Jakobsli:

Innholdsrik og velholdt enebolig beliggende i et svært attraktivt boligområde. Stor tomt med nydelig hage, gode solforhold og flott utsikt mot fjorden. To utleieenheter med egne innganger. Nærhet til turområder og daglige funksjoner.

Poppelvegen 3, 7059 Jakobsli
  • Prisantydning 9 950 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 292 m2
  • Boligtype Enebolig m/utleiemulighet
  • Soverom 7
  • Byggeår 1968
  • Tomtestørrelse 1135

Eneboligen har en stor og pent opparbeidet tomt på hele 1135 kvm. Tomten har svært gode sol- og utsiktsforhold, samt en større terrasse. 1. etasje inneholder en flott entré, stue, kjøkken, et bad og tre soverom. Stuen er inndelt i tre seksjoner med hovedstue, TV-stue og spisestue. Kjøkkenet er av god størrelse med en innredning som har godt med skap- og benkeplass. Badet er pent flislagt og har behagelig varme i gulv. Underetasjen inneholder en TV-stue, et soverom, et fyrrom, en bod og et praktisk vaskerom. I tillegg har underetasjen to utleieenheter som begge har hver sin separate inngang. Boligen er beliggende på Jakobsli som er et meget attraktivt og veletablert boligstrøk. Dette er spesielt populært blant barnefamilier da området er ansett som familievennlig med trygge omgivelser og gode oppvekstvilkår. Fra Jakobsli har man nærhet til et fantastisk turterreng året rundt. Her er det både nærhet til sjøen langs Ranheimsfjæra og Lade, samt skogsturer i Strindamarka. Det er kort vei til flere barnehager og boligen sogner til Charlottenlund barne- og ungdomsskole. Idrettslaget Charlottenlund Sportklubb har et bredt tilbud av aktiviteter. Her er det også flere treningssentre, et godt kollektivtilbud, samt nærhet til dagligvarebutikker. Velkommen!

Oppdragsnummer: 79170007

Finn-kode: 96245010

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.