ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n

Denne kommunen trenger mange flere håndverkere:

– Luksusproblem

Tydal er i sterk vekst og trenger flere dyktige hender til å bygge bygda større og bedre. En ting er sikkert - her ligger alt til rette for at du skal lykkes og trives, forteller Jens Peder Svelmo, daglig leder i Tydal Bygdeservice.

Vi møter en ivrig gjeng fra Tydal Bygdeservice der de jobber høyt og lavt for å rehabilitere et gammelt hus.

Nytt kjøkken, nye vinduer, nytt gulv og isolering er noe av det de har gjort så langt på dette huset.

– Det er jo i grunn en totalrenovering. Et klassisk oppdrag for vår del, vi har mange slike forespørsler. I tillegg jobber vi mye med nye boliger og hyttemarkedet. Det er nok å gjøre, for å si det slik, sier daglig leder Jens Peder Svelmo i Tydal Bygdeservice.

Han forteller videre at oppdragsmengden har økt såpass betraktelig de siste årene at de jevnt og trutt trenger flere ansatte.

Jens Peder Svelmo, daglig leder i Tydal Bygdeservice, forteller at de har mer å nok å gjøre om dagen.

High-visibility clothing, Motor vehicle, Sky, Workwear, Smile, Sleeve

Akkurat nå er de på utkikk etter fire nye tømrere til Tydal Bygdeservice.

– Hele kommunen er i en positiv utvikling, og for oss som driver med håndverk blir det et luksusproblem. Det er kjempebra at vi har mange spennende oppdrag, men vi trenger også dyktige folk som kan utføre jobben, sier Jens Peder.

Husk lyd!

– Stor aktivitet

Hvis du vil jobbe som håndverker eller fagarbeider i Tydal har du gode fremtidsutsikter. Vi har et kontinuerlig behov for håndverkere og ansatte i kommunal drift, og kommer til å ha det i lang tid fremover, sier Heidi.

- Gode fremtidsutsikter

Kommunedirektør Heidi Horndalen i Tydal kommune bekrefter det Jens Peder sier. Bygda står foran en transformasjon, og trenger hender som kan være med på å forme fremtidens Tydal.

Hun trekker frem at det er planlagt mange nye hytter og hus i kommunen – i tillegg er det alltid et behov for restaurering av eldre bygg i kommunen.

Det mest spennende prosjektet er det kanskje kommunen selv som står bak.

Vi jobber med planer for et nytt og fremtidsrettet helse- og administrasjonsbygg. Hvis bygging blir vedtatt vil dette bli et stort prosjekt som gir mange ringvirkninger og muligheter, sier Heidi.

Men hvorfor skal man velge Tydal? Kommunedirektøren forteller at det er flere gode grunner til det. Hun trekker frem at alt ligger til rette for barnefamilier – med tanke på barnehagetilbud, skoler, gratis SFO og fritidstilbud.

Vi mener vi har kjempegode vilkår for barnefamilier. Her får du rullerende barnehageopptak, gratis SFO, godt faglig innhold på både skole og barnehage og flotte uteområder med umiddelbar nærhet til lysløype, lavvo, idrettshall og svømmebasseng, sier Heidi.

Vil få en positiv opplevelse

Jens Peder sier seg enig med Heidi. Han er fra Tydal og har bodd her hele sitt liv. Nå håper han at flere håndverkere kommer til bygda – både nye og ukjente fjes er hjertelige velkommen, forteller han.

– Jeg håper folk som har vokst opp i Tydal og som har bodd utenbys en periode, ønsker å komme tilbake hit. Men selv det er ikke nok, vi ønsker oss også nye tilflyttere hit, sier Jens Peder.

– Vi håper folk ønsker å ta sjansen til å prøve ut Tydal. Av en eller annen grunn er noen skeptisk til å dra ut i distriktet, men jeg helt sikker på at de vil få en positiv opplevelse, legger han til.

Husk lyd!

– Behovet er stort!

Han trekker frem den spektakulære naturen og omgivelsene som en personlig favoritt. Skal du prøve lykken her, er det en fordel å like friluftsliv.

– Det jeg liker best med Tydal er stillheten og mulighetene du har med tanke på natur og friluftsliv – hele året, sier Svelmo.

– I tillegg mener at jeg samholdet i Tydal er helt unikt. Hvis man tenker på å familieliv med småbarn, er det et fantastisk sted å vokse opp på. Vi har gode barnehager, skoler og fullt av fritidssysler. Alt ligger til rette for en trygg og god oppvekst, legger han til.

Jens Peder er ikke i tvil – her blir du tatt godt imot og ivaretatt fra første stund.

Tydalinger er patrioter og for hver nye person som kommer til bygda, blir vi utrolig glad. Vi gjør vårt beste for at folk skal trives.

jens peder svelmo, tydal bygdeservice

Flotte tomter til rimelig pris

Er du nysgjerrig på hva Tydal har å by på, har kommunen en egen tilflytterkoordinator som kan svare på alt du lurer på om bygda.

– Tilflytterkoordinatoren sørger også for at du og familien din blir tatt godt vare på når dere kommer, slik at dere får en god start, sier Heidi.

Hun forteller at kommunen har flere godbiter til de som ønsker å teste ut Tydal.

– Hvis du ønsker å bygge et hus og etablere deg i Tydal, har du mulighet til å søke tilskudd på 200.000 kroner. Her finner du mange fine tomter til en rimelig pris, sier Heidi.

– Sitter du med kompetanse og har lyst til å jobbe i Tydal, så ta gjerne kontakt med oss. Du kan være akkurat den kommunen eller næringslivet i bygda behøver.

Høres dette ut som noe for deg? Her får du mer informasjon om mulighetene som ligger i Tydal!

Om artiklene fra Brandstudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brandstudio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brandstudio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media

placeholder_logo_pm_n_disc