Line, Font, Text

ANNONSØRINNHOLD

Azure, Font

– Tiden er moden for å dele denne «hemmeligheten»

Trondheim Spektrum er mye mer enn bare en idrettsarena. Erik Hoftun, Eva Annie Svendsen og kollegaene gjør alt de kan for å skape unike møteopplevelser i byens storstue på Øya.

Høsten 2019 sto nye Trondheim Spektrum klart på Øya i en helt moderne drakt. Siden den gang har de bydd på mange fantastiske opplevelser for byens befolkning. Melodi Grand Prix, håndball EM, messer og store konserter – for å nevne noe av det som har skjedd i det som faktisk er Europas største flerbruksarena.

Konferanser: Trondheim Spektrum har flere spennende muligheter for bedrifter som er på utkikk etter kurs- og konferanselokaler.

Selv om arrangementene er vidt forskjellige, så har de alle én ting til felles;

– Når folk kommer til Trondheim Spektrum, skal de få en unik opplevelse. Det har vi i bakhodet i alt vi gjør, uansett om det er en treningsøkt, et stort arrangement, konserter eller et mindre møte, forteller administrerende direktør Eva Annie Svendsen i Trondheim Spektrum.

Husk lyd!

– Her får du en unik opplevelse

Mer enn bare idrett

Mange forbinder kanskje Trondheim Spektrum bare med idrett. Men Trondheims storstue har utviklet seg til å bli noe langt større.

– Vi har mange samfunnsoppdrag, og idrett er kanskje det viktigste, men Trondheim Spektrum er mye mer enn en idrettsarena, sier Svendsen.

Erik Hoftun er salgs- og arrangementsjef for Trondheim Spektrum.

Han tror at de 33 000 kvadratmeterne skjuler en stor hemmelighet for folk i byen.

– Vi har fått på plass et helt nytt og moderne anlegg for kurs og konferanser. Det er nok ikke alle som har fått med seg det, men nå føler vi at tiden er moden for å dele denne «hemmeligheten», sier Hoftun.

Trondheim Spektrum har møterom med ulik størrelse.

Conference room table, Laptop, Chair
Interior design, Table, Furniture, Chair, Building, Architecture, Plant, Flooring, Floor
Interior design, Office chair, Table, Furniture, Building, Desk
Interior design, Table, Furniture, Chair, Architecture
Interior design, Furniture, Property, Chair, Decoration, Purple, Architecture

Husk lyd!

Bli med på omvisning:

I alt finner du 20 selskapslokaler og møterom, som kan benyttes til det meste du kan tenke deg.

– Det geniale er at lokalene er skalerbare og kan endres etter gjestenes ønsker. Her kan du ordne deg et møterom til kun en håndfull personer – eller en stor konferanse med flere tusen mennesker. Det er flere som har feiret runddager, barnedåp og konfirmasjoner her også. Uansett anledning kan vi tilby unike matopplevelser fra vårt kjøkken. Det finne nesten ingen begrensninger, sier Hoftun.

Stemning: Trondheim Spektrum har mange samarbeidspartnere som kan sørge for uforglemmelige opplevelser.

Det jobber mange flinke og engasjerte folk her, som legger alt til rette for at du skal få en god opplevelse. Trondheim Spektrum har samarbeidspartnere, som kan finne gode løsninger på det du måtte ønske av belysning, scene, filmopptak og andre audiovisuelle hjelpemidler.

Mange muligheter: Lyd, lys, bilder, video, scene og andre audiovisuelle muligheter er noe av det Trondheim Spektrum kan hjelpe deg med.

– Vi har også en profesjonell og effektiv stab som selvfølgelig hjelper til med rask rigging mellom de ulike aktivitetene.

God mat og drikke er viktig for et vellykket arrangement

Vårt kjøkken baserer menyen på et utvalg av sesongens råvarer og smaker. Den vil endre seg i takt med årstidene. Menyen er basert på det nordiske kjøkken og vi henter både råvarer og inspirasjon fra naturen i nærområdet vårt.

– Om du har spesielle ønsker kan vi tilby en meny som er skreddersydd til nettopp ditt arrangement. Vi er løsningsorienterte og gjør det lille ekstra for at du og selskapet skal få en god og unik opplevelse, sier Svendsen.

Med vår beliggenhet på Øya ved Nidelven er det enkelt for alle å komme seg til oss. Fra sentrum er det kort vei å gå eller sykle. Kollektivtilbudet er godt tilrettelagt med flere bussholdeplasser i umiddelbar nærhet. Vi har også en del parkeringsplasser, disse er stort sett tilgjengelig på dagtid, sier Svendsen.

ANNONSØRINNHOLD

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Informasjon om bruk av personopplysninger og informasjonskapsler.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Font