ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n

Design og skreddersøm:

– Bli med inn i Trondheims flotteste kjøkkenbutikk

Det skjuler seg mer bak et holdbart og tidløst kjøkken enn bare lekre fronter og pent design. Kjøkken er et eget fag – og i fem år har ekspertene Nina og Hilde hjulpet trøndere å skape sitt drømmekjøkken.  

Bak den mørke fasaden i første etasje i Bassengbakken 1, skjuler det seg et skattkammer for den interiørinteresserte. Å komme inn til Svane Kjøkkenet er som å tre inn i et luksuriøst hotell – belysningen er dempet, materialene hviler behagelig på øynene og du blir møtt med brede smil.  

Innehaverne Hilde Bøe og Nina Zahl-Johansen har tenkt gjennom hver detalj.  

– Vi vil at kundene skal trives fra første stund når de kommer til oss. Butikken skal inspirere, også utover selve kjøkkeninnredningen. Derfor har vi også pyntet med kunst og møbler, sier Hilde og nikker mot de lekre detaljene som pynter utstillingene.  

Kjøkken for alle prisklasser

Svane Kjøkkenet er dansk design på sitt beste, med rette linjer og kvalitetsmaterialer. Det luksuriøse uttrykket gjør at mange får seg en positiv overraskelse når de får se prislappen. Hos Svane Kjøkkenet får du ikke bare et pristilbud – her utfordrer de ansatte deg slik at du ender opp med det aller beste kjøkkenet innenfor ditt budsjett.  

– Med nesten hundre års erfaring til sammen i teamet, vet vi at et kjøkken ikke bare er et kjøkken: Det er et fag. Det er millimeterpresisjon, det er strøm, ventilasjon, materialer, hvitevarer – og vi skal kunne hele pakken, sier medeier Nina.  

– Det er ikke alltid kundene selv har den beste løsningen for sitt kjøkken. Derfor stiller vi spørsmål og graver, og kommer ofte med forslag og innspill kundene selv ikke har tenkt på. Selv føler vi at kundene får en annerledes kjøkkenopplevelse uten at det koster dem noe mer, legger Hilde til.  

Kampanjer og aktiviteter
hos Svane Kjøkkenet

  • Vinn en gourmetkokk – alle som kjøper et komplett kjøkken frem til 17. juni er med i trekningen av et besøk fra Marius Benum Jenssen. Jenssen er tidligere kjøkkensjef på To Rom og Kjøkken, og kokkelerer et gourmetmåltid for seks personer på ditt splitter nye Svane-kjøkken!  
  • Miele kombidamp-kurs – 15. juni får Svane Kjøkkenet besøk av en kokk fra hvitevare-eksperten Miele, som holder kombidampkurs og lager mat på en av utstillingene i butikken.  
  • Førstegangstilbud for byggmestere – byggmestere og utbyggere får en ekstra god pris ved kjøp av sitt første kjøkken.  
Interior design, Cabinetry, Countertop, Kitchen, Product, Window, Wood, Architecture, Lighting, Sink
Interior design, Cabinetry, Countertop, Furniture, Tap, Building, Window, Sink, Kitchen, Architecture

Eksklusive materialer fra Europa

Det går mot lysere tider i kjøkkenverdenen og flere henter inspirasjon fra naturen og bringer den inn i interiøret. Nina og Hilde viser frem vårens nyhet – modellen Notes i fargen Gold, en lys ask-farge.  

– Trondheimere kjøper ikke så mye helhvitt, men stadig flere vil ha lysere farger på kjøkkenet sitt. Og så er mange inspirert av den lyse, luksuriøse Britannia Hotel-stilen, sier Nina.

– Vi har markedets bredeste sortiment på innredning, og alle frontene kan males i samtlige farger, slik at kundene får akkurat det de ønsker. Det viktigste for å skape et tidløst kjøkken er jo faktisk å kjøpe det man liker, og ikke bare følge trender, legger Hilde til. 

Nylig ansatte Svane Kjøkkenet prosjektleder Audun Bjørkøy for å kunne tilby en enda bredere kompetanse, slik at kundene får nøyaktig det de vil ha.  

Svane Kjøkkenet har over 25 års erfaring med levering og samarbeid med profesjonelle aktører. De leverer inventar til prosjektmarkedet med fokus på kvalitet og fleksibilitet, og er blant bransjens beste når det gjelder leveringssikkerhet, forteller Hilda og Nina.

– Planlegging og tillit er nøkkelfaktorer, og det betyr at du får varen til avtalt tid, i avtalt kvalitet – til avtalt pris.

– Audun har femten års fartstid i steinbransjen, og kjenner leverandører og eksperter over hele landet. Vi er så glade for å få han med på laget, sier Nina og Hilde. 

– Hos Svane Kjøkkenet bruker vi de beste produksjonsmetodene, som sikrer at du får det beste produktet. Samtidig har vi omsorg for miljøet. Bærekraft er svært viktig for oss.

Flere ansatte, tettere kundeoppfølging

Ansettelsen av Audun, og en ny service- og montasjeleder med bakgrunn som møbelsnekker, styrker ikke bare fagkompetansen, men gir også rom for tettere oppfølging av kundene.  

– Vi er opptatt av at det skal være kort avstand mellom oss og kunde. Når kunden ringer og trenger noen justeringer på kjøkkenet, skal det ikke ta lang tid før servicemontøren har ordnet det. Nå når vi har flere ansatte på laget, blir det enda enklere å følge opp kundene og kunne yte den servicen vi brenner for.  

Audun, Hilde og Nina – og resten av gjengen i Svane Kjøkkenet – står klare for å ta deg imot i Bassengbakken 1 på Solsiden.

Ta turen innom for en kikk i skattkammeret!  

Om artiklene fra Brandstudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brandstudio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brandstudio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media

placeholder_logo_pm_n_disc