ANNONSØRINNHOLD

Et helt unikt tilbud i Trondheim:

– Kom som du er

I hjertet av Trondheim finner du Sanoi, en restaurant som leverer asiatiske matopplevelser med fokus på norske råvarer, fellesskap og deling – og nå introduserer de et helt nytt konsept.  

Sanoi holder til i Apotekerveita 7 og er et sted hvor alle er velkommen. Enten du kommer pyntet eller upyntet, alene, med partner, som familie, et firma som skal ha et møte, eller en vennegjeng som skal ut og spise eller ha en festlig aften. Sanoi er en imøtekommende og spennende møteplass for alle. 

Sanoi ønsker å levere en unik opplevelse av høy kvalitet, til en overkommelig pris.

Med sin kreative tilnærming til matlaging og en harmonisk kombinasjon av norske råvarer med asiatiske smaker, har Sanoi lyktes med konseptet sitt etter at de åpnet dørene i 2023. 

Kamskjelltoast.

Food, Tableware, Ingredient, Recipe, Cuisine, Dish

Skapt for å nytes

Det hele startet med et ønske om å etablere et helt spesielt tilbud i Trondheim. Sammen med resten av teamet, utviklet Preben Oosterhof og Jonas André Nåvik, i sine roller i Bitastad, en restaurant som skiller seg ut med et innovativt konsept designet for deling. Rettene består av norske råvarer, men med en forfriskende asiatisk vri.

Tre delemenyer bestående av fem, åtte eller elleve delikate retter, gir gjestene muligheten til å utforske og dele ulike smaker og teksturer. Rettene på menyen skiftes ut flere ganger i løpet av året. De tilbyr også en variert à la carte-meny, samt takeaway med egen inngang fra Søndre gate 8.

Nylig introduserte restauranten sin «Weekday Meny». Her kan du velge mellom to- og treretters menyer fra tirsdag til fredag, mellom 16:00 og 18:30. Prisene varierer fra 299,- til 369,-.  

Fra Sanoi sin "Weekday Meny".

Bay breeze, Food, Tableware, Dishware, Recipe, Ingredient, Plate
En matopplevelse skapt for å nytes, også på helt vanlige hverdager.

– Liker å mingle med gjestene

Robert Humphries, kjøkkensjef og daglig leder, har vært en nøkkelperson i Sanoi fra begynnelsen. Robert kom til Sanoi med 17 års erfaring som kokk og en forretningsskoleutdanning fra Australia. Han bodde i Mexico da tilbudet om jobb i Trondheim kom, og da var det ingen tvil om at han skulle flytte.  

Robert Humphries, kjøkkensjef og daglig leder.

Flash photography, Smile, Arm, Eye, Jaw, Neck, Sleeve, Gesture, Elbow

– Jeg fikk muligheten til å utfolde min kreative side, og Sanoi har et enormt vekstpotensial – det ville jeg selvfølgelig være en del av, sier han smilende. 

Sanoi, sammen med veksthuset Bitastad, har store planer om å utvide til flere restauranter.  

– Jeg har alltid ønsket å være en del av noe stort, så dette er utrolig gøy, sier han. 

Karamellisert sjokolade.

Cake decorating, Food, Tableware, Dishware, Recipe, Ingredient, Plate, Cuisine, Garnish

Når man går gjennom dørene til Sanoi, blir man møtt av en behagelig og innbydende atmosfære. Robert verdsetter stemningen i restauranten, i tillegg til samspillet mellom gjester og ansatte, som han beskriver som trivelig og avslappet. 

– Jeg liker å ta pauser fra kjøkkenet iblant for å mingle med gjestene – det er viktig for meg å forsikre meg om at de har det bra, sier han. 

– Kom som du er

– Det er veldig gøy å se at mange av gjestene kommer tilbake – vi er jo de eneste i Trondheim som tilbyr asiatisk mat på denne måten, smiler Andrea Dahle, hovmester på Sanoi. 

Hun har dedikert hele sitt yrkesliv til servicebransjen. Hun tar seg av gjester, ansatte, booking og telefonhenvendelser, samt administrative oppgaver. For Andrea har Sanoi blitt et sted som hun virkelig gleder seg til å dra til hver dag. 

– Vi er en ganske liten gjeng her, og det gir oss et godt samhold – både mellom oss ansatte, men også blant gjestene, forteller hun. 

Andrea Dahle, hovmester på Sanoi.

Flash photography, Furniture, Chair, Table, Smile, Tableware

Sanoi tilbyr “Afterwork”-arrangementer og andre eksklusive begivenheter, komplett med en DJ, utsøkt mat, en livlig atmosfære og rimelige priser.

Når vi deler, blir verden større.

Sanoi sin visjon

Robert og Andrea oppfordrer folk til å besøke Sanoi ikke bare for maten, men for den unike opplevelsen. De fremhever delemenyene, restaurantens unike atmosfære og den gode stemningen som oppstår rundt bordet. 

– Du får fantastiske samtaler og flyt rundt bordet, og kan sitte her i flere timer, nyte maten og hygge deg med både kjente og ukjente, sier duoen.  

– Atmosfæren er avslappet – kom som du er, oppfordrer Andrea avslutningsvis. 

Om innholdsmarkedsføring

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av innholdsprodusenter i mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnhold skal merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media