Melhus:

Stor, innholdsrik og velholdt hel horisontaldelt tomannsbolig | Garasje & Carport | Stor tomt | Sentrumsnært

Melhusvegen 719/721, 7224 Melhus
  • Prisantydning 5 500 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 216 m2
  • Boligtype Hel 2-mannsbolig
  • Soverom 4
  • Byggeår 1928
  • Tomtestørrelse 1371

Velkommen til Melhusvegen 719/721 -Hit vil du komme til en flott og velholdt tomannsbolig i flott boomgivelser. Boligen har gode oppgraderinger de senere årene, som bordkledning, etterisolering, vinduer, dører, terrasseflater, bad og det elektriske. I tillegg er flere overflater modernisert i boligen.

Ute vil du få en stor eiendomstomt på gode 1 371 kvm med flott opparbeidet innkjørsel og gårdsplass, med kantsteiner og belysning. Videre har du carport og garasje med rikelig lagringsplass, samt et uthus med bodplass. Tomta gir rom og plass for både store og små.

Selve boligen er en hel horisontaldelt tomannsbolig og består i dag av to boenheter. Med enkle grep kan hele boligen benyttes til eget bruk om ønskelig, med at man f.eks. åpner opp mellom gangen fra hoveddelen og inn til stue bi-enheten. Se alternativ planløsning i salgsoppgaven.

Hovedenheten er på ca. 197 kvm og har i dag 2 soverom, loftstue som enkelt med noen grap kan bli soverom, kontor, kjøkken, spisestue og stue med plass til flere møbleringsgrupper og en vedovn for den gode varmen. Videre vil fi et moderne og delikat flislagt bad, eget vaskerom, flere bodrom som gir godt meg lagrinsplass og et lekkert opparbeidet kinorom.

Bi-enheten som ligger i deler av boligen 1.etg og med egen inngang har et bruksareal på ca. 80. Dette er en 3-roms leilighet med 2 soverom, bad, kjøkken, stue med vedovn og egen bod. Leiligheten har gode kvaliteter og en egen terrasseflate. Er i dag utleid for 12 000 kr pr.mnd.

Fra eiendommen er det kort og enkel avstand inn til Melhus sentrum langs opparbeidet og flat gangvei.

Kvaliteter vi ønsker å fremheve:

- Velholdt og gjennomført bolig

- Stor hoveddel med meget innholdsrik planløsning

- Planløsning byr på flere bruksmuligheter med tanke rom inndeling

- Bad og eget vaskerom for hoveddelen

- Kinorom + loftstue + kontor

- Stue-/kjøkkenløsning med u-form på tilsammen 45 kvm

- Flere oppgraderinger siste 10 årene

- Rikelig bruk av downlights

- 3-roms bi-leilighet for utleie

- Stor hage med rikelig muligheter

- God plass for store og små

- Garasje og carport

- Godt med lagringsplass

- Enkel adkomst til sentrum

Oppdragsnummer: 3210230

Finn-kode: 230039068

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.