ANNONSØRINNHOLD

Grey
Grey

Bli med på innsiden av nye Quality Hotel Panorama

1.juli 2024 blir den offisielle åpningsdagen, og hotelldirektør Bjørnar A. Kristiansen gleder seg enormt til å vise frem det som skal bli Trondheims nye storsal.

Planene for utbygging av det kjente hotellet på Tiller har stått klare ei stund, og endelig er det i full gang.

I over 40 år har Quality Hotel Panorama stått som en bauta på østsiden av Trondheim. Nå er tiden inne for modernisering. Sommeren 2024 får den kjente «melkekartongen» selskap av et nytt tårn som skal huse store konferanseområder, nytt restaurantområde og 200 nye hotellrom. Til sammen vil hotellet da ha hele 327 hotellrom til sine gjester.

– Vi har en visjon om å være et hotell for de store, så vel som de små anledningene. Det skal være aktiviteter for nabolaget vårt, for byen vår, og for alle tilreisende. Med utbyggingen kan vi arrangere store internasjonale kongresser og konferanser, som er et viktig tilskudd til Trondheim, forteller Bjørnar.

Et hotell for alle anledninger

Gode gjesteopplevelser har alltid stått øverst på prioriteringslisten for hotellet på Tiller, og det skal de fortsette med etter at den nye delen har åpnet.

Selv om hovedgrunnen for utbyggingen var behov for større kurs og konferanseområde, ønsker hotellet å være et hotell med aktiviteter for alle besøkende, både konferansegjester og barnefamilier.

– Det er nesten ingen grenser for alt dette hotellet kan brukes til. Her vil det ære konserter med store stjerner, så vel som hyggelige quizkvelder og gode lunsjer for nabolaget, smiler Bjørnar.

Han forteller at den nye delen vil gi hele 200 nye hotellrom, hvorav flere vil være store familierom.

–Vi vil få et utvidet bespisningstilbud med konseptresturant, et nytt og bærekraftig lunsjkonsept og et generelt fokus på bærekraftige, lokale matvarer, sier Bjørnar.

– I Quality Hotel er vi opptatt av å legge til rette for de beste møtene. Møter mellom kollegaer som finner ny inspirasjon, møtet mellom venner som utfordrer hverandre i en runde shuffleboard, eller møtet mellom familien som endelig nyter kvalitetstid sammen, legger hun til.

– Trondheim er en attraktiv destinasjon for nasjonale og internasjonale konferanser, og med utbyggingen vil vi kunne tilby en av de største konferansesalene i regionen, forteller May Iren.

Den nye konferansesalen blir også et viktig tilskudd for hotellet fremover. Salgsdirektør ved hotellet, May Iren Hustøft gleder seg til å fylle salene med konferanser, eventer og konserter.

– Vi jobber også med å inngå samarbeid med familieparker og attraksjoner i byen som barnefamiliene kan nyte godt av, smiler han.

En beliggenhet med store fordeler

Både May Iren og Bjørnar forteller at de har lagt mye vekt på å gjøre det nye hotellet til et aktivitetshotell, et hotell som vil ha noe å tilby uansett om du reiser privat eller med jobb.

– Det å komme til Trondheim, enten det er på fritidsreise eller i forbindelse med kurs eller konferanse, er en berikelse. Det er noe å oppleve uansett hvilke interesser du har, og vårt hotell ligger perfekt plassert for det aller meste, forteller Bjørnar, og fortsetter:

– Hotellet ligger kun 40 minutter unna Trondheim lufthavn, Værnes. Våre kurs og konferansegjester vil få tilbud om å få shuttlebuss som tar dem direkte til og fra flyplassen. I tillegg er det svært gode kollektivforbindelser like utenfor døra, med avganger hvert tiende minutt. Vi har også parkeringsmuligheter for de som kommer med bil.

Beliggenheten til Quality Hotel Panorama gjør det til et attraktivt hotell på mange måter. De har flotte shoppingmuligheter i umiddelbar nærhet, og et godt samarbeid med tilbydere av familieaktiviteter.

– Beliggenheten gjør det også mulig for bedrifter å ha sosiale aktiviteter under sitt arrangement. Hotellet samarbeider blant annet med Crazy Coyote Events, som kan skreddersy teambuilding-aktiviteter i bymarka, kun sju minutter fra hotellet, forteller May Iren.

Rush Trampolinepark og Bowling 1 & Gokart ligger få minutter fra hotellet. Med nærhet til Vassfjellet, som i tillegg til å ha et flott skianlegg også planlegger helårsdrift med sykkelpark, ligger alt til rette for å tilbringe en aktiv familiehelg på hotellet.

– I tillegg er vi nærmeste hotell til Granåsen, hvor VM i ski skal arrangeres i 2025. Her har det tidligere vært arrangert flere store konserter, og det tror jeg vi vil se mer av i tiden fremover også, smiler Bjørnar.

Selv om hotellet ligger litt utenfor Trondheims hovedsentrum, er det enkelt og raskt å komme seg dit.

– For både barnefamiliene og konferansegjestene vil det være en fordel at vi ikke ligger midt i bykjernen. Det gir betydelig mindre støy for gjestene på kvelds - og nattestid.

– For konferansegjestene er en av fordelene med beliggenheten at man lettere holdes samlet under hele oppholdet, også etter middagen avsluttes, forteller May Iren.

Ønsker du å ha din neste konferanse eller ditt event på nye Quality Hotel Panorama?

Husk lyd!

– Trondheim er en attraktiv destinasjon

Vil fortsette å være folkelige

For mange er Quality Hotel Panorama et kjent og kjært hotell. Flere forteller at de anser hotellet som sitt andre hjem. Den folkelige atmosfæren og vennlige imøtekommelsen blant de ansatte er viktige bidragsytere til denne følelsen, og det skal de fortsette med også etter nyåpningen.

– Vi har jo en stor gjeng hos oss som har vært her i ti-, tjue- og til og med nærmere tretti år! Det er noe unikt med arbeidsmiljøet her, forteller May Iren.

Hun er selv en av de nyeste ansatte på hotellet, og kan fortelle at velkomsten fra kollegene gjorde det lett å føle seg trygg i ny rolle.

– Alle ønsker deg det beste her, og samarbeidet og samholdet mellom ledelsen og de andre ansatte er veldig tett. Du føler deg sett og hørt fra første dag, og de er gode på å legge til rette for at du skal finne en rolle som passer for deg, forsikrer hun.

Utbyggingen vil også føre med seg en god del nye fjes, og det ser May Iren, Bjørnar og resten av gjengen på hotellet frem til.

– Det er enda ikke klart nøyaktig hvor mange vi blir, men at det i alle fall blir stor økning i i antall ansatte er helt sikkert, smiler May Iren.

På avdelingen hun selv er leder for, vil det etter hvert bli behov for flere hender.

– Vi jobber jo nå med å gjøre Trondheims nye storstue kjent for alle. Trondheim er en attraktiv destinasjon. Vi er teknologihovedstad, matregion og en stor konsertby. Det har satt oss på kartet, og sammen med vår store, nye konferansesal og kongressområde blir vi en viktig bidragsyter inn til dette, forteller May Iren.

Hun synes reisen de er inne i nå er veldig gøy, og gleder seg til å se hva fremtiden vil bringe.

– Vi har jo mange spennende planer i loopen allerede. Interessen for nye hoteller er nesten bestandig stor, og vi har allerede flere store arrangementer booket inn for høsten 2024, og våren 2025 avslutter hun med et smil.

Om innholdsmarkedsføring

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av innholdsprodusenter i mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnhold skal merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media