Font

ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n

– Vi er stolte av arbeidsplassen vår

I Stadsbygd Sparebank er personlig kundeservice og nærhet til lokalsamfunnet høyt prioritert. Nå søker de etter flere dyktige bankrådgivere som vil bli med på laget.

– Avstanden mellom kunder og banker har økt mye de siste årene, men dette vil vi unngå hos oss, innleder banksjef Ola Setsaas.

På hovedkontoret i Rissa har de en bemannet resepsjon som kundene deres kan oppsøke i åpningstidene til banken. I tillegg har de bankrådgivere for både privat- og bedriftskundene, som alltid er en telefonsamtale unna.

– Vi har hatt en kjempeutvikling de siste årene og får stadig flere kunder som setter pris på at vi er så tilgjengelige – så nå må vi øke kapasiteten og ansette flere bankrådgivere, smiler banksjefen.

Smile

Husk lyd!

– Vi må få flere hoder inn i bedriften

Høres dette spennende ut?

Hyggelige kolleger og korte beslutningsveier

Janne Langmo og Aslak Normann Vardenær har vært rådgivere i Stadsbygd Sparebank i flere år. Mens Janne er rådgiver for privatkunder, jobber Aslak med næringskundene til banken.

Begge er skjønt enige om at arbeidsmiljøet er noe av det beste med å jobbe her. De fleste spiser lunsj sammen i arbeidstiden, og det arrangeres ulike sosiale sammenkomster gjennom hele året.

– Vi er en gjeng med supre kolleger som har det mye artig sammen. Vi hjelper hverandre, og lurer du på noe er det bare å stikke hodet ut i gangen for å få svar, forteller Janne.

– Det er ikke noen barrierer mellom avdelingene eller kontorene, supplerer Aslak og utdyper:

– Vi jobber jo som et team. Det jeg ikke vet, vet de andre. Det gjør at vi kan ha god selvtillit, og er også nøkkelen til de gode resultatene vi ser på kundetilfredshet-undersøkelser.

Vil du bli en del av denne dyktige gjengen?

Selv setter han stor pris på friheten til den enkelte og den flate strukturen i banken. De ansatte får mye tillit og frihet til å styre sine oppgaver selv.

– Banksjefen sitter dessuten rett over gangen, så det er korte beslutningsveier her. Jeg har jobbet på andre arbeidsplasser tidligere, men aldri opplevd at ansatte har hatt samme påvirkningskraft som vi har her, sier Aslak.

Både han og Janne syns det artig at banken vokser og nå skal ansette flere på både privat- og bedriftsavdelingen i banken.

­­– Det er sjeldent negativt med nye impulser, tanker og kunnskap, fastslår de.

Husk lyd!

– Trives veldig godt!

Spennende og varierte dager

Janne bodde i Trondheim og jobbet med regnskap, da hun ble ansatt i Stadsbygd Sparebank.

– Jeg ville flytte tilbake til hjembygda, og da jeg så stillingsutlysningen skjønte jeg at det var en sjeldent god mulighet. Åtte år senere er jeg fremdeles veldig glad for at jeg fikk jobben, smiler hun.

Hun forteller at dagene som rådgiver for bankens privatkunder er svært varierte. Ingen kunder har lik økonomi og alle har forskjellige behov. Noen skal kjøpe sin første bolig, mens andre skal gå av med pensjon. Dette gjør at hun aldri vet hva dagen vil bringe.

– Vi er stolte av arbeidsplassen vår, smiler Janne.

– Det er en veldig god følelse når kundene er fornøyde og forteller at de har fått god hjelp av deg. Det er så fint å se at kundene blir tryggere og får svarene de trenger.

Les mer om de ledige stillingene:

Tett på lokalt næringsliv

Aslak bor i Trondheim og pendler til jobben i Rissa. Dette er helt uproblematisk, forteller han.

– Jeg tar frokosten på ferja, og på hjemturen blir det litt telefoner og ikke minst en mulighet til å nullstille meg før jeg kommer hjem til familien.

Det første som slo Aslak da han startet i Stadsbygd Sparebank for fem år siden, var hvor faglig sterke alle kollegene var.

– Samtidig ble jeg betrygget på at jeg var ansatt på grunnlag av mine egenskaper, og at disse styrkene skulle utfylle resten av gruppa. Alle trenger ikke være best på alt. Man får mye hjelp av de rundt seg, og det er rom for å dyrke det du virkelig er god på, forklarer han.

Han har selv vært selvstendig næringsdrivende, noe som kommer svært godt med når han skal gi råd til bankens bedriftskunder.

– Jeg skjønner jo veldig godt hva behovene deres er og hvor skoen trykker, smiler Aslak.

Han syns det er givende å jobbe med så mange forskjellige bedrifter, og syns det er gøy å få komme tett på ledelse og utvikling i de ulike virksomhetene.

Smile, Coat, Jacket

– Lokalt næringsliv er veldig artig. Vi er størst på eiendom, og bygg og anlegg. Deretter kommer landbruk, i tillegg til at vi jobber en god del med ulike start up-bedrifter.

De opplever stadig å få flere nye kunder både fra lokalmiljøet og Trondheim, så Aslak er veldig klar for å ønske nye kolleger velkommen.

– Det er ikke mange i bankverdenen som har det som oss. De som starter her, vil få en god start og alle muligheter for å få en god arbeidshverdag, sier han oppfordrende.

Skal fortsette utviklingen

Banksjef Ola sier at faglig kompetanse i stor grad kan læres. Har du ikke erfaring fra bransjen, så er du fortsatt en god kandidat hos Stadsbygd Sparebank.

­–Vi klarer å lære bank til de som ikke har jobbet i bank tidligere, så vi diskvalifiserer ingen. Det viktigste er at du er positiv, trives med å hjelpe kunder og ønsker å være en del av et påskrudd miljø, forteller Ola.

Stadsbygd Sparebank skal i årene som kommer fortsette å utvikle seg som bank, rådgiver og støttespiller for lokalbefolkningen – og som arbeidsplass for sine ansatte.

­– De som starter hos oss havner på en spennende arbeidsplass med trivelige og kompetente medarbeidere. Vi skal fortsette å være en lønnsom bedrift som gir utviklingsmuligheter til den enkelte, og som skaper mer vekst og utvikling i lokalsamfunnet vårt, oppsummerer banksjefen avslutningsvis.

Om artiklene fra Brandstudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brandstudio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brandstudio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media

placeholder_logo_pm_n_disc