Husbymyra:

Flott og innholdsrik kjedet bolig over to plan i blindveg. Carport. Solrik og barnevennlig beliggenhet nært sentrum.

Karl Løkens gate 14, 7505 Stjørdal
  • Prisantydning 2 750 000,-

Visning:

Kontakt megler for visning

  • Primærrom 84 m2
  • Boligtype Rekkehus
  • Soverom 2
  • Byggeår 1997
  • Tomtestørrelse 219

Velkommen til Karl Løkens gate 14 og dette flotte selveier rekkehuset!

Kjedet bolig med sentrumsnær og familievennlig beliggenhet. Eiendommen ligger i en blindgate i en skjermet og meget attraktiv del av Husbymyra. Herifra har du gangavstand til sentrum, barnehager, skoler og idrettsanlegg og det meste du skulle trenge i hverdagen. Selve boligen går over to plan og er meget innholdsrik.

Boligen bærer preg av godt vedlikehold og har en god standard. Overflater er nylig oppmalt i 2017 og boligen oppleves som lys og trivelig. Innvendig har man en stor stue med god takhøyde, romslig spisestue i forlengelsen av kjøkken med varmepumpe, kjøkkenen fra 2008 med eget spiskammer og 2 soverom hvor ett av soveromene har walk-in-closet samt utgang til bakhage.

Det er stor terrasse ved inngangsparti samt en romslig veranda med utgang fra stue i 2. etg. Begge med gode solforhold. Parkeringsplass i egen carport med bod i bakkant og på gårdsplass.

Velkommen til en trivelig visning!

Oppdragsnummer: 1-0909/17

Finn-kode: 107726587

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.