Hundhammeren:

Flott familiebolig med vidstrakt utsikt over fjorden. Kort avstand til barnehage, lekeplasser, skole og dagligvare. Boligen har solrike uteområder med sine 3 terrasser hvorav 2 er svært skjermet for innsyn. Garasje og gruslagt gårdsplass.

Sjølystvegen 66A, 7562 Saksvik
  • Prisantydning 4 100 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 120 m2
  • Boligtype Halvpart vert.delt tomannsbolig
  • Soverom 3
  • Byggeår 1994
  • Tomtestørrelse 162

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med formidabel beliggenhet helt nede ved fjorden. Her nyter du en vidstrakt utsikt som strekker seg fra Ranheim, bortover Fosenalpene mot Tautra og videre til Skatval.Her finner du det glade familieliv med korte avstander til dagligvarebutikk, barnehage, skoler og turområder. I tillegg bor du knapt 15 minutter med bil fra Trondheim.

Mange vil nok sette pris på å ha egen garasje i tillegg til flere oppstillingsplasser på gruslagt gårdsplass.

I hovedetasjen finner du stue og kjøkken av god størrelse med vedovn og utgang til solrik terrasse vendt mot nord-vest. Det er innlagt fiber fra NTE/Altibox. Selger har installert smarthusbelysning fra Philips hue som kan styres/dimmes fra mobile enheter tilknyttet hjemmenettverket. Fra stuen er det utgang til terrasse av god størrelse med plass til utemøblement og grillutstyr. Her er du skjermet for innsyn, vendt mot nord-vest og kan se utover et fantastisk 180 graders perspektiv over fjorden.

Fra sokkeletasjen har du også utgang til markterrasse med en liten plen. Etasjen består av bad, vaskerom, bod og 3 romslige soverom. Utgang til markterrassen har du fra 2 av soverommene. I loftsetasjen er det en flott loftstue med nyttig oppbevaring i knevegger. Denne er perfekt som tv-stue eller lekerom for de små.

Oppdragsnummer: 52200012

Finn-kode: 170544803

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.