Rectangle

ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n

– Strålende familieboliger,
rett og slett

Et spennende boligprosjekt i Klæbu er i ferd med å ta form. På Granmotunet kan du skaffe deg en toppmoderne og familievennlig bolig i idylliske omgivelser.

Petter Bjørstad og Ole Kristian Kråkmo fra Varmbo viser oss rundt på Granmotunet i Klæbu. Der skal det i løpet av 2024 skje mye spennende.

Blant annet kommer det straks ni flotte eneboliger i kjede for salg.

– Dette blir utrolig bra. Jeg føler at dette er selve indrefileten i Klæbu. Du er nært sentrum og tilkomstvei.

– I tillegg er Granmotunet ekstremt rolig og naturnær, samtidig er det veldig kort vei til alt du og familien trenger i hverdagen, sier Petter, og viser til at det er kort vei til skole, barnehage, busstopp, butikker og turområder.

Arkitekt Ole Kristian er personen som har tegnet de fine boligene som skal pryde landskapet her om ikke lang tid. Han forteller at området ga han en god følelse fra første stund.

– Det gjorde virkelig inntrykk første gangen jeg var på tomta. Et solrikt område og en følelse av luftighet og åpenhet omkranset av grønne, frie omgivelser. Dette har blitt førende gjennom prosessen for utviklingen av feltet og i de konseptuelle grepene ved utformingen av boligene, skyter Ole Kristian til.

– Blant annet plasseres boligene i all hovedsak i ytterkantene av området for å skape kontakt med omkringliggende turdrag og framtidig bekkeløp. Alt i alt tror jeg dette skal bli et område å bli glad i.

Kvalitet i arkitektur

Det er ikke ofte det settes opp så mange nye eneboliger i området – og kanskje er de også noen av de mest gjennomtenkte.

Granmotunet er nemlig et arkitekttegnet prosjekt med fokus på god bo- og boligkvalitet. Ole Kristian forteller at bruksmulighetene i hver bolig optimaliseres gjennom gode overganger mellom ute- og innerom. Private soner ivaretas ved bruk av skjermende elementer, som også gir boligene en felles identitet.

– Det legges vekt på høy arkitektonisk kvalitet og gjennomføringsevne både gjennom prosjektering og utførelse, samt at det er en styrke at feltet utvikles som en helhet, sier Ole Kristian.

Eneboligene blir praktiske og funksjonelle. På inngangsplanet finner du stue, kjøkken, spiseplass og toalett med kontakt ut mot sør- og vestvendte uteplasser på bakkeplan.

I andreetasjen finner du bad og romslige soverom i varierende størrelser. Fleksibilitet er viktig – og det er lagt til rette for at du kan velge mellom et ekstra soverom eller loftstue. Denne tankegangen videreføres gjennom boligfeltet hvor det vil legges opp til en variert sammensetning av boligtyper.

Store vinduer gir deg naturen rett inn i stua. Ulike takhøyder skaper spennende variasjon i romlige opplevelser, og legger til rette for gode lagrings- og oppbevaringsmuligheter. Gjennomtenkte planløsninger gjør at dette skal bli et godt sted å bo - for hele familien.

Tegningene er virkelig lekre – og det er spesielt én ting Petter trekker frem ved Ole Kristians planer for eneboligene.

– Det er strålende familieboliger, rett og slett. Rosinen i pølsa er en usjenert terrasse på 42 kvadratmeter. Når det er så solrikt som det er her på Granmotunet, kommer det til å bli helt fantastisk å nyte sommeren her, sier Petter.

Prisene for eneboligene er rett rundt hjørnet, men Petter kan allerede nå avsløre én ting:

Det er ingen tvil om at du får utrolig mye bolig for pengene dine her, sammenlignet med Trondheim. Det er snakk om en betraktelig prisforskjell.

petter bjørstad, salgsansvarlig

Klæbu i vekst

Petter forteller at det har skjedd en utrolig utvikling av området de siste årene.

– Klæbu er jo i enorm vekst, og befolkningen som bor her er blant de yngste i landet. Det er et perfekt sted for familier med nærhet til alt og utrolig gode fritidstilbud, skoler og barnehager.

Fra Granmotunet tar det knappe 12 minutter til City Syd på Tiller, forteller han. Det er også gode bussforbindelser, som gjør det lett å komme seg til inn til Trondheim.

– Veien fra Heimdal til Trondheim er blitt kjempebra – og sørger for en kortere og tryggere reisevei for de som ønsker å pendle mellom Klæbu og Trondheim, sier Petter.

Petter Bjørstad og Ole Kristian Kråkmo gleder seg til at Granmotunet tar form.

Alt du trenger i hverdagen, finner du rett i nærheten av Granmotunet. Er du glad i frisk luft og friluftsliv, er det også det perfekte stedet for deg.

– Det er veldig mange flotte turområder, fiskevann og andre spennende fritidsmuligheter i rett i nabolaget, sier Petter.

– I tillegg har du skiløyper, treningssenter, fotballbaner og idrettsbane rett i nærheten. Her kan du være i aktivitet hele året, legger han til.

Han oppfordrer alle som er nysgjerrige på Granmotunet til å ta kontakt for en uforpliktende prat.

Hvorfor kjøpe ny bolig?

  • Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
  • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger
  • Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først
  • Svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid
  • Lave omkostninger da dokumentavgiften kun er av tomteverdi
  • Du har god tid til å forberede flyttingen og eventuelt salg av egen bolig
  • Mulighet for å sette personlige preg på boligen ved tilvalg

Om artiklene fra Brandstudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brandstudio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brandstudio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media

placeholder_logo_pm_n_disc