Fossegrenda:

Fossegrenda - Strøkent enderekkehus anno 2013 med smakfullt interiør, høy standard, carport, og solrike uteplasser

Gamle leirvegen 39, 7038 Trondheim
  • Prisantydning 4 790 000,-
  • Felleskost. mnd. 1 015,-

Visning:

Kontakt megler for visning

  • Primærrom 115 m2
  • Boligtype Rekkehus
  • Soverom 4
  • Byggeår 2013
  • Tomtestørrelse 216

Gamle Leirvegen 39 er et innholdsrikt og særdeles tiltalende endrerekkehus over to plan med solrike uteplasser, carport og to utvendige boder. Rekkehusbebyggelsen fra 2013 har en tidløs og funksjonell arkitektur, og bebyggelsen danner et barnevennlig tun med frodige grøntområder og lekeplass rett utenfor stuevinduet. Enderekkehuset har nydelige uteplasser i form av et steinlagt inngangsparti og gressplen i øst, samt balkong og lun, usjenert terrasse med utsyn mot lekeplassen i vest.

Enderekkehuset har en arealeffektiv planløsning med gode lagringsmuligheter i form av en innvendig og to utvendige boder. Boligen er tilrettelagt for en aktiv barnefamilie med behov for lagringsplass av sportsutstyr og leker, og egen carport og biloppstillingsplass gir rom for to biler. Fellesarealene er pent opparbeidet med asfalterte og gruslagte internveier, lekeplass, fotballbane og frodige grøntareal med sittegrupper - et barnevennlig nabolag med mange lekekamerater og gode oppvekstsvilkår!

Interiøret er av moderne og stilren karakter med lyse fargepaletter, tidløse innredninger og solide materialvalg av høy kvalitet. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning og er tilknyttet fjernvarme. Vel innfor dørstokken i første etasje venter entré med garderobe, bad/wc/vaskerom, soverom og et allrom bestående av kjøkken og stue med utgang til solrik terrasse. Andre etasje innehar bad/wc, bod, tre soverom, hvorav ett med utgang til vestvendt balkong, samt loftstue med plassbygde hyller.

Kvaliteter verdt å merke seg:

* Strøkent enderekkehus anno 2013.

* Lyst interiør og solide materialvalg.

* Egen carport og biloppstillingsplass.

* Trygge, barnevennlige fellesområder.

* Hage og overbygget uteplass i øst.

* Usjenert, lun og solrik terrasse i vest.

* Overbygget balkong med utsyn i vest.

* Lys entré med parkett og garderobe.

* Trendy kjøkken med god arbeidsøy.

* Stue med gode møbleringsmuligheter.

* Luftig loftstue med plassbygde hyller.

* Sikringsskap med automatsikringer.

* Det er balansert ventilasjonsanlegg.

* Boligen er tilknyttet fjernvarmeanlegg.

* Endebeliggenhet gir ekstra lysinnslipp.

Oppdragsnummer: 1-0816/17

Finn-kode: 105253988

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.