Kaos ved inngangen

Nordtrønderne gikk mann av huse for å se EM-heltene fra Larvik banke Levanger 26-38 i Levangerhallen.

Saken oppdateres.

Flere titall tilskuere måtte snu i døra, og familier med småbarn ga opp etter at de hadde kjøpt billett. På vei hjem fikk de returnert inngangspengene.

- Ved inngangen var det kaos, og billettsalget ble til slutt stoppet. Det var ikke forsvarlig å slippe inn flere. Vi var helt i grenseland når det gjelder brannlovgivningen, sier en kilde til adressa.no.Over 800772 betalende tilskuere lyder det offisielle tilskuerantallet på, men det ingen tvil om at det var langt over 800 innom portene.

- Vi har aldri hatt flere tilskuere i hallen etter at scenen på den ene kortveggen ble stengt for noe år siden, sier Petter Haugan, styreleder i Levanger.Flytter til TrønderhallenHaugan gleder seg til å flytte ut av utrangerte Levangerhallen.

- Kveldens kamp beviser bare at vi trenger Trønderhallen. 26. februar kan vi tilby langt bedre forhold for publikum i nyhallen, sier Haugan.Han mener det er to grunner til at så mange møtte frem i kveld.

- En god del kommer hit for å se Larvik, men etter den sterke seieren over Tertnes søndag er jeg sikker på at mange møtte for å heie frem Levanger, sier han.Svak startLevanger kom raskt bakpå mot Larvik-laget, som stort sett består av landslagsspillere. Anført av en opplagt Heidi Løke, som stoppet på 13 mål, fosset gjestene fra Levanger, og opparbeidet seg en komfortabel 10-20-ledelse ved pause.Etter pause turte hjemmelaget å slippe seg løs.

- Jeg synes det er sterkt at vi scorer 26 mål mot Larvik, som nesten er identisk med landslaget. Å slippe inn 38 mot Larvik er heller ikke så ille, sier Sidsel Terkelsen, syvmålscoreren som var en av hjemmelagets beste. 
 
 
På forsiden nå