ANNONSØRINNHOLD

Grey
Grey

I 2024 åpner Trondheims nye storstue:

– Nå kan ingenting stoppe oss

Det er store planer i sving for Quality Hotel Panorama. Neste sommer åpner de «Trondheims nye storstue», og i den forbindelse skal staben økes betraktelig. Ruth gleder seg til å endelig kunne tenke stort!

I hele 36 år har Ruth Fredlund vært et kjent fjes for både ansatte og gjester hos Quality Hotel Panorama i Trondheim. For henne er hotellet blitt et hjem, og hun gleder seg stort over alt det nye som holder på å ta form.

Som driftssjef har hun det daglige ansvaret for Food & Beverage, og med den nye utbyggingen kommer også ansvar for Meeting & Events.

­– Jeg føler meg privilegert som får være med på utbyggingen og nyåpningen av dette hotellet, smiler hun.

Over dobbelt så stort

Det kjente hotellet har offisiell åpningsdag etter utbyggingen 1.juli 2024, og vil da huse store konferansesaler, et nytt restaurantområde og hele 200 nye hotellrom. Den største kongress-salen vil bli på hele 750 kvm, noe som betyr mange nye og spennende arbeidsoppgaver for Ruth og teamet.

Med utbyggingen vil hele hotellet få et løft, og det er både inspirerende og gir en ny giv til de ansatte.

– Jeg gleder meg til å møte masse nye gjester, til planlegging av julebord, store middager og til alle de nye kollegene jeg kommer til å få. Endelig får vi lov å tenke stort, og kan gjøre akkurat det gjestene våre ønsker, forteller hun begeistret.

– Hotellet blir jo over dobbelt så stort i størrelse, så det sier seg vel nesten selv at vi også vil ha en stor økning i bemanning, forteller Ruth.

Interior design, Table, Furniture, Chair, Plant, Curtain, Window, Houseplant
Interior design, Table, Furniture, Property, Decoration, Tablecloth, Chair, Textile, Lighting, Hall
Interior design, Living room, Furniture, Couch, Table, Decoration, Floor, Flooring, Comfort

Blant endringene som står klare hos det nye hotellet er store konferanseområder, flere sosiale mingle-soner, samt restauranten "The Social Bar & Bistro".

Restauranten vil være en avslappet internasjonal bistro, med en meny basert på favoritter hentet fra hotellbarer og lounger verden over.

Hos Quality Hotel Panorama vil restauranten være som gjestens stue og et naturlig møtested for avkobling og kos for sine gjester.

En som ser frem til en ny restaurant og nyåpning av hotellet til neste år er Rune Holm. Han jobber som Food & Beverage Manager, og har også lang historie med hotellet.

– Jeg er utdannet kokk, og har jobbet litt til og fra på Quality Hotel Panorama hele min karriere. Nå er jeg tilbake for tredje gang, og det føles litt som å komme hjem, smiler han.

På spørsmål om hva som stadig lokker han tilbake til det kjente trondheimshotellet er svaret enkelt:

– Folkene. Selv om jeg har vært ansatt andre steder, har jeg alltid tatt meg tid til en tur innom hotellet for en kopp kaffe med gamle kolleger, og nå med alt det spennende som skjer med utbyggingen, føltes tiden inne for å komme tilbake igjen, forklarer Rune.

Høres dette ut som en arbeidsplass for deg?

Mye mer enn en jobb

Både Ruth og Rune ser frem til å ønske mange nye ansatte velkommen inn i varmen, og tror åpningen vil bli en unik mulighet for nye og gamle kolleger å bygge opp Trondheims nye storstue.

– Dette er en trygg og god arbeidsplass med godt arbeidsmiljø og ansatte som bryr seg og tar vare på hverandre. Dette er mye mer enn en jobb, og jeg vil gjøre mitt for at andre også skal føle det slik, forteller Rune, og fortsetter:

– Med utbyggingen vil det nok bli ekstra travle dager og mye nytt å sette seg inn i, men jeg tror det blir utrolig spennende, og vil gi muligheten til å forme sin egen rolle i svært stor grad.

Ruth er helt enig med Rune.

– Dette er en super arbeidsplass, og det er ikke bare jeg som har vært her en liten mannsalder, ler hun.

I tillegg til henne selv, er det flere andre som har vært ansatt på hotellet i godt over 20 år. Det sier noe om arbeidsplassen, mener Ruth.

– Så lenge du ønsker det selv, ligger alt til rette for at du skal kunne klatre i systemet og forme egne roller. Strawberry-kjeden tilbyr utrolig mange muligheter for dem som ønsker, og det har vi mange eksempler på her, forteller hun.

Begge har store ambisjoner for nyåpningen, og tror de nye som kommer inn vil kjenne på en stolthet de selv har kjent på i mange år.

– Jeg gleder meg til å se hva de nye tar med inn til oss som har jobbet her ei stund. Det blir spennende å lære av dem, lytte til deres tanker og innspill, og sammen skape den beste hotell og konferanse-opplevelsen for våre gjester, forteller Ruth.

Rune nikker med.

– Det unike med Quality Hotel Panorama er at vi alltid har vært sett på som et veldig personlig hotell å komme til.

– Med utvidelsen må vi jobbe litt ekstra for å klare å beholde dette, men den trivselen og atmosfæren vi kjenner på hver dag sitter så dypt inni veggene, at det tror jeg blir en smal sak, forteller han.

Med stort konferanseområde, ny restaurant og store events i horisonten vil arbeidshverdagen til de ansatte bli variert, innholdsrik og spennende.

– Vi vet jo enda ikke hundre prosent hvordan dette skal bli når det står ferdig, men vi får stadig noen «drypp». Det føles litt som julaften, og det kribler i hele kroppen etter å komme i gang, smiler Rune.

Bestill ditt neste arrangement på Quality Hotel Panorama!

Om innholdsmarkedsføring

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av innholdsprodusenter i mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnhold skal merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media