ANNONSØRINNHOLD

Det skal de fortsette med, og du har muligheten til å være med på denne ferden. Har du arbeidslyst, så er det store muligheter for deg i Selbu.

InnTre Kjeldstad har lange historiske røtter i Selbu. I over hundre år har de bidratt til å utvikle både Selbu og sine ansatte. 

– Her ligger alt til rette for at du skal kunne utvikle deg

Font

I flere år har de vært en viktig hjørnesteinsbedrift i kommunen, og i dag jobber det over 80 personer på det store anlegget.

– Vi er Trøndelags største, og en av landets ledende leverandører av trelast, sier fabrikksjef Lars Ivar Sundal ved InnTre Kjeldstad i Selbu.

Han viser oss rundt på det store anlegget ved Selbusjøen. Her kommer det inn kortreist tømmer fra Trøndelag, som blir foredlet til byggematerialer og trelast, før det sendes videre over hele landet og til flere land i Europa.

Hva er grunnen til at InnTre Kjeldstad lykkes så godt i markedet i over hundre år? Lars Ivar trekker frem en essensiell ting: 

– Den viktigste faktoren er at folk trives på jobb. Vi er opptatt av å legge til rette for nettopp det. Her skal det være korte avstander mellom ledelsen og de ansatte. Vi har åpen dør-politikk. Lurer du på noe, er det bare å komme inn på kontoret. Det skaper trygghet og gode relasjoner, sier Lars Ivar. 

– Hos oss er alle like viktige, uansett hvilken type stilling du har. Vi utfyller hverandre i arbeidshverdagen, og vi legger mye fokus på utvikling. Har du lyst på nye utfordringer og arbeidsoppgaver, så er det gode muligheter for det, legger Lars Ivar til. 

Husk lyd!

Store sprang på kort tid

Lars Ivar er selv er et eksempel på det. Han startet i produksjonen tilbake i 2005, og har siden den gang hatt en rekke forskjellige roller og arbeidsoppgaver før han ble fabrikksjef.  

Han viser oss rundt på anlegget, og i fingerskjøtavdelingen finner vi Greger Heimsvik. 

– Her går maskinene døgnet rundt - hele året. Vi er nok en den største fingerskjøtavdelingen i Norge, sier Greger med et smil. 

24-åringen har ikke like lang fartstid som Lars Ivar, men har allerede fått mer ansvar og større utfordringer. 

– Det kom egentlig veldig naturlig og gradvis. Ledelsen så at jeg er en person som liker å ta ansvar, og ga meg etter hvert flere oppgaver. Jeg fikk være med på å forme hvordan vi jobber her i avdelingen, sier Greger, som i dag er formann på avdelingen.

– Jobben gir meg stolthet. Når ting går på skinner, føles det utrolig bra, legger han til. 

Han forteller at det nærmest var tilfeldigheter som gjorde at han søkte seg hit. En jobbannonse i lokalavisa virket midt i blinken for ham. I dag er han glad for at han sendte inn søknaden, og trekker frem arbeidsmiljøet som en viktig faktor. 

– Jeg ble tatt utrolig godt imot fra første stund og fikk god opplæring. De viste meg tillit helt fra starten, sier Greger. 

– Arbeidsmiljøet er svært godt – det er en trivelig gjeng! I min avdeling jobber vi i makkerpar, så det blir et tett kameratskap. Vi samarbeider om det meste, så vi må trives sammen, legger han til. 

Husk lyd!

– Føler meg satset på

Skaperglede

En annen som trives kjempegodt her er Thomas Haarstad, som også er et vitne om en arbeidsplass med utviklingsmuligheter. Fra å jobbe i produksjonen er han i dag ingeniør i konstruksjonsavdelingen hos InnTre Kjeldstad.  

– Det overrasker kanskje mange at det er ingeniørmiljø på et sagbruk som InnTre Kjeldstad, sier Thomas. 

– Det er jo skapergleden som gir meg mest motivasjon i arbeidshverdagen. Det er det beste med jobben, sier Thomas.

Prosjektene han tegner popper opp over hele Norge, og han forteller at det gjør noe med ham når han ser en nyoppsatt bygning som han selv har skissert.

– Det er ganske vidt spekter vi leverer – og den variasjonen liker jeg godt. Alt fra garasjer til næringsbygg. De vanligste prosjektene er nok eneboliger, sier Thomas.

Her går arbeidsdagene mye i teknisk tegning og kontakt med byggmestre over hele landet.

Husk lyd!

– Ingen dager er like

Store muligheter

Thomas, Lars Ivar og Greger har alle vidt forskjellige stillinger hos InnTre Kjeldstad – men en ting er felles; mulighetene for å utvikle seg. 

– Vi ønsker jo som nevnt å gi alle en mulighet og en sjanse. Hvis du vil og ønsker, så er det store muligheter her, sier Lars Ivar. 

– Vi har et stort behov for folk i vår bransje. Selvfølgelig ønsker vi folk med kompetanse, men det meste kan læres og her får du god opplæring, legger Lars Ivar til avslutningsvis.

– Det viktigste for oss er at du har lyst til å jobbe og klarer å komme deg opp om morgenen til rett tid. Har du det på plass, så har du det meste for å lykkes og ha en god arbeidshverdag hos oss.

Men det er en ting du må ha for å lykkes her.

Det er støtt og stadig behov for nye folk hos InnTre Kjeldstad – og det er muligheter for folk med og uten utdannelse. Alt fra renholdere til elektrikere og ingeniører.

Selbu kommune er i stor utvikling. Vil du bo landlig, samtidig nært det aller meste, er det store muligheter her

Om artiklene fra Brandstudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brandstudio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brandstudio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media