Rectangle

ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n

Vintervoll søker nøkkelpersoner:

– Vi er ute etter lagspillere

En av Midt-Norges mest tradisjonsrike elektroentreprenører har passert 75 år, men drivkraften til å gjøre ting enda bedre er fortsatt like sterk. Nå søker de to nøkkelpersoner som ønsker å ta Vintervoll steget videre.

– Det er en ganske dynamisk og hektisk arbeidshverdag hos oss – på en god måte, sier Stian Østerlie, daglig leder i Vintervoll, med et smil.

Han viser oss rundt i elektroentreprenørens hovedkontorer i Trondheim. Her er det full fart – og mange små og store oppdrag som skal løses.

– Vi har en høy produksjon til enhver tid, og Vintervoll har mange som er ute i felt og jobber. Det er mye oppfølging, koordinering og logistikk som utføres her på kontoret, sier Stian.

Vintervoll har i over 75 år vært i kontinuerlig utvikling – og det har de tenkt å fortsette med i tiden fremover.

Stian Østerlie, daglig leder i Vintervoll AS Trondheim.

Dress shirt, Smile, Sleeve, Gesture, Collar

– Vintervoll har et solid og godt fotfeste i Trøndelag og Midt-Norge, men vi ønsker å ta ytterligere steg. Drivkraften vår er å gjøre ting litt bedre for hver dag som går, og utvikle oss litt hver eneste dag, sier Stian.

Nå er de på jakt etter en ny prosjektdirektør og en markedsansvarlig som kan være med på den videre reisen til Vintervoll.

Les mer om stillingene:

Husk lyd!

Slik er det å jobbe her:

Nøkkelrolle

Han forteller at disse to stillingene vil få en viktig rolle for Vintervoll i tiden fremover. Stian forklarer at prosjektdirektøren spesielt vil få muligheten til å forme hvordan selskapet jobber i årene som kommer.

– Personen som får den stillingen skal erstatte noen som har jobbet hos oss i over 20 år, sier Stian.

– Vi skal tilpasse stillingen for å dyrke lederrollen. Prosjektdirektøren skal få mer rom til å jobbe med strategisk og forretningsmessig utvikling, legger han til.

Han legger ikke skjul på at dette er en spennende og viktig stilling for selskapet. Prosjektdirektøren vil få en nøkkelrolle i utviklingen av Vintervoll. Denne personen vil ha fingeren med i spillet om hvilken prosjekter de skal være involvert i her og nå, men ikke minst i et lengre perspektiv.

– Det er en meget interessant stilling. Vedkommende vil styre en av de største prosjektavdelingene i Midt-Norge, og vil være i kontakt med de største byggherrene og totalentreprenørene i regionen vår, sier Stian

Unik i bransjen

I tillegg er de også på jakt etter en markedsansvarlig. Stian sier at dette er en stilling som skiller seg ut i deres bransje.

– Det er et behov vi har hatt i mange år, og vi ser utrolig frem til å få på plass en dyktig markedsansvarlig hos oss, sier Stian.

– Bransjen vår ligger litt bakpå når det gjelder markedsføring, mener jeg. Det gjør det til en unik mulighet til å være først ut i bransjen og eksperimentere en god del, legger han til.

Han forteller at i denne jobben er det mange muligheter til å være med og se hva som produserer verdier i Vintervoll.

– Alt fra mindre prosjekter som elbillading og solcelleanlegg. Til større prosjekter – som for eksempel jobben vi gjør for nye Trondheim Sentralstasjon og Nidarvoll skole. Dette kan du ta med deg ut i markedsføringen av oss, sier Stian.

– Det er en veldig selvstendig rolle hvor du kan påvirke din egen hverdag, komme med innspill til forbedringer, bestemme hvilke digitale plattformer som er aktuelle for oss, følge opp hjemmesiden vår og legge gode markedsstrategier. Mulighetene er mange!

«Best og trivligst»

Hvorfor skal man søke seg til Vintervoll? De ansatte her trekker frem det sterke samholdet og ikke minst de spennende utfordringene i bransjen.

– Det er jo en rivende utvikling, for å si det mildt. Det er utrolig mye som skjer med tanke på digitalisering og det kommer hele tiden ny og smart teknologi som vi må forholde oss til, sier Stian.

– Og så er vi en stor bedrift med mange flinke lagkamerater. Her spiller vi hverandre gode, og du skal hele tiden føle at du er en del av en helhet her hos Vintervoll, legger han til.

Mottoet til Vintervoll er «Best og trivligst» - noe som gjenspeiler seg i alt de gjør – om det så er snakk om det gode arbeidsmiljøet, kontakt med kundene eller den høye kvaliteten de leverer hver eneste dag.

– Våre ansatte er svært engasjerte og motiverte. Det er folk som lyst til å få til ting og utvikle både seg selv og Vintervoll. Det er et givende miljø å være en del av, sier Stian.

Prosjektdirektør og markedsansvarlig er to vidt forskjellige stillinger, men Stian sier at det er noen likhetstrekk.

– Lagfølelsen i Vintervoll er sterk. Vi er ute etter lagspillere, så det er viktig at både prosjektdirektør og markedsansvarlig kan kommunisere, være trivelige og utadvendte i møte med kolleger og ute hos kunder. Det er viktig for oss, sier Stian.

Høres dette spennende ut? Les mer om stillingene!

Vintervoll er også stadig på jakt etter dyktige elektrikere og dyktige telekommunikasjonsmontører – se ledige stillinger!

Dette er Vintervoll:

  • Vintervollgruppen består av morselskapet Vintervoll AS med hovedkontor i Trondheim, avdelinger i Stjørdal, Melhus, Orkanger.
  • Datterselskapene Nyvold Installasjon AS og Eltron AS holder til i Oppdal og på Tynset.
  • Er en totalleverandør av elektrotjenester og markedsområdet er Midt-Norge og Nord-Østerdal.
  • Vintervoll ligger an til 400 millioner kroner i omsetning i 2023 og har nærmere 300 ansatte.

Om artiklene fra Brandstudio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brandstudio som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra Brandstudio merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media

placeholder_logo_pm_n_disc