Malvik:

Ny bolig med særdeles høy standard og vakker fjordutsikt. Vannbåren varme i alle gulv. 4 soverom. 2 bad/wc. Carport. Nært skole og barne hage. 15 min til trondheim.

Magnus Barfots veg 12 B, 7562 Saksvik
  • Prisantydning 6 650 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 146 m2
  • Boligtype Halvpart vert.delt tomannsbolig
  • Soverom 4
  • Byggeår 2019
  • Tomtestørrelse 930

Proaktiv Eiendomsmegling V/ Kristoffer Menne har gleden av å presentere en ny og særdeles innholdsrik bolig på Saksvik. Flytt rett inn uten å tenke på hverken oppussing, oppgradering eller annet. Her er det utstrakt bruk av materialer i høy kvalitet. Boligen holder en gjennomgående meget høy kvalitet fra parkettype til kjøkkeninnredningen. Listeløse overganger i de fleste rom med en kombinasjon med moderne fargevalg og høy fokus på detaljer, blir dette en bolig for deg som krever det lille ekstra når det kommer til kvalitet. Samtidig har du en energigjerrig bolig med godt inneklima og minimale krav til vedlikehold. Mindre tid til vedlikehold gir mer tid til det du har lyst til å gjøre. Boligen går over to etasjer hvor man har inngangsparti i første/sokkeletasjen. Boligen kan by på fire stk romslige soverom, to bad/wc og vaskerom. Praktisk stue/kjøkken med åpen løsning, eget wc og grovkjøkken i 2etg. I tillegg er det utgang til en solrik veranda på ca. 95 kvm med en helt fantastisk utsikt. Stuen har man "floor to ceiling" vinduer og en takhøyde på hele 3 mete. Nærmere Saksvik barneskole kommer du ikke. Boligen ligger bare 30 meter ifra Saksvik Barneskole og det er flere barnehager i område. Det er kort vei til flere dagligvarebutikker. Den nærmeste er Bunnpris, i tillegg er Rema 1000 på Vikhammer og Coop Prix på Vikhammersenteret

Oppdragsnummer: 79190185

Finn-kode: 168635450

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.