Malvik:

Flott rekkehus med panoramautsikt - God beliggenhet i feltet - Solrike uteplasser - Pent og stort kjøkken - Tre romslige soverom - Garasje - Trygg skolevei - Familievennlig nabolag

Jamthaugvegen 74, 7562 Saksvik
  • Prisantydning 3 400 000,-
  • Felleskost. mnd. 2 710,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 127 m2
  • Boligtype Rekkehus
  • Soverom 3
  • Byggeår 1971
  • Tomtestørrelse 133

PROAKTIV Eiendomsmegling ved Eirik Døsen har gleden av å presentere dette flotte rekkehuset som nyter fritt utsyn til Lade og Trondheimsfjorden med Fosenalpene i bakgrunnen. Du ser også Tyholttårnet og Gråkallen i det fjerne fra 2. etasje. Rekkehuset går over tre plan med inngang i sokkelen. Her er det en romslig gang; flislagt på gulv med behagelig gulvvarme og skyvedørsgarderobe. Videre finner du separat vaskerom hvor overflatene ble oppusset i 2014 og fin kjellerstue for barna. I 1. etasje finner du stuen og kjøkkenet. Det pene kjøkkenet er tidsriktig og har integrerte hvitevarer. Størrelsen på stuen gir naturlig plass til flere sosiale soner. De store vindusflatene på begge sider gir godt med naturlig dagslys inn. Fra stuen er det utgang til en solrik veranda vendt mot nordvest hvor du nyter fantastisk utsikt. Fra kjøkkenet går du ut på terrassen med plass til utemøblement hvor du får naturen tett på deg. Alle de tre romslige soverommene er samlet i 2. etasje, perfekt for barnefamilien. Soverommene gir god plass til seng, garderobeskap samt annen møblement. Hovedsoverommet har direkte inngang til en bod som kan brukes som omkledningsrom. Adressen sogner til Saksvik barneskole og Vikhammer ungdomsskole. Det er flere barnehager i nærområdet.

Oppdragsnummer: 79190216

Finn-kode: 158106207

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.