Hommelvik:

Herskapelig Trønderlån med mye sjel. Eiendommen har 6 soverom og tre bad. Stor eiendomstomt på 1143. Godkjent rammesøknad på oppføring av ny bolig i hagen.

Nessvegen 6b, 7550 Hommelvik
  • Prisantydning 5 500 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 281 m2
  • Boligtype Enebolig
  • Soverom 6
  • Byggeår 1896
  • Tomtestørrelse 1143

Proaktiv Eiendomsmegling ved Kristoffer Menne og Tore Resell har gleden av å presentere denne boligen med sjel. Boligen har vært gjenstand for oppgraderinger og påbygg gjennom årene. Bygningselementer slik som tak, vinduer og kledning er oppgradert. Boligen ble opprinnelig bygget i 1896 og går over tre etasjer. Eiendommen har hele seks soverom, tre bad/wc og flere oppholdsrom Godt med lagerplass i uthus, stabbur og en dobbelgarasje. Det foreligger også en godkjent rammetillatelse for oppføring av en ny enebolig over to plan i hagen.

Eiendommen ligger fint til i Hommelvik sentrum. Fra boligen har man gangavstand til Hommelvik barnehage og barneskole. I Hommelvik sentrum er det flere gode servicetilbud. Dagligvarebutikk (Coop Extra og Rema 1000 ved Sjøsiden), kommunehus, barneskole, ungdomsskole, Øya idrettsplass med kunstgressbane og friidrettsområde. Hommelvik byr på et mangfoldig fritids- og aktivitetstilbud for store og små. Kort vei til bussholdeplass og togstasjonen som har avganger mot både Trondheim, Værnes og Stjørdal.

Oppdragsnummer: 79190441

Finn-kode:

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.