ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n

ANNONSØRINNHOLD

Grey
Grey

- Ambisjonen er å skape femstjerners folkelige opplevelser

Mads Bones, Kyrre Havdal og Olve Løseth skal stå for den kunstneriske virksomheten. Sammen med styreleder Ole Robert Reitan, søker de nå etter en stødig leder som kan styre den administrative driften til Nye Hjorten Teater.

De aller fleste har kanskje fått med seg Nye Hjorten Teater – det nye underholdningseventyret i Trondheim.

Kort fortalt er Nye Hjorten Teater et privateid teater i Trondheim som skal produsere spektakulære opplevelser for folket.

De gleder seg stort til å få plass en daglig leder som kan ta på seg den administrative delen av jobben fremover.

I dag er han, musikalsk leder Kyrre Havdal og kunstnerisk produsent Olve Løseth på byggeplassen i Trondheims nye kulturkvartal for å se hvordan drømmeprosjektet tar form.

– Ambisjonen er å skape femstjerners folkelige teateropplevelser, sier teatersjef Mads Bones.

Husk lyd!

– Viktig at vi tar ansvar

Video: The Assessment Company

Forlystelseshus

Styreleder Ole Robert Reitan i Nye Hjorten Teater forteller at han er svært fornøyd med jobben Kyrre, Olve og Mads har lagt ned så langt, men at det nå er på tide å la dem gjøre det de er aller best på.

– Kyrre, Mads og Olve skal være de kreative kraftsentrene i teateret, de som skaper elleville historier og gode opplevelser for gjestene, sier Reitan.

– Men, de trenger også en administrativ person i rommet som passer på at vi har styring og kontroll på driften, at vi planlegger alt godt og at vi sammen skaper et hus med store opplevelser, legger han til med et smil.

Med beliggenhet midt i Trondheim sentrum, vis-a-vis Britannia Hotel vil Nye Hjorten Teater bli en markant aktør i bybildet, med ambisjon om å skape lørdag hver dag i uken.

Byggingen av Nye Hjorten Teater er godt i gang, og i løpet av januar 2025 skal teateret ta imot sine første gjester.

Smile, Trousers, Blue

Foto: The Assessment Company

Olve liker å si at dette blir et forlystelseshus – selv om det kanskje høres litt bordellaktig ut, sier Mads.

– Det skal jo være et sted for forlystelse. Når teppet går ned etter nok en gøytidsstund i salen, så skal det bys opp til dans i hele huset. Nye Hjorten Teater er stedet der mennesker møtes i den virkelige verden, hånd i hånd med den fantasifulle. Da synes jeg at forlystelseshus er en ganske god beskrivelse. Det rommer hele spektret av liv og lyst, smiler han.

Arkitekturen vil bli spektakulær og stå i stil med innholdet. Her kommer det en hovedscene som kan huse over 600 besøkende, og dette blir selve hjertet i det nye teateret. Det vil også komme en biscene med plass til 100 mennesker.

Nye Hjorten skal også være et sted som pulserer uavhengig av hva som står på plakaten. Bare det restauranten serverer vil være verdt besøket alene.

– Bygget skal skinne som en rød rubin i Midtbyen, og skal være et sentrum for folkelige og inkluderende opplevelser, sier Ole Robert.

– Det koker akkurat nå

Selv om det er en stund til at teateret åpner dørene, så ligger ikke den kunstneriske trioen på latsiden. De jobber med de siste forberedelsene før de skal ut på turné med «Detektimen – en kriminalmusikal».

I den forbindelse er de en del på reisefot, og de merker at folk over hele landet har fått med seg Nye Hjorten Teater og det som skjer i Trondheim.

– Det koker ganske bra nå. Vi var på en prisutdeling ganske nylig, og da var Nye Hjorten Teater et av de hotteste samtaleemnene. Det er gøy å se at folk fra hele landet har fått med seg hva som skjer, sier Olve.

Som direktør for Nye Hjorten Teater får du ansvaret for den administrative delen av driften, og skal sørge for at Nye Hjorten Teater er klar til åpning januar 2025.

– Dette er en jobbmulighet som ikke dukker opp veldig ofte. Det er ingen som har en lignende type stilling, sier Kyrre, Mads og Olve.

– Nettopp derfor er det vanskelig å sammenligne det med noe. Det er ingen som vet helt hva de går til. Det viktigste er at de har virkelig lyst til å være med på dette eventyret og skape fantastiske opplevelser i Nye Hjorten Teater, legger de til.

Historisk mulighet

Ole Robert mener at den som får denne jobben vil få muligheten til å være med på å sette et stort fotavtrykk i teaterhistorien i Trondheim.

– Det som skjer i Trondheim nå i kulturkvartalet med blant annet Posten Moderne og Nye Hjorten Teater er historisk, rett og slett. Det er ikke hver dag det åpnes et nytt teater i byen, sier Ole Robert.

– Har du organisatorisk teft, et bankende hjerte for scenekunst og evner til å se det store mulighetsrommet som ligger her, så må dette være drømmejobben, legger han til.

Kyrre, Mads og Olve forteller at de ser frem til å få på plass en kaptein på Nye Hjorten-skuta.

– Har du lyst på en arbeidshverdag hvor ingenting er umulig, og himmelen ikke er en grense, er dette jobben for deg. Vi gleder oss i hvert fall til å planlegge spektakulære opplevelser og teater-åpning sammen med vår nye daglige leder!

Om artiklene fra Brandstudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brandstudio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brandstudio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media

placeholder_logo_pm_n_disc