ANNONSØRINNHOLD

Nye eneboliger med spektakulær utsikt: - Har kvaliteter som mange søker etter

Hvis du er på utkikk etter en stor, lekker og fleksibel enebolig med smarte løsninger, marka som nærmeste nabo og med strålende utsikt over fjorden og Fosenalpene – da er Fortunatoppen svaret! Rett ved foten av Estenstadmarka, ikke langt unna Dragvoll og Trondheim sentrum, finner du fantastiske Fortunatoppen. Her skal det snart bygges åtte frittliggende eneboliger – med en utsikt som kan ta pusten fra en.

8

227

5-7

3

Boliger til salgs

BRA fra

Soverom

Etasjer

Meld din interesse

Velkommen til Fortunatoppen

Det er ikke hver dag det blir lansert et slikt boligprosjekt rett ved markagrensa, med perfekte solforhold og denne utsikten, sier Petter Bjørstad, salgsansvarlig i Varmbo.

Det kan bli en stund til det dukker opp like flotte eneboliger med en slik beliggenhet. Her bør folk kjenne sin besøkelsestid – dette er en gyllen mulighet, legger han til.

- Du får utsikten med på kjøpet

Meld din interesse

Boligene er ført i pennen av Kari Astrid Paulsen, som har jobbet som arkitekt for Varmbo i over 20 år. Hun forteller at spesielt en ting var viktig da hun tegnet de nye boligene på Fortunatoppen.

– Vi er opptatt av å spille på wow-faktoren du får i disse omgivelsene - her skal du kunne nyte utsikten fra alle etasjene i huset. Fortunatoppen har kvaliteter som de fleste søker etter, sier Kari.

Store vinduer og romslige terrasser er noe av det de som flytter hit kan vente seg. Kari forteller at de ønsker at boligene skal gli godt inn i de vakre omgivelsene her.

Boliger med wow-faktor
Smile, Cheek, Chin, Eyebrow, Eyelash, Jaw, Iris, Happy

Kari Astrid Paulsen, Arkitekt Varmbo

Meld din interesse

Arkitekturen har et moderne uttrykk, samtidig som den er litt neddempet.

– Vi benytter oss av tidløse materialer, og har valgt å bruke lektekledning, noe som gir variasjon i boligenes uttrykk og gir et eksklusivt preg, sier Kari.

Boligene blir svært romslige og kan leveres med opptil 7 soverom. Eneboligene består av tre plan, og alle har en praktisk sokkeletasje med både soverom, stue, bad, kjøkken samt egen inngang, noe som gir deg en del muligheter. Kanskje kan det være en generasjonsbolig eller en ungdomsavdeling. Det er opp til deg, sier Petter og Kari. Kun fantasien setter grenser.

Eksklusive og store eneboliger

Meld din interesse

Det er mange muligheter til å tilpasse eneboligen til ditt behov. Vil du ha fem eller syv soverom? Trimrom? En ekstra TV-stue eller soverom? Privat bad på hovedsoverommet?

Mulighetene er mange.

- Her skal dere kunne bo godt i mange, mange år 

Fleksibilitet er et nøkkelord her. Ingenting er skrevet i stein. Vi er opptatt av å bygge boligen som passer for deg og din families behov.

– Fleksibilitet er et nøkkelord her. Ingenting er skrevet i stein.

Petter Bjørstad, Salgsansvarlig Varmbo

Varmbo har utviklet og bygget flere boliger ved Fortunatoppen de siste seks årene. De forteller at det har skjedd store ting på kort tid her – og at bydelen er i en spennende utvikling.

– Det er en fin miks av boliger og folk. Her er det leiligheter, rekkehus og eneboliger. Det er et paradis for barna, med flotte lekeplasser og ikke minst den vakre naturen i området, sier Petter.

En av dem som har vært med på å forme dette området er byggeleder Dennis Haugness i Varmbo. Han har nemlig vært byggeleder for flere av Varmbo-boligene i nærområdet her.

Nå er han og resten av tømrerne hos Varmbo klare for å komme i gang med Fortunatoppen.

– Vi er allerede i gang med å rydde bort litt skog, og satser på å ta første spadetak på tomta om ikke så altfor lenge. Dette blir noen spektakulære boliger med fantastisk utsikt – vi gleder oss til å komme i gang med jobben, sier han med et smil.

Har vært med å forme dette området
Mountainous landforms, Sky, Plant, Sleeve

Meld din interesse

Dennis Haugness, Byggeleder Varmbo

Dennis bor faktisk i nærområdet selv – og han har følgende å si om denne delen av Trondheim.

– Et spennende område i stor utvikling – med et godt naboskap.

Dennis Haugness, Byggeleder Varmbo

– Jeg er veldig glad i den umiddelbare nærheten til Estenstadmarka. Det er vanvittig med muligheter, både til fots, på sykkel og på ski. Det er noe å finne på – året rundt!

Varmbo har solgt og utviklet boliger i Trondheim i over 30 år, og er en aktør med lang erfaring og fornøyde kunder. Kjøper du en bolig fra Varmbo, så kan du føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen.

– Rådgivning og kvalitet du kan være trygg på
Automotive parking light, Vehicle registration plate, Wheel, Car, Tire, Sky, Building

Meld din interesse

Hovedkontoret til Varmbo finner du på Sluppen i Trondheim

Boligene blir tegnet, bygd og solgt av mennesker med lang erfaring. Varmbos tømrere har alle norsk fagbrev og mange har gått sin lære i bedriften.

Vi samarbeider tett for å skape de beste opplevelsene for kundene våre. Fortunatoppen er ikke et unntak – dette blir noen helt spesielle eneboliger, sier Petter, Kari og Dennis.

Om artiklene fra Brandstudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brandstudio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brandstudio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media