Du vil ikke tro prisen på denne fjellbua

Den spartanske fjellbua ved Einøvlingsvatnet ble solgt godt over takst.

Langt å gå, utsikt å få. Selv om hytten er spartansk innredet kan en nyte morgenkaffen til utsikten mot Snøhetta.  Foto: Sem & Johnsen Eiendomsmegling

Saken oppdateres.

Og det var stor rift om fjellbua fra 1947: Eiendomsmegler Erlend Sørlie i Advokatene Sem & Johnsen Eiendomsmegling i Oslo hadde fem budgivere på objektet mandag. I alt var det mellom 50 og 60 interessenter på objektet.

- Det har vært veldig god interesse, og vi skjønte fort da vi la den ut for salg at det ville bli rift om den, forteller Sørlie til avisa Vigga.

Den drøye 12 kvadratmeter store bua pluss båtnaustet gikk til slutt 1 350 000 kroner etter en og en halv uke på finn.no. Kvadratmeterprisen for selve bua er dermed på 108 000 kroner. Bua ble lagt ut for salg for en million kroner.

LES OGSÅ: Ble lagt ut for en million

LES OGSÅ: - Unik beliggenhet

- Slik jeg ser det er det ikke bygningsmassen som kjøpes, men beliggenheten, sier eiendomsmegleren om bua, som ligger nesten tre timers gange fra Hjerkinn på Dovrefjell. Bua ligger på 1394 meter over havet, og har tre andre jakt- og fiskebuer som naboer ved Einøvlingsvatnet, midt i det gamle skytefeltet, med utsikt til Snøhetta.

Øvrige naboer er moskus, jerv og villrein.

På forsiden nå