det er en veldig viktig stilling. I dag har vi stor aktivitet og mange fornøyde kunder som vi ønsker å gjøre enda mer fornøyde. Det er derfor vi lyser ut denne stillingen, sier Rune.

Rune Evjen, daglig leder ved Norsk Transformator, forteller at de forventer stor aktivitet i lokalene i mange år fremover.

Dress shirt, Smile, Sleeve, Wood

– Til stor hjelp

Det er en ordrekoordinator Rune og resten av gjengen hos Norsk Transformator er på utkikk etter. Stillingen vil bli en del av kundesenteret og skal håndtere ordrer, ha kommunikasjon med kunder og koordinere bestillinger opp mot produksjonen.

Den som får stillingen vil også jobbe tett med salgssjef Raimond Becker, og Vibeke Jørstad Ramberg som er leder for kundesenteret.

– Det blir spennende å få på plass en ny ordrekoordinator. Det betyr også at vi får fulgt opp kundene enda tettere, sier Vibeke.

– Helt enig. Det vil være til stor hjelp for oss og ikke minst for kundene våre, istemmer Raimond.

Raimond har jobbet her i over to år og hadde god kjennskap til Norsk Transformator gjennom sin tidligere arbeidsplass. For Vibekes del var det litt mer tilfeldig at hun endte opp her.

– Jeg så en spennende annonse i avisa, og ringte til Rune for å høre mer om stillingen. Da fant vi ut at jeg kanskje ikke passet til akkurat den jobben, men at han hadde en annen stilling som var mer i min gate, sier Vibeke med et smil.

Hun mener at det sier mye om hvordan det er å jobbe her hos Norsk Transformator.

– Fra første stund fikk jeg mye tillit og ansvar fra ledelsen, noe jeg setter stor pris på. Vil du utvikle deg, så har du muligheten, sier Vibeke.

Investerer i teknologi

Raimond forteller at han synes det er givende å jobbe i en bedrift som virkelig satser, og som ønsker å gjøre en forskjell i det grønne skiftet.

– Vi investerer tungt i ny teknologi, så dette er en spennende arbeidsplass å komme inn i. Vi har blant annet nettopp rustet opp maskinparken med nytt utstyr til 20 millioner kroner. Det er det ikke alle som gjør nå om dagen, sier Raimond.

– Årene har vært interessante og lærerike. Det er et utrolig godt miljø og kort vei til avgjørelser. Her blir du lyttet til av ledelsen, og jeg trives svært godt, legger han til.

Automotive design, Computer monitor
Sky, Cloud, Font
Lego

– Arbeidsmiljøet er veldig godt – og nå begynner vi å bli flere damer her også. Da jeg startet var vi tre, og nå er vi elleve damer i bedriften. Det tror jeg er sunt, skyter Vibeke inn.

Ordrekoordinatoren kommer til å jobbe tett med Vibeke og Raimond, og vil hjelpe dem med enkelte arbeidsoppgaver. Derfor har de også noen egenskaper som de setter høyt hos en mulig kollega.

– Drømmekandidaten er strukturert, selvstendig og kan tåle litt press. Til tider kan det være travelt. Og så kommer man langt hvis man er flink til å kommunisere med kunder og kolleger, sier Vibeke og Raimond.

– Særdeles spennende

Daglig leder Rune har også noen ønsker til den kommende koordinatoren;

Kommunikasjon er viktig, ja. Er du en god relasjonsbygger passer du godt i denne rollen. Har du i tillegg kunnskap eller kompetanse om nettdrift, eller har montør-bakgrunn, så er det helt perfekt, sier Rune.

Rune forteller videre at det er en spennende jobb med godt arbeidsmiljø, hyggelige kunder, høyt tempo og stadig spennende utfordringer.

Ambisjonen er å være markedsledende i Norge, og utvikle nye produkter innenfor dette segmentet. Det er mye interessant som skjer med tanke på elektrifisering, batterilagring og spenningsregulering. Årene fremover blir særdeles spennende.

Om innholdsmarkedsføring

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av innholdsprodusenter i mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnhold skal merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media