Malvik:

FORTREFFELIG FAMILIEEIENDOM MED HAGE OG SKJERMEDE UTEROM | Storslått stue med sjøutsikt - Dobbelgarasje med arbeidsrom

Forbordvegen 80, 7563 Malvik
  • Prisantydning 4 690 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 145 m2
  • Boligtype Enebolig
  • Rom 4
  • Soverom 2
  • Byggeår 1975
  • Tomtestørrelse 906

Ved innkjørselen kommer man til en fin, gruslagt gårdsplass med flere biloppstillingsplasser i front av dobbelgarasjen. Dobbelgarasjen har et påbygg i 2. etasje med et stort og spennende verksted/hobbyrom som har mange bruksmuligheter. Mellom garasjen og verkstedet er det materialluke og i himling på verksted er det talje for heising av material eller utstyr. I bakkant av garasjen er det også praktiske lagringsrom for diverse utstyr. Ytterligere lagring finner du i utvendig sportsbod vis a vis garasjen.

Boligen har et svært hyggelig inngangsparti med varmekabler i trammen som er overbygd. Fra denne kommer du inn i en flott entré som er romslig. Varme i gulv, oppheng for klær samt hattehylle. I tillegg er det garderobeskap og vindu som nyter en flott utsikt mot fjorden. Gangen leder videre til en åpen, lys og luftig stue.

Stuen har en helt spesiell og særegen utforming. Her er det mye rom og flere oppholdssoner. Til venstre etter du kommer ut fra entréen er det store fine vindusflater som er vendt mot den vakre utsikten. Her er god plass til sittegruppe og i hjørnet har man fine innredningsmuligheter med eksempelvis lesekrok eller skrivebord. Selgers stueløsning har vært å montere tven til veggen på en uttrekkbar skinne. Svært praktisk!

I tillegg har stuen et eget hjørne med sittegruppe og stuebord. Av oppvarmingskilder finnes vedovn som gir en effektiv og lun oppvarming av boligen. Den jevne temperaturstyringen får du fra varmepumpen. Noe av det særegne med stuen er nivåforskjellen opp mot spiseavdelingen. Her er det svært hyggelige omgivelser for spisestue hvor man kan nyte selskap og middager sammen. Spisestuen er plasert i en karnapp. For noen kan det være et alternativ å gjøre om spisestuearealet til et ekstra soverom. Mellom spisestuen og kjøkkenet er det god plass til vitrineskap og stuemøbler. Her er det dobble dører ut mot den solrike terrassen vendt mot syd.

Terrassen nyter en lang solgang og oppleves som svært skjermet. Den vender mot den frodige hagen med syrintrær, prydbusker og flotte beplantninger. Her nyter man det fredfulle liv i sine egne, private omgivelser. Terrassen er av svært god størrelse og har en overbygd del med utekjøkken, plass til spisemøblement, samt terrassevarmer og persienner for solskjerming. Trivselen i sommerhalvåret er upåklagelig!

Fra utekjøkkenet er det inngang til vaskerom og gjennomgang til kjøkken. Mange vil sette stor pris på å ha vaskerom med direkteinngang fra terrassen. Kjøkkenet har en flott og bonderomantisk stil. Rikelig med oppbevaringsplass i skap og hyller. I tillegg er det store, praktiske arbeidsflater. Et drømmekjøkken for den som elsker kokkekunst og matlaging.

Boligens baderom ble oppgradert rundt 2005 med fliser på vegger og gulv. Badet er utstyrt med dusjkabinett og baderomsinnredning. Separat toalettrom ligger vegg i vegg. Boligen har to romslige soverom i hovedetasjen. Fra gang utenfor soverom er det dør og trappeløp ned til kjeller. I kjelleren er det flere uinnredete rom med rikelig av lagringsplass. Her er også et ekstra bad med oppgraderingsbehov. Fra kjelleren er det også trapp opp med inngang til et stort uinnredet rom. Dette rommet har egen inngang fra hagen. Mange vil nok se et godt potensial i kjelleren.

Oppdragsnummer: 52210040

Finn-kode: 216938705

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.